111

дост

преди 7 години

Всички с коментар против президента сте ДОСТ

110

ИДИ СИ РАДЕВ!

преди 7 години

НЕ СТАВАШ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!ТИ РАДЕВ---СИ РУСКИ ПРОВОКАТОР И ПРЕСТЪПНИК !ТИ РАДЕВ--СИ ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ!ПРАВИШ ЖАЛКИ ОПИТИ --ДА РАЗДЕЛИШ БЪЛГАРИТЕ НА "ВЪТРЕШНИ И ВМЪНШНИ" ПО ЗАПОВЕД НА РЕШЕТНИКОВ И ПУТИН!!НЯМА ДА МИНЕ РАДЕВ!!!ОТИВАШ СИ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

109

Жириновски

преди 7 години

И да се тръшкате от яд , свърши - Радев е президент . Ще има още изненади и нема да оставим некви булгаранковци да ни разиграват .

108

Анонимен

преди 7 години

Само срича глупости кат' некой първолак

107

Pутин

преди 7 години

Ромите и руснаците да на би да знаят писмено и говоримо български? Защо не им отнеме правото да гласуват...образователен ценз! Не е лоша идея. Нека смени конституцията, да отмени Хартата за правата на човека...

106

АЙДЕ СТИГА

преди 7 години

Вън руските агенти и българските им слуги - ***, изменници на Родината !!! ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА РУСКАТА НАМЕСА В БЪЛГАРИЯ !!! ДОЛНИ ВАТЕНКИ И ПИЯНИЦИ !!!!

105

Йово

преди 7 години

От къде на къде ще се ограничва с образователен ценз ромите, ще им искат средно образование.Това е посегателство над правата на новите българи. Щели да ограничат нашите изконни братя турци да гласуват. Въпреки че не живеят от 30 години в България те трябва да гласуват. В САЩ има подобни ограничения. Но ние не сме САЩ затова НЕ ОГРАНИЧАВАЙТЕ ПРАВАТА НИ.

104

demograph

преди 7 години

След като грабливите русокомунисти прогониха 1.5 милиона млади българи, днес им забраняват и да гласуват, което е равносилно и на забрана да се завърнат в родината. Тази провокация на пРезидента е сигнал към българите търсещи препитание и справедливост по света, че те на са желани тук от тази *** и государя им.Колко руснаци гласуваха за кРадев?!..Руските му началници го строяват като новобранец..

103

13

преди 7 години

Браво оправи си грешката спамер.

102

Анонимен

преди 7 години

ДОЛУ РАДЕВ!ТОЙ НАРУШАВА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ-----КАТО РАЗДЕЛЯ БЪЛГАРИТЕ НА "ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ"!ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!!ТОВА Е ЧИСТ --"НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИЗЪМ"----по путински !!ТИ СИ ПРОВОКАТОР РАДЕВ-----ТИ ПРОВОКИРАШ , ГРАЖДАНСКО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА ВЕРСКА И ГРАЖДАНСКА ОСНОВА!ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК РАДЕВ!!!!

101

13

преди 7 години

"ТОВА Е РУСКИ ФАШИЗЪМ ПО ПУТИНСКИ!" - е това наистина ме трогна сега вече немога да разгранича комунизъм или фашизъм а камоли нещо друго според тази теорема. :D

100

Анонимен

преди 7 години

Радев е руски провокатор и предател на българския народ!ДОЛУ!!!

99

НЯМА НАЧИН

преди 7 години

Специалните служби и Прокуратурата следва незабавно да се заемат с отстранявнето на този смешен ,но и много вреден негодник -Радев !!!!

98

Янонимен

преди 7 години

Браво Радев.Давай напред.

97

Баба Цеца

преди 7 години

Деца не избрахте майката, на ви бащата... Трите успеха на социализма:1.изобретяването на чушкопека. 2 . остъкляване на балкони и тераси. 3.преместихме селата в градовете...

96

бг

преди 7 години

Явно тази *** Радев ще трябва да се свали с протести до края на годината !!!! ТОЗИ Е ПЪЛЕН ПРОВОКАТОР И ИЗМЕННИК НА БЪЛГАРИЯ !!! ДОГАНОВ , ПЕЕВСКИ И ДС ,СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗПРАВЕНИ ПРЕД СЪДА !!!!

95

РАДЕВ, ИДИ СИ !!!!!

преди 7 години

ТИ ,НЕ СТАВАШ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!!ТИ--НЕ ОБЕДИНЯВАШ НАЦИЯТА И НЕ ЗАЩИТАВАШ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ !ТИ , РАДЕВ---САМО ГИ РАЗДЕЛЯШ ....НА "ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ"--българи!!КАК СМЕЕШ РАДЕВ !!!????????????????ТОВА Е ЧИСТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ---ТОВА Е РУСКИ ФАШИЗЪМ ПО ПУТИНСКИ!*** СИ РАДЕВ--ЗА ДА НЕ ТЕ СВАЛЯМЕ НАСИЛА...!!!!!!НЕ СТАВАШ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

94

13

преди 7 години

Незнам какъв е, но радва! Така, че избрахме го ще го търпите както отаналите. Няма да ни за първи път, като се сетя за предишния а камоли за по по предишния.....

93

аут

преди 7 години

България. загази много с този така наречен Презиент !!! Невероятно *** и ограничен във всяко отношение човек ! Как допуснахме това да стане , или изборите бяха фалшифицирани ??? А що се отнася за сигурноста - от 15 години Русия се намесва все по нагло ,а кремълските алкохолизирани управници вече стават досадни ! Радев с тези си криминални действия на практика защитава най -голямото зло за България - ДПС , РОМЪТ МЕДИ ДОГАНОВ И ПЕЕВСКИ !!!! Но няма да стане .......

92

Чукът

преди 7 години

Пичове, какво значение има къде работи и живее някой? Ще връщаме софийското жителство ли? Режисьор на "рамбо1" е Кочеф, българин, който не говори български език, но е направил култов филм през 1982г.посети България наскоро и т.н.Пичове гледайте Европа и САЩ и погледнете Русия и С. Африка.... С 5$ на ден не се живее. (Соколовски)