81

Зозо - патриота

преди 7 години

Кво става, бе, форумни ***? Нещо хич ва няма :)))))))))))))))))))))))))

80

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 80. Е като ми слагаш минус се уточни де. Аз това което го пиша е самата истина. Всички араби мразят САЩ. Никой не говори срещу Русия. След разпада на СССР или по точно с идването на Горбачов предателя там започват проблемите. Ние сме били в такива добри отношения с тях.Много Българи работеха в Либия, Сирия. Ние изнасяхме месо за тях. Всичката бъркотия там я направи ЦРУто и понеже дори и Тръмп го потвърди техните медии го изкараха луд. А бе как се оставате медиите да ви лъжат.

79

Анонимен

преди 7 години

Чакай малко как така не те трият , аха ясно значе кой си

78

ИЗБОРИ 2018

преди 7 години

Сомнамбулизмът тоест Патриотизмът (наричан също ноктамбулизъм или ходене на сън) е сънно разстройство, при което болният извършва по време на сън или сънно състояние дейности, които са характерни за будното състояние. Сомнамбулизмът засяга хора от всички възрасти.

77

Повръща ми се

преди 7 години

27г ни се представят за упрвляващи мъпети -СДС-та ,ДПС-та ,НДСВ-та ,ГЕРБ-ове ,все служители на Козяк 16 -приемат ,предават и козируват послушно на господарите си ! -приемат ,предават ПРОДАВАТ и козируват послушно на господарите си !

76

Анонимен

преди 7 години

Хайде, чао ви! Нямам намерение да изплащам грбвате дългове! Да ги плащат тези които гласуваха за трети път за най-големия айдук в историята на БГ!

75

Хипнотизираните

преди 7 години

Простащината продължава , животът по-добър няма да стане в България може би само за Хипнотизираните гласоподаватели на ГЕРБ и Обединените патриоти , ще коментираме след 4 години толкова ще държи Хипнозата

74

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 80. Слушай малко аз и децата ми живеем в Ирландия. Тук е пълно с либийци, сирийци,иранци,пакистанци, индийци. И дъщеря ми казва че всички те мразят САЩ. И аз като си говоря с такива и с европейци обикновения народ, не ги обичат. Всички араби казвали че САЩ им е съсипала страните и че там е било много по хубаво от тук, но не можело да се живее спокойно.

73

Анонимен

преди 7 години

Вчера ходих на среща с работотдател и ми се предложи работа за 6 дни седмично, без договор за 400 лв ,в заведение за хранене.Ако искате вярвайте. Аз не я приех.

72

ШМЕНТИ КАПЕЛИ

преди 7 години

Борисов винаги се е излагал , не знае чужди езици освен руски вероятно , така в Германия със ШМЕНТИ КАПЕЛИ беше абсолютна простащина , но като няма друг така става винаги

71

до 80

преди 7 години

Такива като тебе двуполови *** трябва да се откриват и " видоизменят".

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 73. Да ще го отменат или просто видоизменат, за да ни излъжат че уж не са го върнали. Но пак истината е че ЕС е решил и ако ние не сме съгласни ще ни наказват с глоби и спиране не европари. Това е нашата печалба от ЕС е да имаме право на работа. А на САЩ така се продадохме и те и това не ни дават. Ние визи не можем да си изкараме за там и това са вече 27г не е комунизъм. Отдавна се замислям комунистите ли не са ни пускали или не са ни искали. Като гледам и в ЕС не ни искат, но няма

69

до 80

преди 7 години

Този сайт показва само реални неща, истини а не фалшиви снимки и новини създадени от умерените терористи рожби на ЦРУ и Сорос. Така, че не обиждай весника щото ша та е.. в ***....ста сороски.

68

До 76

преди 7 години

Не е въпросът, кой как гласува, а кой как брои.Диктатурата си я докарахме от глупост и пасивност, и вече само с оръжие можем да я свалим .

67

Анонимен

преди 7 години

Tejko ni i gorko s toa i.zrod nezemen

66

Анонимен

преди 7 години

Кво стаа бе Боце ?.

65

ганьо

преди 7 години

Кво става, Господи?

64

Анонимен

преди 7 години

Дори и БСП да дойде на власт пак няма какво да направят, защото такава оглозгана държава като нашата, ако се опита да е конкуренция на ЕС, те ще ни напълнат с наказания. Например те са съгласни да има Белене, но да си вкарат техни фирми и ние нищо да не ползваме, а те да изнасят и да ни продават както сега ни продават нашия ток от нашата АЕЦ и вецове.Същото е и Южен поток, те разрешават но при техни условия, като ни изключват нас. Така че сме свършени. Но тук ние и Костов сме виновни вече е късн

63

Анонимен

преди 7 години

Гробарите още не са на власт а цените хвръкнаха , тежко ти и горко Български народе

62

Анонимен

преди 7 години

От 15души, които познавам и казвали ми, че на предишни избори са гласували за ГЕРБ, 12 човека не са повторили вота сиЗа мен тези избори бяха фалшифицирани.