24

Бай Гого

преди 7 години

За лък и арбалет не е необходимо разрешително ,а и не вдигат шум . Ако живеете в такова село нищо не пречи за си закупите едно от двете и да си тренирате из двора .

23

До 10

преди 7 години

Явно не си схванал иронията в поста на 3. По темата. Няма как да е по друг начин. До там са го дикатали, че един полицай се грижи за 3-4 села в радиус от 20кл, без служебен автомобил. Жандармерията стоеше по селата и имаше ефект, който се обърна като бумеранг след като си тръгнаха. Набезите станаха още по-страшни. Озверели! Законите извиват ръцете на полицията.

22

Олд Шетърхенд

преди 7 години

Правят каквото си искат братята ромеи защото насреща си имат меки китки. Ако бяха случили на корав народ щяха да ядат бой от сутрин до вечер и накрая щяха да имигрират.

21

realen

преди 7 години

При подобно беззаконие се раждат движения като фашизъм, национализъм и комунизъм. Като не става с толерастия, ще стане с твърда ръка. Историята винаги го е доказвала.

20

Анонимен

преди 7 години

А голям натиск да управляват....парите си.

19

Циник

преди 7 години

Правят си каквото искат - без страх, и респект от закона! Ние си пишем - те крадат, и убиват!И така ще си върви, и в бъдеще!Смирено , и най-вече толерантно трябва да гледаме отстрани - как избиват нечии баби, и дядовци за стек олио, и 5 тенджери!

18

Stonewall Jackson

преди 7 години

Крадците и насилниците в България са свещенни ! Недосегаеми и неосъдими ! Ако ги осъдят се чудя кой е жертвата ! Защо ни убивате ?

17

Анонимен

преди 7 години

До ODESSAФашизмът е нещо, което се появява в даден исторически момент, защото обективните обстоятелства са предизвикали възникването му.Може да дискутираме дълго по въпроса. Не защитавам фашизма, но не мога да не сравня някои неща, които се повтарят във времето.Дискусия може да продължим довечера. Сега съм на работа, извинявай.Но помисли върху това.

16

ODESSA

преди 7 години

Точно фашистите приемат, закон за защита на държавата. Според който тия биха били извън закона. И обект на лов.

15

Анонимен

преди 7 години

До :ОТакива материали са нужни, за да знаем какво става.Дали селото е Подем или Буковлък, всеки, който се интересува, може сам да се информира. България не е чак толкова голяма. Почти всеки, още до довечера може да научи това, което го интересува.

14

Имали ли заловени и

преди 7 години

осъдени след смъртта на този старец?Има ли наказани полицаи?Ако и на двата въпроса отговорът е "не", а местните хорица продължават да се молят за полицай, тогава е редно веднага да отидат в затвора с 20-годишни присъди служителите на местното РПУ (с некадърността си поощряват бандитизма) и 240-те от предишното НС (или не са се интересували какво става в България, за да вземат мерки, или са знаели, но не са си мръднали пръста).

13

?

преди 7 години

До до 2Нужни са не много пари плюс информация, но неза това, което предлага 2.Информация за това от къде и за колко лева какви оръжия могат да се закупят без разрешително.После всеки да прецени какво предпочита - да го ограбят 15 пъти като го и пребиват и накрая да го убиятилида се защити с незаконно притежавано оръжие.Неколцина ще идат в затвора, после НС ще не ще, ще промени закона.Кое е по-добре - да полежиш в пандела и да те застигне амнистия или да имаш съдбата на този дядо?

12

ODESSA

преди 7 години

Дядката се е отървал. Що не са го замъкнали във килите на полицията. Да му теглят един бой за възпрепятстване на културните обичаи?

11

Подготвен

преди 7 години

Аз за това съм се подготвил при евентуална инвазия в жилището ми. Полицаите няма и да разберат, че такова нещо се е случило, защото свидетели няма да има. За жалост в държавата ни закона закриля престъпниците, но ако престъпниците са на два метра отдолу, няма кой да ги закриля. Препоръчвам на всички да се подготвят подобаващо, защото само по-зле ще става занапред.

10

Анонимен

преди 7 години

Това е безобразие.Наистина ли трябва да се стигне до фашизъм, за да се сложи край на ромската разпасаност и на безхаберието на институциите?Онези 240, които редовно избираме, за да се мъдрят в парламента, няма ли да приемат при форсмажорни обстоятелства един читав, адекватен на съвременните условия закон против безделничеството и скитничеството? И още един неотложен закон - за правото на самозащита? Тогава много лесно ще сложим на мястото им онези, които паразитират на гърба ни!

9

factotum

преди 7 години

*** престъпност се толерира за да може да мачка и изтребва българското население, както преди башибозука!

8

Анонимен

преди 7 години

Държавна политика! Едни гласоподаватели оставени да си правят каквото си искат, защото видите ли и те трябва да се хранят! Да, но за чия сметка? Със сигурност не на сметката на избранниците!

7

до 2

преди 7 години

Нали за това трябват пари?! Хората по селата просто нямат, за да направят това, което предлагаш...

6

Анонимен

преди 7 години

"" смиреност,толерантност и премеримост спрямо ромския произвол. ""................Другарю комунист, ... тук на запад никой не влиза по къщите и никой никого не oбира нито убива ... тa едва ли така мразения от теб "евроатлантизъм" е виновен.По-скоро причината е любимия ти комунизъм в които България все-още пребивава ... в огромна степен именно заради такива като теб

5

Венета

преди 7 години

Стига с това галене на безотговорния етнос - стига! В един момент просто ще ни писне! Вярно е че "демокрацията" ги превърна в безотговорна, нагла ***, но изглежда на тях им хареса, а всяко търпение си има граници!