46

Въпрос

преди 7 години

Ангелакова, ами то няма да имате стимул, ***? За к'во се натискате да управлявате? Данъци като не вдигнете ... учителските заплати от какво ще ги вдигнете, че и то двойно? На останалите заплатите като не можете да вдигнете ... то и цените служебното правителство ги вдигна ... останаха за саниране колибите в Столипиново и някоя друга соц. магистрала за довършване. Еврофондовете и те свършват. Остава ви само един келепир за милиарди - да ни набутате в еврозоната

45

Разбойко

преди 7 години

Те така казаха и за парното,тока и газа,а сега глей кво става,цените хвърчат нагоре като откачени!Това е достатъчно,като се вдигнат цените на енергията,всичко останало се качва нагоре,без заплатите разбира се.

44

КорнелиеФ

преди 7 години

До АнонименКаже на сина ти да ти преведе , на кое място по икон. развитие сме били - примерно през 1939 г.Ще паднеш- само Албания ,Югославия и турция са били след нас...На Балканския полуостров ВИНАГИ сме били на 3 то място- след Гърция ,Румъния . А сега след икон бум в Турция - сме на 4 място.Така, че господа комунисти-Хегел / а той не е социалист даже / беше казал-Количествените натрупвания - водят до качествени изменения-Май чипът ни е дефектен,само искаме искаме,, а германците работят.....

43

САМО ГЕРБ

преди 7 години

ГЕРБ ще управлява поне още 20 години. През това време БСП ще се мъчи и ще се пръсне от яд и завист. Пада им се на *** това унижение.

42

Aнонимен

преди 7 години

Никой няма да вдигне заплатите, докато не излезнат 3000 - 4000 души на ПРОТЕСТ пред парламента, тогава всички вътре ще напълнят гащите. Ще се досетят че в тази Държава има народ, на който е време да се помисли.

41

Анонимен

преди 7 години

Нямало да вдигат данъците. Милата.Ми нали всичко друго вдигнахте, мари? Скрий се некъде.Вожда ти преди изборите го гледахме всеки ден. Де го сега? Да не би пък кръвно, едно друго?

40

Голям праз

преди 7 години

До 35 САМО ГЕРБЕ, к'ъв е смисъла? При положение, че като гласуваш за твоя идол Винету, получаваш неговия най-голям падишах - Ердоган!Явно трябва да има някакъв тест за интелигентност за да избегнем гласуването и на такива като теб...

39

САМО ГЕРБ

преди 7 години

До ПсихиатърСтрах те е от Бойко.

38

Психиатър

преди 7 години

До 38: Поемам го като ангажимент!

37

тази новина

преди 7 години

Си е "Приказки от 1001 нощ"

36

Анонимен

преди 7 години

То па едни даскали... Малииии. Синът ми е в елитна гимназия, или поне смятана за такава. Какво?! На родителската среща класната да ми каже, че с таква програма, няма как децата да са подготвени и трябва допълнителна подготовка. В същото време в края на първи срок до последно не бяха проверили класните по математика. Мислех, че детето лъже. Отидох до училището. Не ме е лъгал така беше. Питах госпожата. Отговор. Нямах време. Изтрещях! Ако до утре класните не са проверени, мисли му! Жълта стана!

35

Повече за неграмотни

преди 7 години

Мдаа, ГР'ОБ се готвят за следващите избори и разширяват дела на галсоподавателите от сферата на държавната администрация, така както изчеткаха преди време милиционерите със заплатите, отпуските и възрастта за пенсия. Защото знаят, че следващия път, делът на обикновените граждани, направили глу'постта да гласуват до сега за ГР'ОБ ще намалява прогресивно.Друг е въпроса на каква база вдигат заплатите на даскалите, като учениците излизат все по неграмотни? Те самите млади даскали пишат неграмотно..

34

Диди

преди 7 години

Язък! Толкова рубли, нерви и време и пак Бойко!Заради такива, сега Решетников е в немилост.

33

САМО ГЕРБ

преди 7 години

Гласуването трябва да стане задължително. Само така ще се обезсилят турските гласове.

32

САМО ГЕРБ

преди 7 години

Пак ще гласувам за ГЕРБ. Бойко е голям пич и ще спечели 4-ти мандат.

31

Анонимен

преди 7 години

Този цирк България бедна го игра 45 г. с бай Т. , в началото сме на 50 г. със бай Х . Дерзайте български новокомунисти под зоркия поглед на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !

30

Македонски

преди 7 години

До до Македонски 2За да "казваш" нещо, приятелю, трябва да го кажеш или да го напишеш!Но първо трябва да го ПОМИСЛИШ!Ако си отваряш устата, като риба на сухо, и повтаряш дочути откровенни глупости, само ставаш смешен!

29

САМО ГЕРБ

преди 7 години

Бойко построи магистрали и санира жилищата на хората, докато БСП и това няма да направят. Затова САМО ГЕРБ! За тях ще гласуват хората. БСП няма да спечелят повече никога.

28

Психиатър

преди 7 години

Добър вечер! Моите хаймани Странджата и Професора да са се мяркали?

27

Анонимен

преди 7 години

А другите кучета ги яли! Тоя Борисов е цар в деленето на народа!