81

аз

преди 7 години

До ГОРАН ВЛАДИСЛАВОВДонякъде си прав - но не забравяй, все пак, че под определена сума месечен доход живота става съвсем мизерен! Да, не е много справедливо човек, работил 40 години и човек, който по някаква причина не е работил (особено ако е било от мързел?!) да получават почти еднакво. Но не е справедливо и да оставиш човек съвсем да мизерства! Ами ако се е разболял?! Ами ако е инвалид от трудова злополука?!

80

пенсионер

преди 7 години

Някога в казармата имаше такъв лаф: " Чел ,не чел-фел ". Нито си работил дълги години или не си се осигурявал върху реалната си заплата-коледни и великденски бонуси,увеличение на пенсията.След като се гаврят с хората ,които най-дълго и добросъвестно са се осигурявали ,как смятат ОБЕДИНЕНИТЕ ЛАПАЧИ ще повлияе тяхното решение върху "сивия" сектор от икономиката? Ще се превърне в преобладаващ и ще продължи да бълва социално слаби пенсионери. И нашите деца и внуци ще трябва да работят за двама .

79

да

преди 7 години

минимална заплата до 500 а пенсия 200 лева.. хахаха смешна работа

78

Анонимен

преди 7 години

С п а с е н и е т о. - Изправяне на крака и ЩУРМ , " един е пътя , друг път няма"

77

Берлин

преди 7 години

Това е наградата за всички пенсионери, които гласуваха за ГЕРБ и Патриотите. На другите избори - пак така.

76

обективен

преди 7 години

С лъжите на " патриотите" и геноцида на ГЕРБ , прясно сглобеното правителство ще изкара до края на тази година най- много.Въпросът е до колко млрд. ще ни вкара още ?Тогава ще бъде закрита цялата държава без фойерверки.

75

Гробокопач

преди 7 години

С предизборните обещания, бяхме дотук;))) След тях, започва голямата далавера "Борисов 3".

74

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 81В Македония, Албания, Алжир и Тунис са по-високи пенсиите.Скачайте, че кой не скача е червен!Ама в Русия са по-малки!

73

Анонимен

преди 7 години

Нека ги оставим политиците да изкарат няколко месеца с 200 лева на месец, без никой да има дава пари. Дали ще се справят, по-точно дали ще оцелеят? Тъкмо ще свалят големите шкембаци

72

Анонимен

преди 7 години

До МАЛКОАбсолютно си прав! Тази злоба,която тая в себе си и не само аз ще изригне ! Изобщо недостойно е да обсъждате дали тези хорица,които виждаме жалки ,бедни ,сиромаси,беззъби заслужават този живот ? Значи гръцките баби и дядовци могат да вземат над хиляда лева пенсии а у нас,само у нас са незаслужени тези МИЗЕРНИ пенсии ? Наистина тук коментират по-вече *** от колкото нормални хора.Ако питаш Горанов и Борисов да има как да им сложат въжето на всички пенсионери и да живеят само те ,да

71

пенсионер

преди 7 години

Останалите,когато дойдат БСП на власт....значи никога!

70

Анонимен

преди 7 години

Това ще струва на бюджета за тази година малко под 100 милиона лева.....че изтеглете контингента от Афганистан и веднага ще ги спестите тези пари. 100 млн. лева ако е за санитане/крадене/ веднага ще ги намеритеИли пък Баце и кръга около него да краде по-малко ..ех мечти...

69

Анонимен

преди 7 години

Поредните фалшиви предизборни обещания. С Обещание за 300 лева минимална пенсия, АТАКА,НФСБ и ВМРО влязоха в парламента, а сега се отмятат. Щом не можете да изпълните обещанията си, не се натискайте да сте във властта!

68

ГОРАН ВЛАДИСЛАВОВ

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНА С ОБРАЗОВАНИ ***, ПЪРВО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ В НЯКОЛКО КАТЕГОРИИ ПЕНСИИТЕ, ДА СЕ УТОЧНИ ЧЕ ИМА ЗА ТРУДОВ СТАЖ, ЗА ИНВАЛИДНОСТ И ДР. И ТОГАВА ДА СЕ КОМЕНТИРА НА КОЙ КОЛКО, СЕГА ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ ЧЕ ПРИ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 200 ЛЕВА, НЯМАШ НИКАКЪВ СТАЖ И ТОЗИ ДЕТО ИМА 40 ГОДИНИ ВЗЕМА 220 ЛЕВА-ТОВА Е ПОРЕДНАТА ПОДИГРАВКА, ПОДАРЕНА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ "ПАТРИОТАРИТЕ",ЗАТВА МОЛЯ АКО НЯКОЙ ГЛЕДА ЯРЕТА ДА ИЗПРАТИ НА КАРАКАЧАНОВ ЕДНО ЗА ВЕЛИКДЕН ЧЕ ГОРКИЯ НЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ И Е ЗАСЛАБНАЛ ХАХА

67

Анонимен

преди 7 години

В Македония, Албания, Алжир и Тунис са по-високи пенсиите.Скачайте, че кой не скача е червен!

66

Анонимен

преди 7 години

А българските депутати нима са пили морни вода ? Бат Сали ,Цветелин Кънчев ,Станишевбат ти Бойко -те нима са по заслужили от бедните и остарели българи да получат едни пари ,които стигат само за хляба ?

65

Анонимен

преди 7 години

ми тя в момента май е 176 лева минималната пенсия, гоолямо увеличение на 180 лева...и за такава пенсия трябва да имаш трудов стаж 40 години!!!скачайте, че кой не скача е червен!

64

Анонимен

преди 7 години

Това,което правите сега да плюете по увеличението на пенсиите е крайно недостойно. Нима не виждате,че България остана единствена в Европа а не в Европейският съюз ,която остана с най-ниски пенсии.Нима не виждате как властта харчи пари за всякакви глезотии,не виждате ли как много достойни в миналото хора сега им се налага да ровят по контейнерите?Не виждате ли каква пропаст се отваря у нас между бедни и богати и нима тези,които са към богатите от които голяма част са политици са заслужили по-вече

63

Работар

преди 7 години

До Анонимен 57Най-мъчно ми е за българските пенсионери, работили цял живот за държаватаВиж сега, няма защо да ти е мъчно.Българските пенсионери не са пили морни вода та да ги жалиш.на нощни смени спаили, на дневни пили.Възрастните не знаят какво е работа!

62

Анонимен

преди 7 години

До ГодзилчоМамин бавноразвиващ, кой ти е дал компютър.