107

Анонимен

преди 7 години

Ако така наречените "патриоти" клекнат на ГЕРБ за пенсиите,да знаят,че дотука бяха.А може би го знаят,щом така са се вкопчили в кокала,надявайки се да изкарат 4 години с цената на всякакви компромиси.Само да не съжаляват накрая.Да не ги сполети съдбата на другата патерица РБ,които бяха на РЪБЪ,а после минаха под РЪБЪ.

106

Valeri

преди 7 години

Най-достойният БЪЛГАРИН Валери Симеонов, за когото да си патриот е да бкъскаш бабички, които са много нагли, защото си знаят правата. Как да станем европейци с тази пасмина в парламента!!!

105

Anonimen

преди 7 години

Само да не им се стъжни след това просветляване.

104

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България "Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!Ти решаваш!

103

Патриот е...

преди 7 години

душа дава... еех, колко е велик Ботев и колко са жалки патриотите! Лъжци! Ама наесен на изборите ще видят те толкова % на кукуво лято...

102

даа

преди 7 години

Събират се зад заключени врати, разбират се, бягат от журналистите... демокрация? Ама сая донаесен- до новите сметки...

101

срамота

преди 7 години

Как може хора като Волен Сидеров, Десислав Чукалов, Валери Симеонов, Ангел Джамбазки и Красимир Каракачанов да се наричат патриоти. Патриоти са хора като Васил Левски, Христо Ботев, Хаджи Димитър, Герги Раковски, Георги Бенковски. Как може тези хора да се приравняват с тях. Срам и позор. Едните са дали живота си за България, а другите биха си продали душата да лапат. Срам ме е!!

100

Васо

преди 7 години

Как да кандисват на 200, като са избрани с обещание за 300. Ако това се случи значи мамят избирателите си. А при 300 минимална ще трябва да падне и тавана за максималната пенсия. Ако не, всички ще се осигуряват за минималната. По тази схема докарват НОИ до фалит.

99

Ala_Bala

преди 7 години

Цените в Метро вече ги надуха. Не може да де повишат толкова, че да покрият с ДДС едно такова повишение на пенсиите. Още 3-4 месеца ще залъгват хората и пак отново....

98

vlady

преди 7 години

Да съкратят *** кратуни от Държавната Администрация, МВР, НСО, ДАНС и т.н., да орежат социалните помощи на работоспособни граждани от малцинствата и ще се освободят пари. Нормално е минималната заплата да е 600лв, в момента много малко хора реално получават по-малко, минималната пенсия - 300лв.

97

краси

преди 7 години

Поредните измамници, преди изборите едно се говори, след изборите - борба за власт и пари. Системета е такава, всеки гледа да се докопа до баницата и по голямо парче да отчупи. За народа никой не мисли. Всъщност мисли - как на 4 години да го измамят и пак да се докопат до властта. Порочната система трябва да се събори, но никой от политиците няма интерес от това. Не се мисли за беднит и слабите. То от римско време се знае какво остава за бедните ..

96

Анонимен

преди 7 години

Най-некадърните до сега които искат да Управляват България , дано се срине до дупка тaа бедна Държава този път , заслужи си напълно

95

Анонимен

преди 7 години

А не може ли тия , дето са съгласни на 200 лв пенсия, толкова да им е заплатата ? Справедливо ще е.

94

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

ОХ, ПОВРЪЩА МИ СЕ ВЕЧЕ (РАНО СУТРИНТА) ОТ ТЯХ. ИСКА МИ СЕ ДА ГИ ГУШНА ТОЛКОВА СИЛНО, ЧЕ ДА ГИ ЗАДУША В ПРЕГРЪДКАТА СИ... И ПОВЕЧЕ НИКОГА НИЩО ДА НЕ ЧУВАМ ЗА ТЯХ...

93

дядо Пенс

преди 7 години

Шкембе войвода и Валерко Мухъла са готови и да им го набутаааат ,само и само да са във властта...

92

Анонимен

преди 7 години

Един шведски камион с експолизиви и трябва на тия в тоа *** Парламент

91

Бивш патриот

преди 7 години

На всичко са готови, само и само да грабнат по-голямото парче от властта. Видяхте как Атака и НФСБ бяха врагове и как се събраха в името на властта и парите. И с ДПС са готови да управляват, както и с ДОСТ, само и само да са на власт. Дано са го разбрали това техните избиратели, защото на следващите избори ще станем свидетели на коалицията патриоти, БСП и ДПС. Тогава ще им сложите фесове, но късно. Аз от сега им слагам фесове, защото те са си фесове, щом могат да управляват с Корман Исмаилов.

90

много е

преди 7 години

странно, защо на тия им викат патриоти. някой не знае значението на думата.

89

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 102Искахте гроб и патриоти, на ви сега ,предизборните обещания.казали от партия на корпоративните милионери - партийци, със седалище - пловдивската ложа на гергов

88

Анонимен

преди 7 години

Искахте гроб и патриоти, на ви сега ,предизборните обещания