64

Анонимен

преди 7 години

После ще иде в международния съд и после в европейския съд и накрая ще го резнат,

63

от 79

преди 7 години

До Крали МаркоЗа човек, сложил си такъв ник, прекалено много се вайкаш.D Ретроградния Меркурий или гравитационните вълни не ви ли пречат? А?

62

Край

преди 7 години

Всички които не харесват как се управлява страната искат промяна в начина на формиране на управлението. Всички глуповати и тези дето папкат от статуквото не искат мажоритарни избори. Вие от кои сте?

61

Анонимен

преди 7 години

Страшно се е взел в ръце, та прилича на Дарт Вейдър без шлем.

60

Анонимен

преди 7 години

Защото този не си гледа пропадналото шоу, а се занимава с политика и се мъчи да определя чуждо бъдеще. Ако си гледа само шоуто и линиите, грам няма да ми дреме за него :)

59

Анонимен

преди 7 години

Слави като изпечен хуморист и автор на ШОУта, пак ще смее последен, ама над вас, и вие дори няма да разберете.Вие сте тотална щета, билогична жертва и факта че учиндолския Орфей може да събере 2 млн души е достойно за Дарвинава премия.Анщайн е прав, отново.Аз не бих се гордял, че съм тоя клуб. колкото и да не ви харесва това мнание, вие като радетели и защитници на свободата насловото, нали така, ще трябва да го понесете. Със славчовите струни, ще го преглътнете по-лесно.)) за мен-Дейвид Гарет

58

tz92

преди 7 години

Слави да си гледа шоуто, не да си пъха носа навсякъде.

57

Крали Марко

преди 7 години

До Анонимен 79Приятелю, ако не си разбрал за референдума, то можеш да се обърнеш към държавната медиа БНТ - където именно трябваше да бъдат информирани гражданите и където дори има публицистично предаване с името РЕФЕРЕНДУМ.А също и към всички останали (наричащи себеси) обществени медии, които така открито прескачаха темата с цел да няма достатъчно гласували на вота, че и до ден днешен незнаят какво да обяснят и как да я подхванат сега.

56

474

преди 7 години

Какво значение има избирателната система, като тези, които ни ги предлагат за "избор" са едни и същи?! Защо си мислите, ме при друга система ще е различно-пак ще са хора от определени партии и кръгове, зад които стоят доста пари и интереси. Трябва да има обществен следизборен контрол върху властта и всеки политик да носи наказателна отговорност за свое действие или бездействие. Само ако имат страх от народ и съд, тогава политиците ще заработят както трябва. И не намалявайте броя им а, заплатата

55

Крали Марко

преди 7 години

Основно мото на нео-либералите и техните медии е, че: една лъжа повторена 100 пъти става истина.Стига с тоя "референдум на слави". Все едно да кажеш изборите на Гошо или Тошо. Това е всенародно допитване. А който е искал да каже нещо по въпроса е имал възможност.,- веднъж: повече от половин година преди насрочване на референдума.- и втори път: като гласува на самият референдум.Всичко друго към днешна дата е завоалирано коментиране с цел обезсилване на вота на народа!

54

Анонимен

преди 7 години

Значи, ако искам промяна, то тя,промяната, започва от някаво теле-ШОУ. Ако искам да решавам и да участвам в дейността за национална промяна, то аз задължително трябва да гледам това ШОУ, иначе няма как да знам, че става такова нещо.а.к.а., аз не съм бългАрин, щом не следЯ ШОУТО и всичко коЕто кажа срещу ШОУТО ме прави родоотстъпник и предател. Ако искам по-добро бъдеще за децата ми , да съм гледал и слушаЛ плановете в ШОУТО. А АЗ ДОРИ НЕ ПУСКАМ ТЕЛЕВИЗОРА, пустите книги, дето ме разсейват .

53

Анонимен

преди 7 години

И на кого му пука за "хумористичните шоута" в България, ако има интернет? :)

52

до Бай Иван

преди 7 години

Другите 3 милиона не са в България....огледай се и виж къде са ви децата, внуците..ако в София не го виждаш *** в провинцията - Русе, Силистра, Сливен, Ямбол, Казанлък, Пазарджик...Видин и целия северозапад...*** и питай 50-60 годишните къде са им децата...И да, те не можаха да гласуват.

51

Анонимен

преди 7 години

Ако беше психолог, щеше да започне първо със себе си, защото е изключително прозрачен. Но, дрогата не прощава.

50

Анонимен

преди 7 години

ПОВЕЧЕТО ОЧАКВАТ , ЧЕ МАЖОРИТАРНОТО ЩЕ ПОДПОМОГНЕ БУДА!!!ОБАЧЕ АЗ ПЪК СМЯТАМ, ЧЕ ЕЛЕКТОРАТА НА БУДА Е ТОЛКОВА *** В 90% , ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ С ГЛАСУВАНЕТО КОЕТО ЩЕ Е ПО-СЛОЖНО ПРИ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ!!!------------------------ЩОМ НАРОДА Е КАЗАЛ, ЧЕ ИСКА МИ ДА ГИ НАПРАВИМ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИТЕ!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 7 години

До алек 51с подписката 0т 760 000 исканите промени щяха да веч1е факт=което няма и 15% от ВСИЧКИ ! Който НЕ е гласувал "за" нещо си, значи "мълчаливо" е "против".

48

Анонимен

преди 7 години

До Бай Иван, другите 3 милиона щом не са гласували означава че нямат мнение и за тях избирателната система е без значение.

47

Анонимен

преди 7 години

До 67Аз сега не разбрах темата е слави или това че поредния референдум ще отиде в канала и явно никой няма да даде глас на народа?

46

Анонимен

преди 7 години

До 65Кой от всичките че те много, поне 1000 са

45

Анонимен

преди 7 години

Какво имаш предвид под "уравновесен"? Спрял е да говори повече от гостите си, спрял е плоските шеги с *** на Годжи и може би дори проявява интерес кой му гостува? Уау :D