16

Ама ха

преди 7 години

Ами ние ги искаме, но германския съд не ни ги дава. Ц,ц,ц.... Дискриминатори такива!

15

Анонимен

преди 7 години

Европейският съюз прави зулуми в Близкия изток, хората се разбягват. Пречат на Русия да възстанови Сирия.

14

шматка

преди 7 години

А квотата важи ли за Буркина фасо.Да докарат и от там малко

13

Анонимен

преди 7 години

А ЕК знае ли,че всеки ден през разградената бразда минават десетки мигранти(уж бежанци),които си остават тук,защото не могат да припарят до сръбската,а да не говорим за унгарската граница.А най-добре е да дойдат да ги преброят,защото у нас никоя институция не знае колко са.Да не се окаже,че сме преизпълнили квотата с много.

12

Анонимен

преди 7 години

е къде пише, че бежанците трябва да се интегрират, заложено е казното - храна и легло. Къде пише, че на мигрантите някой им е задължен с нещо - те са нарушители, престъпили закона и трябва да понесат цялата му строгост. Какви са тези закони в които за един може за други не ? ек цели периферията на ес да се превърне в гето, което да захранва със свежи мозъци и кръв по-развитата вътрешност ...ама тая няма да я бъде.

11

Анонимен

преди 7 години

Евро Съюза като са толкова загрижени за бедните и ощетени хорица:Вие за българските пенионери чували ли сте?Това са достойни хора, бачкали цял живот. Сега живеят с под 100 Евро НА МЕСЕЦ! Не на ден, като при вас.Те храна и топло легло го считат за лукс (дето на мигрантите не им било достатъчно това).Ама не ви пука нали ЕС-ЕСовци? Нашите родители да мрът без лекарска помощ и от глад.Подли нечистоплътни гадини сте всичките.

10

българина

преди 7 години

Ек е твърде нагла ерейско арабска комисия! Долу ес

9

Анонимен

преди 7 години

Добре че ген.Радев - отмени на Борисов постановлението за приемане на бежанци-мюсюлмани

8

Анонимен

преди 7 години

СССР и Варшавският договор нямаха военни бази в България. Сега сме като колония на Европейския съюз и пъдарят НАТО ни пази от проруска политика.

7

Анонимен

преди 7 години

В ПОДТЕКСТА ЧЕТЕТЕ. КАК НАС НИ БОМБЯТ А ВИЕ ОСТАВАТЕ НЕНАБОМБЕНИ? ВЕДНАГА ПРИЕМЕТЕ ОТ ДЖИХАДИСТЧЕТАТА ИНАЧЕ ЩЕ ВИ СПРЕМЕ СТОТИНКИТЕ. ЕТО НА ТОВА СЕ КАЗВА НЕЗАВИСИМИ И СВОБОДНИ. ЗАЩОТО ОТ ВАС НЕЗАВИСИ НИЩО ВИЕ СТЕ ПОДЧИНЕНА ТЕРИТОРИЯ НА КРАВАРИТЕ И НА ЕСЕСОВЦИТЕ. А И МНОГО ДОБРИ СЕЛЯНЖЪРЧЕТА СИ КАЧВАТЕ НА ВЛАСТ КОИТО СА В ПОЗА ПАРТЕР И С РАЗТВОРЕНИ ЗАДНИ БУЗКИ. А СА РАЗТЕГНАТИ ЗА ДА МОЖЕ КАКЪВТО И КАЛИБЪР ДА ИМ ПОДАДЪТ ДА ГО ПОЕМАТ. ЛОШОТО Е ЧЕ ТЕ ИМА ЗА КАКВО ДА ГИ РАЗТВОРЯТ АМА ВИЕ ЗАЩО НЕЗНАМ

6

Анонимен

преди 7 години

Членовете на ЕК да дойдат на едно софийско турне около ЦУМ, Лъвов мост, квартали Факултета и Красна Поляна. Могат да посетят и областите Враца, Монтана и Видин, ако не са се нагледали.Толкова "мигранти" няма в целия Запад! Благодарим, еврастийци, но имаме достатъчно мат'рял за интегриране. Поне нашите засега само крадат и правят телефонни измами, че ако почнат и да избухват, ще се превърнем в истинска евроатлантическа утопия.

5

Анонимен

преди 7 години

Съветският съюз никога не ни пращаше квоти чужденци.

4

Анонимен

преди 7 години

до кога ще търпим тая ЕК да ни дава наклон на оная ни работа

3

Подкрепям

преди 7 години

Това е самата истина. Можем да станем убежище за всички бежанци в Европа. Дунав ще е естествената граница. А обезлюдени земи колкото искате. Само бежанците могат да ни оправят демографския баланс. Иначе ще продължаваме да гледаме 50-годишни бащи с деца на по 7-8 годинки. Срамота!

2

ами

преди 7 години

Срам нямат брюкселските ***.....българите живеят в мизерия,но това не е важно ---важни са ***!!!

1

Анонимен

преди 7 години

тоя дето е с гръб с черните ръце на снимката не ми изглежда да е сириец