7

бургас

преди 7 години

Цру на Обама създаде ислямска държава и химическото оръжие е в тяхен склад-това е истината-не манипулирайте простолюдието

6

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя дядка със деменция като нищо може и да ги удари на стари години хората стават доверчиви много не се замислят, хвърлят пачки през балконите изстрелват ракети и още.Те за какво го изтъпаниха тоя да си обършат *** със него.

5

Анонимен

преди 7 години

Докато еврогейовете пишат декларации за 100-те гея, Путин пусна на вода още една атомна подводница последно поколение.

4

Марсианец

преди 7 години

Марс обсъжда военен отговор срещу Белия дом,в отговор на междугалактическата лудост на избъсания лъв,тичащ за химиотерапия,избран от подобни нему ***.Някога подобни екземпляри от рода Обамус Питекантропус бяха подушили химия и у Садам, но всъщност се оказа,че му миришат ташаците. Марсиански удар не бе нанесен.Сега удара е наложителен - US водача не си пие хапчетата и дрънка галактически простотии.Обсъжда се и по-мек вариант-марсиански командоси въоръжени с усмирителни ризи.

3

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е един хахо, докато си пише постове във туитера всеки от подчинените му може да го подхлъзне, не ни занимайте с тоя ***.

2

Анонимен

преди 7 години

Сега вече ще стане батъла. Ако САЩ ударят режима , Русия ще трябва да ги отбранява или да замълчи завинаги. Така става много крайни хора се събраха на кормилото.

1

Анонимен

преди 7 години

Тромпета е командван от руските хакери, Матис и Тилърсън интересно още колко човека командват тоя шушляк.