101

Анонимен

преди 7 години

Да. Предполагам, затова Този Който Знае, от време на време ни изпраща по някой да ни просветли.Всичко се записва в дебелите свещени книги. После те биват изгубени или небрежно преписвани.И после пак отначало. Но всеки следващ път е все по-добре. )

100

Анонимен

преди 7 години

Друга хипотеза на астрономите, че Вселената си има край, че че след 10 милиарда светлинни години разстояние, Галактиките започват да се разреждат все повече и повече..

99

Анонимен

преди 7 години

109 Нито ти можеш да кажеш защо е безкрайна Вселената, нито аз мога да кажа същото или че е дълга според някои 15 милиарда сверлинни години. Никой не знае на тази земя категорично, защото с хипотези и баба ми можеше да има дръжка... Та астрономите с телескопите си на колко далеч могат да изследват някоя звезда? 1 милион светлинни години има ли поне?

98

Анонимен

преди 7 години

Попе Груйе, поп атеист не бива.Също както въздържател- кръчмар или вегетарианец- касапин.

97

муспи

преди 7 години

Това огромно болшинство дето вярва че има Бог е падналия човек. За него Бог е това дето му носи изгоди, а дявол дето му ги отнема. За такъв вярващ дяволи са всички хора иначе би потънал в бедност. Падналоста на чонека се състои в това че Бог се е отдръпнал от него, и той за Бог си е произвел себе си. След като Бог е китайски, ада си е самия човек. Наистина материалния свят претъпява болката, в духовния нищо не й пречи, там е само отмъщения и разчистване на сметките и болката е бездънна.

96

Поп Грую

преди 7 години

А на днешния ден - 10.04.1974г. в Космоса е излетял Георги Иванов - първият български космонавт! Всички богове и небесни твари се изплашили от мустакатия ловчанлия и се спотаили зад Слънцето!

95

Анонимен

преди 7 години

Зависи от вида организъм. Вселената е уникален тип "организъм", няма аналог, ккато нямат безкрайността или вечността.Но ти и аз също носим безкрайността в себе си- в"обърнат" вид- науката не може да открие най-малките съставни частички на материята ни. Бозони, лептони, фермиони, фотони...? И така- до безкрай.

94

Анонимен

преди 7 години

105 Хората използваме някъде 15-20 % максимум от възможностите на мозъка си 20 процента мисля че се отнасяше за гениите само.

93

Анонимен

преди 7 години

Ако погледнем философски да те попитам, как като сме част от Вселената, в нашия свят (Земята)има край всичко ,а вселената няма? Това е все едно в един организъм някой орган да има определени размери, а самият организъм да е безкраен.

92

до 104

преди 7 години

1+ от 102само се питам доколко познаваме собствените си мозъци)

91

Анонимен

преди 7 години

102, едно е сигурно- човешкият мозък е толкова ограничен, че няма обяснение как нещо може да бъде безкрайно и не може да го приеме.

90

Анонимен

преди 7 години

А паралелните вселени колко на брой са? Безкрайно число? Значи, съставните части на едно безкрайно цяло. Не по врат, ами по шия.

89

Анонимен

преди 7 години

След 100 години астрономите ще казват съвсем различни неща със същата убеденост. Гаранция.

88

Анонимен

преди 7 години

до 100 Не, тяхното обяснение е че имаме паралелни вселени!

87

Анонимен

преди 7 години

Ах, тези астрономи- и в какво са поместени 15-те млрд светлинни години дължина? В нищото? А какво е нищо? Всичко край нас е нещо. не мога да си представя нищото. Значи го няма. )

86

Анонимен

преди 7 години

87 Напрорив, всички астромоми казват, че Вселената не е безкрайна, а дълга 15 милиарда светлинни години.

85

Манафов

преди 7 години

Има разбира се. Аз съм и ад и рай!)

84

дръндере

преди 7 години

Светът е безкраен рай, в който всеки човек носи своя малък ад...

83

попе Груйе

преди 7 години

това, че много хора не признават друг бог освен стомаха си, е само и единствено техен проблем. отгоре на всичко им личи от километри.

82

Ей свинарче...

преди 7 години

Бог е в теб.. и Ти си в него...!БОГ--Е ЕДИН!!!! --САМО ИМЕНАТА СА МУ РАЗЛИЧНИ И ВСЕКИ МУ СЕ МОЛИ , КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ -ЗАЩОТО ТОВА Е ТВЪРДЕ ЛИЧНО РАЗБИРАНЕ И УБЕЖДЕНИЕ!КОГАТО КАЗВАШ---"ПОМОГНИ МИ ГОСПОДИ"-.ти активираш собствените си вътрешни сили , защото ти самия си част от БОЖИЕТО ЧУДО на СЪТВОРЕНИЕТО!ПРЕД БОГА ---ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ!!/пред царя и парт.секретаря --НЕ /ТОВА Е ИСТИНСКИЯ "КОМУНИЗЪМ --ЗАТОВА , БОЛШЕВИКИТЕ ГО ЗАБРАНИХА , И СРИВАХА ЦЪРКВИТЕ !ЗАЩОТО Е КОНКУРЕНЦИЯ , БАКЕ..