38

luckyman

преди 7 години

Поганците, ако имаха срам, до сега да бяха емигрирали в джендема с еднопосочен билет!

37

БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН

преди 7 години

"НЯМА ВЪТРЕ--НЯМА ВЪН" , ОТ БЪЛГАРИЯ --- УСРОВЦИ НЕЩАСТНИ!!!!БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ СА ЕДНИ И СЪЩИ------- и НИКОЙ ,НЕГОДНИК , НЯМА ПРАВО ДО ГИ ДЕЛИ И РАЗДЕЛЯ ОТ РОДИНАТА ИМ!!КОЙ ВИ Е ДАЛ ТОВА ПРАВО .....И КЪДЕ ГО ПИШЕ В КОНСТИТУЦИЯТА ??!!!!НА ТОВА МУ ВИКАТ --------"СЕГРЕГАЦИЯ" , ПО СВЕТА.....!!!!!!!!!!

36

hodrchapovylnite

преди 7 години

Аз пък се гордея с президента на държавата ни Румен Радев,защото той защитава българите и суверенитета на страната си.

35

Анадола

преди 7 години

Местане, ти като се криеш по турските посолоства, що не отидеш в Анадола така облечен, вземи и жена си с теб. Чудя се как ли ще те възприеме тамошния народ или без да пита ще те взриви.

34

Анонимен

преди 7 години

На този облеклото европейско, а манталитета ориенталски.

33

FarAwayMan

преди 7 години

Правото на глас е гарантирано в Конституцията. Тя не прави разлика между българи, живеещи в чужбина и българи, живеещи в България. Ако целта на цялото упражнение е да се премахне възможността чужди правителства да влияят на изборите у нас рецептата е друга - премахване на възможността за гласуване на българи с двойно гражданство. Не малко страни са възприели този подход...

32

Анонимен

преди 7 години

България отвътре и България отвън . Очакваме да узнаем каква ще е третата България .

31

Анонимен

преди 7 години

Нито искам ,,българи" не знаещи български, да ми определят бъдещето,нито пък такива( макар и от български етнос ), които от години живеят, работят и плащат данъци на запад, да ми натрапват некомпетентните си решения.

30

щщд

преди 7 години

Местан наясно ли е с кого е в играта? Ако ,както твърди, е "евроатлантик" трябва да е настроен срещу бащицата Ердоган, отхвърлен от Евросъюза, заради поредицата от зулуми,които сътвори. Опитва се да седне едновременно на два раздалечени стола, но ако продължава ще си наседне макарите на пода.

29

Анонимен

преди 7 години

Много еднакви думи и близки до значение фрази изказани от покровителя ти ердоган използваш местане. За какво му е на някой да опитва да спира дост? Просто не ставаш. Даже и с гласовете от турция пак нямаше да влезеш в парламента. Нищо друго освен злоба. Доказателства колкото щеш, че партията ти е протурска - скри се в турското посолство, агитираш на турски, турски политик участва в предизборния ти клип, който също е на турски език. Радвам се, че не си в нс.

28

Анонимен

преди 7 години

Местан- Главен ибрик на Ердоган

27

Анонимен

преди 7 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл. Да се премахне двойното гражданство и тези които са пожелали от години да живеят в Турция не могат да казват кой ще управлява и каква политика ще води България. Трябва да гласуват само граждани и селяни живеещи в РБ и тези които са временно пребиваващи в чужбина. Трудно ли е да се измисли и реши?

26

Анонимен

преди 7 години

Няма страшно, сега Доган, ще му види сметката, поне едно свястно нещо да свърши ДПС.

25

упс...

преди 7 години

"Срамувам се вместо Вас, г-н Президент! За съжаление, няма как да подам оставката Ви вместо Вас".-------------------Е, те това *** го кажи на Ердоган...., основания и причини за оставката му - колкото щеш, ако ти стиска де Пестанчо!Не ти харесва????Сменяй Местожителството!!!!!!

24

ГЕРБ=ДОСТ

преди 7 години

Всеки български християнин гласува срещу ГЕРБ и ДОСТ.Това е мисията на всеки достоен българин.Аз не искам да купувам ток и газ от Турция.

23

Нико

преди 7 години

Просто се чудя как така допуснахме лица като Местан,Доган,Карадайъ ( при този последния видях зор да му напиша името ), да са в политиката.Я марш на тютюна и картофите.

22

бързо

преди 7 години

Местан има сериозни качества за партиен водач на българите в Турция.Това са всички тия емигрирали там след 1989 .Турците и досега ги наричат и то правилно -българите.Квартала им в Истанбул се нарича български квартал .Там да отиде и да защитава интересите им пред турското правителство .

21

и какво сега

преди 7 години

А бат Делян онодил оная певачка .

20

АМИ , ДА....така е

преди 7 години

СПЕЧЕЛИ ЛИ РЕФЕРЕНДУМА ЕРДОГАН .....И ЧЕХЛЬОТО РАДЕВ ШЕ ВИДИ БЕЛ БИВОЛ...!АКО НЕКОЙ СИ МИСЛИ , ЧЕ ШЕ МИНЕ МЕТЪР ....ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА!

19

Васко

преди 7 години

На кой му пука от какво се срамува тоя бъстун?