165

Анонимен

преди 7 години

"...да се отървем от това зло.." сиреч Асад!Ми той е ,като чавдарче в сравнение с Меркелица,коятотероризира цяла Европа.Да попитаме кюрдите,арменците,малкотохристияни в турция кой е голямото зло?От тия двамата са голямото зло,ама светът сбъркан тотално.

164

гого

преди 7 години

за пореден път ги питам феновете на Тръмп, какво толкова поразиха тез 59 ракети, склад с авиационна скрап, една празна казарма, 9 войника партулиращи в рсйона на летището. Писта непокътната.Самолети и фнес са летяли от там, знсчи и системите за въздушен контрол са непокътнати. Две маслинови горички в близост са поопожарени.И за таз пародия трябва да си разкриеш ПВО организацията. ПВО не защитава баири а стратегически обекти, градове и осигурява защита на силите.

163

Анонимен

преди 7 години

Гледах преди малко в you tube катастрофи в Русия!Абе тези алкохолици направо са оскотели!Засича колата, слиза, вади пистолет и започва да стреля по хората!!!!!!Масово!!!!!Такава деградация дори в Африка няма!

162

Анонимен

преди 7 години

Не е верно ,че целия народ бил за Асад. Русофилите сте постоянно некомпетентни. Асад е шиит, а те са малцинство в Сирия. Там преобладават сунити. Голямата част НЕ искат Асад и избягаха от сигурна смърт от платената му армия.Малко четете много фантазирате.

161

Анонимен

преди 7 години

Не знам какъв е тоя въображаем катарски газопровод, заради който уж бил конфликта в Сирия, след като трасето спокойно може да си минава от Катар през Саудитска Арабия, Йордания, Израел и оттам по дъното на Средиземно море да стига до Гърция. Сирия въобще не е пречка по пътя му! Не е това причината за неразборията там.

160

циенен

преди 7 години

Целия сирийски народ воюва на страната на АСАД срещу АлКайда, Ислямска държава и кюрдите-***, финансирани от арабите, американците и турците. Затова и АСАД толкова години е на власт и народа му не е тръгнал срещу него.

159

байхейс

преди 7 години

тоя е по-голяма фурнаджийска лопата и от наш Боко

158

Анонимен

преди 7 години

Интересно ми е ако Русия нямаше петрол и газ.. С какво друго щеше да е толкова велика? Може би с инженерни постижения, наука?

157

ТРУМП

преди 7 години

ДНЕС, РУСИЯ И ИРАН ДЕКЛАРИРАХАОБЩА ПОЗИЦИЯ, ЧЕ ЩЕ ДАДАТ ОТПОР НА САЩ,ТРЪМП И ДА ИСКА ,И ДА НЕ ИСКА,ИМА НУЖДА ОТ ЕРДОГАН :)

156

ивчо

преди 7 години

опа 184пускай газа от космоса, а и Крим е на нашето море бе, отвори атласа. ....

155

До184

преди 7 години

*** си! Крим също е полуостров в Черно море

154

Анонимен

преди 7 години

Аз искам арабски газ и нефт? Защо да не искам? Русия умишлено удължава войната ,за да може да е монополист в Европа. Това е известно от много години. Това е и причината много арабски държави да искат махането на проРуския Асад. Той е съучастник на картела Русия

153

РУСИЯ

преди 7 години

До Анонимен 181Оше един *** се появи на хоризонта. Ха ха ха ха ха

152

Анонимен

преди 7 години

*** русофилчета, наврете си тръбата с руският газ отзад, а аз ще ви помогна и ще драсна клечката!Ще излетите към масква като калпавите руски ракети, които изпопадаха в в Ирак.

151

РУСИЯ

преди 7 години

До ТРУМП А бе ти си много смешен клоун. Толкова се смях на глупостите ти.

150

хахахахааа.....

преди 7 години

До ТРУМПот къде знаеш?

149

ТРУМП

преди 7 години

ТУРЦИТЕ КАЗАХА, ЧЕ САЩ ПРЕДИ АТАКАТА СА СЕ ОБАДИЛИ НА РУСНАЦИТЕ И СА КАЗАЛИ:* ПРЕДСТОИ РАКЕТНА АТАКА, НЕ ЗАКАЧАЙТЕ РАКЕТИТЕ, АКО ГИ ЗАКАЧИТЕ, ЩЕ ИМА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ*И РУСНАЦИТЕ СА ИЗКЛЮЧИЛИ С-400

148

Анонимен

преди 7 години

Изведнъж всички станаха много компетентни на тема газ и тръби. Та през колко държави и пустини трябва да мине тази тръба? И задължително през Сирия? Руснаците искаха да ги затапят с Украйна, през която им минаваха тръбите, те я заобиколиха. Като харчат саудите за златни тоалетни чинии, за ледени пързалки и пилеят безумно ресурси, защо не си намерят трасето?! Защо разсипаха цветущата държава на правоверни ? Или истинският им бог са парите?

147

Анонимен

преди 7 години

Икономиката на Русия е 8% от икономиката на САЩ!Къде е тръгнал Путин да си мери с Тръмп?

146

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 172Имате и такъв не!