301

Анонимен

преди 7 години

И ко стана ся??? Отваряха се каси с водка в Думата когато Тръмп спечели. Руските медии го величаеха и ни убеждаваха, че бил по-добър от Обама. Троловете тук също. И ся???? Гавра пълна..........Путин на валидол.......

300

Анонимен

преди 7 години

Вервайте им, от заслужили по-заслужили доверие...

299

Анонимен

преди 7 години

Голямо , но смешно геройство .

298

РОССИЯ СЕ ОС.Р..А...

преди 7 години

НО КОМЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АЙДЕ У ЛЕВОООООООООООО.....

297

Yakov

преди 7 години

И това от 59 ракети за 800 хил. долара едната? *Бах мама му! :) И кой ще ги плати тези ракети? Или пак ще сгазят някоя държавица!

296

Вампириада

преди 7 години

От 7 април вампирите от КЕВР повишиха цената на газа с 30% с обратна дата от 1 април, парното между 18 и 37,5%, тока, измислената такса задължения към обществото на 37 лв/мгват час .Топли ли ви, топли ли ви плюенето по Русия и Сирия? ***!

295

камен

преди 7 години

Та на снимките от летището ясно се видя колко са "ефективни" ударите , Тръмп стана за смях , но сам се вкара в този капан , а сега като се установи от къде е химията той ще опере пешкира , точно както искат противниците му в сащ !!!

294

Анонимен

преди 7 години

Защо пак лъжете и заблуждавате бе руски агенти? Самата новинарска агенция на режима на Асад веднага след бомбардировките обяви, че "атаката е причинила значителни щети на въздушната база и предизвикала големи военни загуби". Сирийците сами си признават за загубите, а руснаците измислиха тази история с неточните ракети за да се опитат да прикрият срама си пред света и най-вече в самата Русия.

293

Анонимен

преди 7 години

Помня една Чесна как кацна на Червения площад..... Руското ПВО е велико, но само на думи.

292

Анонимен

преди 7 години

Руското ПВО може да сваля само граждански самолети, като малайзийския Боинг, но не и крилати ракети.

291

Без мозък

преди 7 години

Защо м?лоумната пропаганда на Америка за унищожение на България бълва простотии и нецензурни изрази тук (които админите не трият...???)Защо вие българи не си видите собственото дередже- без национална държава, без национална политика, с разрушена и неработеща икономика, с празноглави партийци настанени в правителство, агенции, комисии, фондове, в служба на чужди не-ваши интереси, а се занимавате с неща, от които нито разбирате, нито имате интерес, нито ще ви помогнат на мизерното положение?

290

Advocatus Diaboli

преди 7 години

Днес сирийските ВВС възобновиха бойните полети от базата "Шайрат".

289

Анонимен

преди 7 години

Нищо не става от джибрите,ама нищо не става,ако не са друсаха с мелдоний и в спорта са о бок.САЩ и Англия си избират територии а ненужните ги харизват на Русия със желязна завеса.Рунаци,русофили вие сте позор,позор за човечеството.А как само ги обичах като дете,направихте всичко възможно за да ва презирам.Шайка интерсчии и продажници

288

Анонимен

преди 7 години

"Много тук се кахърят, че руската ПВО в Сирия не сработила. Ами нали затова има канали за координация между САЩ и Русия за избягване на директен сблъсък"Ако очакваш мисъл от вашингтонските ***, значи очакваш прекалено много от тях. В мокрите им сънища руското ПВО си е бачкало без да забележи американските ракети, а истината си я каза Белият дом по-рано- просто са се свързали час преди атаката с Кремъл, да не им сваля ракетите.

287

Анонимен

преди 7 години

МОСКВА, 8 апр РИА Новости. Сирийские ВВС возобновили вылеты с аэродрома "Шайрат" спустя сутки после американского ракетного удара, передает корреспондент РИА Новости с места событий..и какво сега ....59 ракети ги няма ...летището си работи !

286

Анонимен

преди 7 години

На пистата поражения няма освен дълги дири от акета при бягството на руснаците.......

285

Анонимен

преди 7 години

Всеки знае, че руските *** лъжат като за световно. Освен техните слуги и лакеи, разбира се. Ноникой нормален човек не е повярвал на руската лъжа, че повече от половинатакрилати ракети не са стигнали целта си.

284

Анонимен

преди 7 години

Много тук се кахърят, че руската ПВО в Сирия не сработила. Ами нали затова има канали за координация между САЩ и Русия за избягване на директен сблъсък. САЩ са предупредили 2 ч. по-рано, руснаците са оправили летището и така вълкът сит и агнето цяло. Като бонус руснаците са проверили в реална обстановка как им работи системата без да стрелят, което хич не е малко да можеш реално да прецениш възможностите си.

283

Анонимен

преди 7 години

Ми като се сетя как поразяваха цели в сръбската война не се учудвам. Даже една оъ ракетите им удари Горна Баня. Толкова си могат хората

282

Комюнике от войните

преди 7 години

На 07 04 част изстреляни ракети Томахок от разрушитерите Рос и Прос поразиха част от летище на сирийската армия.По същото тва време на 07 04 българите бяха поразени тотално от тоталния разрушител на враговете им КЕВР, изстрелял по тях 50 % увеличение на цените на газ, ток, парно и вода.Сирийците отвърнаха на удара. Полетите от бомбардираното летище са възстановени.По същото това време Българите приеха без съпротива разрушаването на живота си от шоковите цени на минобългароубиеца КЕВР