298

кой

преди 7 години

кой е тоя бре

297

Анонимен

преди 7 години

лека жена може да е ....

296

Анонимен

преди 7 години

Туй е Митов. Познах ли?

295

Анонимен

преди 7 години

Хем грозен хем прос хем нагъл. Що е то?

294

Нико

преди 7 години

Кой ли му плаща на тоя индивид ?

293

данко

преди 7 години

Митов, *** ли си, или си се родил с мозъчни увреждания? Какъв агресор е Русия , като и пистолет не гръмна в Крим. А що се отнася до Сирия, не говори, че се излагаш.

292

шовинист

преди 7 години

Тук още има клоуни, които се европейчат и вярват в ес. В ес вече няма ни една що годе силна армия. ЕС е като болен от рак в последна фаза. Във форума има и безброй хейтъри и комплексари, на които минусите и плюсовете докарват ерекция. Повечето не са помирисвали ни барут, ни кръв /не дай Боже/. Момчета, не го желая на никого, но може да се наложи бързо да порастнете...много бързо. Като нищо за 2-3 дни ще усвоите АК 47. Историята си кара нейната...а не както я пишат в сайтове, тв-та и ит игри.

291

за 350....

преди 7 години

САМ НЕ ПОДОЗИРАШ , КОЛКО СИ БЛИЗО ДО ИСТИНАТА!/...всичките терористи са от азиатската част на БИВШИЯ СССР.../

290

Анонимен

преди 7 години

Напоследък ,все по-често,терористите са от бившите съветски републики,може Руия да си е развалила тайните,приятелски отношения с ИДИЛ...Накрая ще лъсне цялата истина, за "борбата на Русия с тероризма".

289

дони

преди 7 години

Типично мнение за американски шпионин в България.Никой не е изненадан от мнението на *** на САЩ!

288

Анонимен

преди 7 години

Защо ми се струва,че зад тероризма,който бушува предимно в западните страни,стои дългата ръка на руските служби?А насилието над невинното население в Сирия ,е нещо нормално за Русия.

287

ГОВОРИ СИ

преди 7 години

Парите на този приятел очевидно са в $$$

286

Пресмехулник

преди 7 години

Браво Митов . Поздравления за истините, които казваш. Льотчика още не се е произнесъл защото кака Корни още не му е изпратила парламентьора си с указанията. Плевнелиев бил чехлю. Радев какъв е? Чехлю х 2. Колкото до Митов и да го хулите и да го обиждате не му пука от Вас. Той вече работи в т.н. отдел Преместване........ако разбирате за какво става въпрос.

285

Активист на БКП

преди 7 години

И запомнете : Генерал Радев не е Чехлю ! Никой не може да му нарежда ,най-малко Къдравата Сю!!!

284

Анонимен

преди 7 години

Я си гледай работата, и забрави за политиката и България! ГМО директно доставено и поставено на пост от щатите!

283

IWW IIWW

преди 7 години

Mitow dali e zakleimiaval nemcite zaradi izpolzvaneto na himi4eski bombi ot koito prez Iswet voina za edin den sa zaginali desetki hiliadi voinici ot US, Canada i GB. dnes priblizitelno se navrswat 100 godini u himi4eskite ubiistwa prez IWW, a za konclagerite Mitow zakleimil li e Germahtite

282

илюминат-ренегат

преди 7 години

Митофф, скрий се и се търси другаде! Дразниш с простотиите си! Не го ли разбра,че си ИЗЛИШЕН!Да не кажя отвратителен като плювньо!

281

Ганчо

преди 7 години

БОЖЕ, кой му дава право на този младеж да говори за политика. Той ни закопа с не премерените си изказвания. Този знае само САЩ, защотото от там му плащаха и те го качиха на власт.

280

Анонимен

преди 7 години

До 338: "...какво правим ако трябва да избираме между турция и русия?Избирахме Европа, щом още не си разбрал !

279

маилс

преди 7 години

Абе вие още ли го обсъждате тоя умрял плъх.Те хората вече го оцениха и го изритаха вън от парламента ,а да съживяваш мъртви политически трупове е жалка история.С стари каки бардак да правиш,добре духат ама ракията взе да свършва