62

Расистски

преди 7 години

А начите соц *** от пес , какво изгейчиха ! Пи въпросса?

61

Анонимен

преди 7 години

До 78Глупакоо само в моята сфера на работа почти всички които конкуренти са участвали с проекти и са финансирани! Какъв си ти да правиш дребни интриги от рода " Само ти" ???Почти всяка фирма в малкия и среден бизнес ее финансирана! Ти изобщо имаш ли идея за бизнеса в България или си говориш от мазето с ракията?

60

SpaceX

преди 7 години

Аллааааах акбар! Аллаааах акбар! Аллаааах акбар! Халяля халяла халяла!

59

Анонимен

преди 7 години

ХАЙДЕ, ХАЙДЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ЗАТВОРИХА ОФШОРКИТЕ, ЕДИН ПУЦ НЕ Е ЗА ЖАЛЕНЕ

58

до 77

преди 7 години

Марш оттука бе ислямофил!

57

Анонимен

преди 7 години

пък тук един стипендиант на ЦЕУ, ляв радикал обясняваше, че Левски бил конекрадец и убиец

56

42

преди 7 години

До 58А защо точно ти усвояваш европари?Сигурно си най-способния или по-скоро достатъчно близък с някои политици и евробюрократи?А за това колко сте проверявани също знам...То се вижда България колко напредна заради такива като вас.Вече и Албания има по-голям БВП на калпак, отколкото ние, които сме и член на ЕС.

55

Анонимен

преди 7 години

До 75Ти си само един прошялк. Нищо повече. От такива,като тебе България вече 100 год ,не може да се оправи.

54

Анонимен

преди 7 години

УНГАРЦИТЕ НА БОРБА С ПРОСТОТИЯТА

53

Анонимен

преди 7 години

Орбан го разбирам. Той има нужда от определен тип избиратели.Коментиращият, обаче, е по-особен образ. Той, Коментиращият, виси самотен зад клавиатурата, животът му е смотан, битов. Няма изградено име, няма пари, няма интересни идеи. Веднъж седмично слуша чалга в нечий апартамент, всяка вечер жули ракия, дори и сам. Но той, Коментиращият, знае кой е виновем за тъпия му живот! Виновен му е човекът с интересна биография, човекът с позиции, човекът, създал университети. Виновен му е Джордж Сорос!

52

Анонимен

преди 7 години

Червените *** повтарят като радио ,колкоооо е зле ЕС. Като ги пита някой, какво злето.... МЪЛЧАНИЕ. Няма факти, няма план, няма перспектива, няма нищо. Просто плювня.те така са учени по комунизма. ... разделяй и владей. Не е важно другото. За това сега си носите кръста на бедните старини, това сте си послали :)

51

Анонимен

преди 7 години

Това са дребни проблеми, че ще му затворят развъдника за комунисти. Западняците в Украйна такъв номер му спретнаха на дедо сосор че свят му се изви

50

E

преди 7 години

Браво на Орбан, това е пътят. И тук има доста с.оросоидни НПО - та за ревизия и заличаване.

49

Анонимен

преди 7 години

ЦЕУ НЕ Е СЕКАТА НА МУН, ПО-СКОРО ПРИЛИЧА НА СЕКТАТА НА МАЙМУН

48

Анонимен

преди 7 години

дядката си мислеше че с парите на британците ще върти свой бизнес, затова го удариха по ръчичките и обедня

47

до SpaceX

преди 7 години

"А дали ще се справи Европа и дали ще успее да цивилизова новите варвари , ще видим .":D :D :DТи си някакъв пълен ***. Всеки път когато варварите са прониквали в крепостта, са оставяли след себе си само смърт и разруха. Цялата история на Европа го доказва, атентатите извършени от мюсюлмани, живели от поколения в Европа го доказва.Близкия изток не може да се интегрира в Европа! Не може!

46

Анонимен

преди 7 години

Европа като най-качествено място на земята за живот е орисана да бъде притегателна сила. ---Всичко е до време. Само след няколко десетилетия ЕС ще е ЮАР2.

45

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

"Орбан, който от самото начало подкрепя американския президент Доналд Тръмп".... е на печеливша позиция защото в САЩ спечели Тръмп, а лявата баба яга изяде голямата тояга.

44

Анонимен

преди 7 години

ПОСЛЕДВА ТОВА, ЧЕ ГО ЗАТВОРИ. ЦЕУ Е РАЗВЪДНИК НА РАДИКАЛЕН КОМУНИЗЪМ.

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 54Значи така, поредния "майдан"!!! Е, и какво! За какво ти е този майдан? Какво ще стане след него? Още една горяща държава в центъра на еуропката? Че много си бил "умен" бе! То верно, такива "качества" сред шорошоидите не се наблюдават, ама все пак, такова мозъчно затъмнение не е нормално!