26

Мишка

преди 7 години

Чудя се, Христос дали щеши да си мълчи като МИШКА пред случващото се в БГ.Време е Неофит да вземе нещата в свои ръце и да каже на всички българи цялата истина. Дали Христос се боеше от фарисеите? Дали се страхуваше от кръстта? И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩОМ ТИКВУН КАЖЕ ЗА БОГ, ЧЕ Е НЕГИВ НАЧАЛНИК ДА ГО ШЛЯПНЕ ПРЕЗ УСТАТА.

25

Бойко и Неофит

преди 7 години

Цитат:"Цитираш Господа, аз много уважавам Началника".НО КОЙ Е "НАЧАЛНИКЪТ" СПОРЕД ТИКВАТА?Неофит? НЕЕЕ!Христос? Нееее!Началникът е ... Той е.... ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЕВРО КОМИСИЯТА!

24

Анонимен

преди 7 години

Фарисеите към Христос:Хората те харесват. Идваш с нас и казваш на хората, че ние сме точни пичове и бизнеса продължава. Всички са доволни. Ние ти пълним джобата с пари и така...Хрисотос към Фарисеите:Е, аз да не съм като Неофит пред Тиквун - галеника на трите папи и един бг патриарх.Чудя се, защо патриарха не попита Тиквун:"Защо да го еб@ ти се провъзгласи за дясната ръка на Бог? Къв тогава съм аз да го еб@?"Цитат:"Цитираш Господа, аз много уважавам Началника"Щом Бог е началник на Бой

23

Анонимен

преди 7 години

Ай стига бе, да се смиря и чакам да спрат да ми бият шамарите. Без мен!

22

Анонимен

преди 7 години

Смирението е християнска добродетел,но мечът наказва всеки,който посяга на отечеството и нашата вяра."Ако искаш мир,готви се за война".

21

Анонимен

преди 7 години

Блажиш ли дядо попе блажиш ли

20

ДА

преди 7 години

До БЪЛГАРСКИЙТака е!Само на православието слиза благодатния огън!Добре,че тази година датите съвпадат с католиците-та и те да се облажат покрай нас!Време е да минат към нашия календар-не Христос да се ражда и да умира по два пъти!!

19

Анонимен

преди 7 години

"Най-добре се смее този който стреля пръв." генерал Лебед /и той се смря - падна вертолета с който летеше/

18

Анонимен

преди 7 години

Птрираха говори за смирение заради започващата страсна седмица,когато са разпънали Христос, а не въобще да сме смирени и преклонени .

17

Анонимен

преди 7 години

Нека даде пример заедно с целия дс синод- да напуснат сановете и да приключат живота си като обикновени монаси в някой пуст и изоставен манастир. А сега какво е, захапали кокалите, а лънготят гладните да се смиряват, лицемери с лицемери!

16

Анонимен

преди 7 години

Такива времена настанаха, че смирението означава да си наведеш главата, за да ти я отрежат по-лесно. Църквата продължава да си живее в измислен свят, нямащ нищо общо с реалностите на съвремието.

15

Анонимен

преди 7 години

Той папата когато ходи в лагера за бежанци в Гърция знаете ли какви семейства избра да вземе - мюсюлмани . А, там е имало и християнски семейства.Защо не спаси тях ?! Точно те са истинските страдалци, които са подложени на геноцид в БИ . Това защитник на християнството ли е ?!И в Библията е казано като каза и нашия патриарх Неофит "първо помогни на братята си по вяра" папата е предател на християните

14

Шоубизнес

преди 7 години

+ Дедо' Попе.......смирено си чакаме самолета за чужбина. Като узакониш проституцията и марихуаната тогава ми говори "Мъдрости". Сега си назначен за Бизнесмен от руският окупатор. А забрави удобно делото на Свети Киприян.

13

Анонимен

преди 7 години

Православното християнство не убива следователно е истинската религия. От всички 9999 религии точно тази, която слага евреите като богоизбран народ и библията е пълна с касапници и убиване с камъни в името на Бог е истинска. Будизма и шинтуизма явно не са истински.

12

Бо-о-ожке-е...

преди 7 години

Християните са ги навървили навсякъде по света точно щото са смирени...

11

паплач шесташка

преди 7 години

Блажиш ли дядо попе?

10

Анонимен

преди 7 години

Напротив - много добре знам . И те ще го разбереш, когато му дойде времето и разбереш на какво служи католицизма и папата . Не е в полза на християнския свят

9

Анонимен

преди 7 години

Призоваваш за обединение, а реално - за разделение, защото отделяш тия народи от другите. Обединени - срещу какво? Виждаш ли клопката, която залагаш, без да знаеш, защото не мислиш?

8

Анонимен

преди 7 години

Ох, стига с тия религиозни глупости! Всички религии са еднакво зло, мислете хора!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Честито на всички православни християни - сърби, македонци, българи, руснаци, гърци , украинци ...Честита Цветница братя и сестри . И нека бъдем обединени !