63

ОЛЕЕЕ...

преди 7 години

Я ЗАМЪЛЧИ ТИ БЕШЕ НАЙ-ПРОДАЖНИЯ И НЕКОМПЕТЕНТЕН ПРЕЗИДЕНТ 90% ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ ТЕ ХАРЕСВАХА ЗАМИСЛИ СЕ И СИ ОТГОВОРИ ЗАЩО????? НЕМОЖЕШ ДА СЕ МЕРИШ С РАДЕВ ЗАЩОТО РАЗЛИКАТА ВИ Е ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ 90ГОДИНА НАСАМ ИМАМЕ ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО Е МНОООГО НАПРЕД ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ - ВЯРВАМЕ МУ И МУ ЖЕЛАЕМ УСПЕХ /шушумигите да не се обаждат/

62

Анонимен

преди 7 години

Росен Плевнелиев е смел и открит , като Захари Стоянов

61

factotum

преди 7 години

Кой беше тоя?

60

Елементарно е

преди 7 години

Всеки, който не живее от 5 години в България (с изключение на студенти в чужди университети) трябва да губи право да гласува. След като се завърне и 2 години плаща данъци в България, да му се възвръщат правата. Толкова по въпроса. Отделно трябва да се вземат паспортите на всички, които не могат да минат изпит по български. ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ български паспорт.

59

Анонимен

преди 7 години

Радев не го харесвам, обаче и аз съм ЗА такъв законопроект, всяка жаба да си знае гьола, включително и тези от южния дол! Айде тогава да видим ДПС кога ще са 3-ти/4-ти.

58

:)

преди 7 години

Радев е мъж със смела професия и патриот, Роско Чехълчето е предател и антибългарин. Роско да дава акъл на Радев е просто смешно. Той е една мишка.

57

Анонимен

преди 7 години

Според мен е правилно, който не живее в БГ, няма да гласува и да ми определя моя живот. Той си е направил избора.

56

анонимен

преди 7 години

Тоя клоун/вижте снимката/вместо да се свре в миша дупка пак се изходи по въпроса.Ало с най ниския рейтинг млъкни завинаги,такива като тебе не и трябват на България.

55

Анонимен

преди 7 години

Жалко, че не се кандидатира.След всяка негова изява червенотиквениците намаляват. Не им издържат сърцата.

54

Анонимен

преди 7 години

Дреме ми на да ке казвам кое, че няма да мога да гласувам. Това да вярваш, че с гласа си допринасяш за каквото и да било друго освен легитимизация на тези дето управляват и грабят с пълни шепи е глупост с огромни мащаби. Простака винаги има нужда от принадлежност, дали ще е Левски или ЦСКА или ГЕРБ / БСП, това е продукт на едно и също стадно поведение. Колкото и да гласувате, няма да спрат да ви грабят. Иска се да се надигнете и да ги експулсирате от страната, ама ...

53

Анонимен

преди 7 години

Този ануса му е още разпран но устата му не можем да запушим.Роско спри се изпускаш семенна течност, преглътни първо преди да кажеш нещо.

52

Гошо

преди 7 години

Роско, лайносмук нещастен, лапай дупедавец смешен.

51

Анонимен

преди 7 години

Какво би казал Радев за росковото изказване:"Не подобает человеку со псами боротся!" ("Българи от старо време")

50

Трагично

преди 7 години

Верно ли? Считам, че всеки човек, емигрирал от България не трябва да има право на глас, точно поради факта, че е емигрирал. Значи нещо не му харесва, и емиграцията трябва да се счита за скъсване на връзките - народностни, етнически, нравствени - с България. Той вече има чуждо самосъзнание и подразбиране. И при тези условия не би трябвало българите в други държави да гласуват. Ах, това се и отнася най-вече за тия в Турция, щото те пък са си чисти предатели, ако предателството може да бъде чисто.

49

uu

преди 7 години

Роско, роско терлик раздърпан !

48

Учуден

преди 7 години

Ама верно ли,той Плювко ПреЦедент ли беше?!

47

д-р Исня

преди 7 години

Кой е тоя до буйнокосата (|) ? Бих й го изцедил по-навътре! Лимона в чинията, за да не пръска отстрани, имам впредвид, когато обядваме!

46

Българина

преди 7 години

На роско един фес ще му отива....

45

bluesky1

преди 7 години

това нещо, роско, защо се изказва...

44

Анонимен

преди 7 години

Умрриии плевня грозна урродлива жалка