25

Анонимен

преди 7 години

Демокрация приятели

24

Ую

преди 7 години

Завалията тамън най-сетне е седнал до прозореца и си е казал, "Край! Ето ме тук и вече нищо не може да попречи да гледам от високо Земята!" След малко докато го влачат: "Защо пак ааааааз!"

23

Бау

преди 7 години

До 27Не е негова вина, че е заел мястото на СЛУЖИТЕЛИ НА КОМПАНИЯТА! Така са ги продавали билетите. Никой не заслужава подобно отношение.

22

Пак

преди 7 години

Путин е виновен.

21

Бау

преди 7 години

Животни ... Явно човека не е добре. Не знам дали наистина е лекар, но това е нелепо. Дано ги осъди за поне милион.

20

Анонимен

преди 7 години

и как да постъпят..има определен ред,заел е мястото на друг ,да го оставят правостоящ като в градския транспортя.що за гняв обществен ,трябва да са доволни че има ред и органи които насилствено прилагат този ред а те се възмущава ли абе много възмутителни станахме при прилагане на правилата така пуснахме милиони мигранти без проверка без паспорти през гори и морета а сега правим проверки на нас самите по границата..всяко право на едни е за сметка на други.трябва ед и дисциплина иначе е анархия

19

PG

преди 7 години

До АнонименТези са. Има и други свидетели от полета. Юнайтед трябвало да качат 4 от техните служители на полета, защото имали други полети след това. И решават да свалят 4 пътника.. Те Юнайтед имат лоша репутация. май не е първия път да правят такива тъпотии.

18

Анонимен

преди 7 години

"Борбата е безмилостно жестока,Борбата ,както казват е епична.Аз паднах.Друг ще ме смени ......и толкоз.Какво тук значи някаква си личност." Н.Вапцаров

17

saki

преди 7 години

Винаги по силните ,могат да подчинят ,някой който е по слаб. Но ,понякога,за слабия случайно се застъпва ,някой много по силен и на първите им се стъжнява положението.

16

Анонимен

преди 7 години

Абе нека му е като е избрал да живее в тая сатанинска, античовешка, полицейска държава. Ако беше дошъл в България щеше на воля да бие шамари на стюардесите от Луфтханза, ама той азиатски баллък. Клетия жълтурчо.

15

Анонимен

преди 7 години

Ще мине номера със съда.Прекалено голяма гласност се даде на случая и ще се оръсят няма как.Не ги подценявайте краварите,там има някакво върховенство на закона,на ниско ниво,но го има.

14

Анонимен

преди 7 години

значи не е виновна авиокомпанията, която е продала повече билети, а горкия човечец, който си е платил... мдааа, американски стандарти

13

Анонимен

преди 7 години

Трябваше да се усетят преди това и да ги спрат на check-in, да не ги допускат в самолета и нямаше да стане новина.

12

Анонимен

преди 7 години

Краварски атлантически ценности.

11

До 14

преди 7 години

"Авиокомпанията да се приготви за поне 5 обвинения+обвинения към полицията за насилие+расизъм."-------------Алоо, това е "най-демократичната страна в света", там тия номера съ съдилищата не минават за обикновените хора. Ако бяха свалили някой богаташ можеше и да има справедливост, но по всичко личи, че са свалили някой от 3-та класа (роб). Най-много да се охарчи за съдилища и процеси, след това ще полежи в пандела затова, че не се е подчинил на "директора" на компанията.

10

Анонимен

преди 7 години

Това ми се вижда прекалено абсурдно, за да е истина.Най-малко мотивите за свалянето не са тези, описани в статията.

9

Анонимен

преди 7 години

Авиокомпанията да се приготви за поне 5 обвинения+обвинения към полицията за насилие+расизъм.

8

Бай Иван

преди 7 години

Ако беше в България щеше да пие една студена вода. Сега най-вероятно ще лети безплатно до живот.

7

Анонимен

преди 7 години

Сега да си вземе един добър адвокат и ще ги осъди поне за 1 милион долара.

6

Анонимен

преди 7 години

Ако самолета беше във въздуха, сигурно щяха да го пуснат през прозореца. Нищо не е за учудване при тази деградирала нация от ***.