9

Анонимен

преди 7 години

Защо медийте не спряха докато не го открият? Сета не спират да го показват? Какво искат всъщност с това? Да навредят на човека. Оставете го на мира да си живее както си иска. Изглежда завистта в този страна е толкова много, че подлите нагли хиени наречени журналисти, им прави удоволствие да го показват през пет минути знаейки колко опасна страна е България. Какво искат да постигнат с това?? Утре ако на този човек нещо му се случи, по тяхна вина, да пишат по см.радливите си вестници.

8

мен

преди 7 години

Кое налага толкова подробно да ни запознавате с детайли от живота на този човек? Това наистина е опасно! Кой ще носи отговорността, ако наистина нещо се случи?!

7

Анонимен

преди 7 години

С 12 млн. бих учредил стипендия за надарени деца, за обучение.Но не си купувам такива билети и няма никога да си купя

6

/./

преди 7 години

До Анонимен4Не знам кой е черепа. Ако имаш предвид Захари Бахаров, не е негова лотарията. Той е просто водещ на хонорар там. На Делян Пеевски е Националната Лотария. Именно затова най много картончета и залози се правят на "Лафките" Те също са на Делян Пеевски. Ако на Пеевски му викат черепа - значи си прав.

5

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля, че трябва да станат популани тези, които не купува билети от подобни игри..

4

Анонимен

преди 7 години

Тоя джакпот се събира 3 години.Последните пъти махнаха и страната на монета,че няма печелене иначе.Трябваше им някой да го дадат вече,че хората щяха да спрат да играят.Голяма схема.

3

Анонимен

преди 7 години

ДА ДА ВЕРВАМЕ ВИ!!! ТОВА Е 4 ОТ 47 ДЕТО ОЩЕ ГО ТЕГЛЕХА С АНИМАЦИОНЕН КЛИП ПРЕЗ МИНАЛАТА ГОДИНА ПРЕДИ ДА ВКАРАТ РЕАЛНАТА СФЕРА ЗА ТЕГЛЕНЕ НА ЧИСЛАТА!!!НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИА ООД Е ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО И Е НА ЧЕРЕПА И НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖАВНАТА ЛОТАРИЯ!----------НУЖНА Е САМО ЕДНА ПРОВЕРКА ДАЛИ ПРЕВЕЖДАТ ПАРИТЕ ПО-БАНКОВ ПЪТ ЗА СУМИ НАД 10 ХИЛЯДИ ЛЕВА И ЩЕ БЪДАТ ИЗЛОВЕНИ , ЧЕ ПОВЕЧЕТО ПЕЧАЛБИ ДЕТО ГИ РЕКЛАМИРАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА СА ИЗМИСЛЕНО ДАДЕНИ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД НА ЧЕРЕПА!

2

до 1

преди 7 години

На пълно си прав и аз съм против това да показват и да съобщават името на печелившия дори цялата печалба да подари пак ще го търсят тормозят разни престъпници и близки нему хора.

1

Батко ви

преди 7 години

Вярвай ми, този човечец от снимката не е милионер и никога няма да бъде! Лъжа и рекламен трик, с който да увеличат броя на търкащите билетчета.