73

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Тоя път каскетите няма за какво да се хванат... - президентът техен, правителството тяхно, областните управители пак техни /за нула бройки ги смениха/... - и к,во стана... - кака *** пак гледа властта през крив макарон... - голем кеф...

72

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Страшно се кефя, че кака *** е извън властта... - как се бяха наточили едни гладни, марокански скакалци около нея малиииииии... - щяха да опоскат държавата...

71

Цветелин Кънчев :

преди 7 години

"ГЕРБ печели 70% в ромските махали."Обиденият на Корнелия Нинова ромски лидер на "Евророма" Цветелин Кънчев се изпусна пред НОВА, че ромите масово са гласували за ГЕРБ, след като ромските организации бяха изхвърлени от Коалиция за България.Когато фактите говорят и герберугите трябва да мълчат.

70

Обединените идиоти

преди 7 години

Събрахме се!

69

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Две мутри и един фашист ще управляват България. Това ще е най-отвратителната власт през последните 27 години. Факт !Като прибавим към тях и вечно ненаялите се с власт Сидеров и Каракачанов положението става отчайващо. Вървим от зле на към по-зле !

68

Какви 4 години?!?

преди 7 години

Никакви 4 години няма да има. Аз ще се учудя ако дори има 4 месеца.Тиквата ще иска да прави още външни заеми - част от тях за да плати старите заеми и лихвите по тях и още заеми за заплати на номенклатурата. Дори да ги гласуват в парламента, банките ще откажат да дават защото виждат, че България влиза в дългова спирала.Вместо увеличени заплати и пенсии, идва период дори за намаление и нередовно плащане на бюджетните заплати и пенсии.Тиквата, ако има късмет ще отиде в затвора до края на живота

67

БСП са гад.ини

преди 7 години

До 71.И като е толкова лош Боко защо избирателите го предпочетоха ПАК, а? За четвърти пореден път. Защо, бе главоч? Хайде отговори, ако можеш.

66

Анонимен

преди 7 години

Аз имам пари каза Марешки не ми трябват повече искам народа да е добре не монополите и стана един от тях ха ха

65

Фори

преди 7 години

Напоследък ми прави впечатление една негативна тенденция. Хората все по-често говорят за политика, кабинети, избори и прочие и все по-малко за важните неща като моя уникален интелект, прекрасните ми социални умения, хубостта на фалоса ми и най-общо казано, за перфектния ми генетичен материал, който дава надежди на цялото човечество!

64

Бай Хей

преди 7 години

До 69. Петното го няма вече, така че на протеста ще бъде само Йоло Денев :)

63

Smurf

преди 7 години

Интересно колко ли кинти му е прибрал Боце за да го остави да влезе в политиката

62

Винету

преди 7 години

До 54 анонимник. За пореден път не позна. Ти и преди парламентарните избори плямпаше, че ГЕРБ губят и че отиват в историята, ама на 26 вечерта беше насрран, нали?

61

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Какъв протест бе... - говорим 4-и годишен мандат...

60

Анонимен

преди 7 години

Да избереш за трети път полуграмотния и лъжлив чичка от Банкя, който унижава България и българите от 25 години мога да кажа само едно, нашия *** народ диньо заслужава. Краде здравата от всеки и всичко, който не му носи е смазван, а тук платени лум:пени го хвалят, бил по-по-най. Не го ли разбраха, толкова изпростял и неграмотен човек, толкова корумпиран и страхлив, толкива продажен и нагъл, резултата е един, посъвместна мизерия. Хората са отчаяни! Шанс имаме ако ако го пратят при Свети Петър.

59

Поет

преди 7 години

Има нещо много символично и поетично! Ще ни управляват Граждани за Европейско развитие на България, заедно с Обединените Патриоти, а зад тах ще стои една желязна Воля!Граждани, Патриотизъм, Воля, Европейска цивилизация! Щастливци сме, че живеем в такива времена! Има аналогия с великите времена на Америка по време на Независимостта или на Франция по време на Републиката!Ентусиазъм! Воля! Патриотизъм! Подем!Нали? Усещате ли го всички?

58

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България "Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!Ти решаваш!

57

е

преди 7 години

ясно е че това лято всички сме на ЧАЙКА. Да му видим плажа на Марешки на какви цени е!

56

бой Хий

преди 7 години

Да им се молят на Боко и Цоко да били сконили да вдигнат левчетата на бабите!Направили компромис!Смятай за какви ненаяли се мутро-тикви става на въпрос, захапали кокала и точат лиги!!

55

бдинец

преди 7 години

До 40 Тези пари където,така щедро Бойко раздава от собственият ли джоб ги извади?А колко взема от държавата, субсидии за ГЕРБ,а колко вземат фирмите на ГЕРБ от обществените поръчки? От хубавото Бойково управление кретаме последни в ЕС.

54

Фактитеговорят

преди 7 години

Заради такива като Марешки,Ковачки,Янев ,РБ и фашагите-псевдо патриоти... БГ се обезкървява и ББ остава в историята като Борисов *** и корумпирана мутра от Балканите,а Цвъ купувач на съдийки и долнопробно ченге!