21

Анонимен

преди 7 години

Много ме кефят тези проекти на грандомански сгради в София, от чиито прозорци се виждат мизерните панелки, порутени къщи и разбити улици :)

20

Анонимен

преди 7 години

А някой смятал ли е въздушните течения, които се завихрат около високите сгради? Както постоянно има вятър от Витоша, около небостъргача ще бъде ураган. Който е ходил в Ню Йорк, може да потвърди.

19

Анонимен

преди 7 години

От Витоша по-високо нема. Не може да скрие Витоша. Райска кула ви строят, неблагодарници.

18

Тц....

преди 7 години

....който неще, да върви към широката сибирска тундра.....или към червеното слънце на пустинята.....или в прованс....

17

Обикновен гражданин

преди 7 години

До инж. ПроектантБих казал - след околовръстното, но не в посока Витоша!

16

Ндейте така

преди 7 години

Няма спирачки за ганювото его, небостъргач в центъра на София е като един пилон за нарциси,бетонирахте морето,сега бетонирате София, от град стана на каменна джунгла,на мястото на всяка къща - 6 етажна кооперация пълна със селс ки пръчки,после какво ще бетонират *** диви,селата около София ли?

15

инж. Проектант

преди 7 години

На всички тия небостъргачи НЕ им е мястото в кварталите. Това е ясно на всеки, който малко -от малко има архитектурен поглед. Петър Диков е за затвора! Как ще пуснеш и в Младост-3 и в Триадица за които е очевадно, че мястото име в покрайнинет на града. Градоустройството на София НЕ е било замислено за такива високи сгради и те биха създали ужасно много архитектурни, функционални проблеми, както и проблеми с микро-средата. ВСИЧКИ НЕБОСТЪРГАЧИ - НА ОКОЛОВРЪССТНОТО!

14

Анонимен

преди 7 години

Егати мрънкането...особено за "естетическия" проблем. Нека тогава София си остане завинаги обсипана с прекрасните социалистически панелки, зарежете ги тия модерни небостъргачи...Хората искат да построят най-високата сграда в България, а вместо да се гордее, Бай-*** само гледа да плюе...

13

Анонимен

преди 7 години

Да живееш в кашон на зелените площи ли искаш? Да се строят нови сгради, да се бутат пастепенно панелките, точно небостъргачите заемат най-малко място и оставят най-много за зелени площи. Макар че жилищата там ще са по-скъпи, ако ще е жилищен.

12

Надя Николова

преди 7 години

Не искам concrete jungle.Искам повече простор и повече зелени площи.

11

градим

преди 7 години

ГЕРБградим стаи за бежанцитеза българите увеличение на пенсии и заплати НЯМА

10

Анонимен

преди 7 години

Ей, отгоре Фактултето ще се вижда като на длан!

9

Istinata

преди 7 години

Hahaha vie ste unikalniiiii.niama takiva mrunkalnici

8

Анонимен

преди 7 години

На Бай *** му дай каруци и съборетини , какви небостъргачи ще му предлагате .

7

Не

преди 7 години

И като започнат онези с белите чарвафи да идват- с 25 жени, 120 деца , прислуга- КЪДЕ ще паркират???Не ни трябват такива сгради БЕЗ мисъл за обезпечаване и последствия.

6

Анонимен

преди 7 години

от бсп паметник на путин ли ше дигат, по-нисък, в реален размер, та да се вижда витоша, големите строители! а иначе, строили били по татово време, *** тва беха комунистите бре, вие нали не сте такива! ше се строи само когато дойдат на власт, батко и братко!

5

Анонимен

преди 7 години

И шо не е " Райска кула"??? *** ноу ги говорим изиците уаааа, цял пулиглог уеееее

4

Анонимен

преди 7 години

този проект посмъртно не може да бъде спрян... грузинци... Д. Михайлович иначе е хубаво да се правят петиции и така:)

3

J

преди 7 години

Искате работни места, а не давате да се строят бизнес центрове. Нямам как да се случат нещата иначе. Големите фирми. които влизат в страната ни, за да правят бизнес, търсят големи сгради за офисите им.

2

Анонимен

преди 7 години

Парадайс....кво !?))))))..Модерна работа .,,,Ей )))!!