21

Анонимен

преди 7 години

има нещо извратено в условията на тото задължително да обявиш щастливеца публично и да го хвърлиш на произвола на бандити и всякакви търсещи пари. Освен това той няма да получи тия 12 млн. Щял да взима по 500 000 на година ?! Демек трябва да доживее до 80 и повече. Сбъркана работа. В нормалните страни дават право на избор дали да вземе 2/3 от цялата сума наведнъж или на порции за 10-тина години, а тук...Явно и тотото ни е като държавата - измами и далавери.

20

месара

преди 7 години

СТИГА СТЕ ТОРМОЗИЛИ ЧОВЕКА БЕ , НЯМАТЕ ЛИ СРАМ !? да хвърля сим картата , да си извади нова и всички тия " роднини " дето я ги е виждал я не , да лапат салама ! а бабетата дето го " харесали не за парите " да ходят да търкат билетчета и да пускат фишове ! дано човека има късмет да си поживее спокойно !!!

19

Анонимен

преди 7 години

бъдещата булка да има в предвид , че сега ще го юрнат от общината за стадиони,асфалтиране на пътища,дарения за домове....и първите 500 000 няма да стигнат. а да чакат 20 години - лотарията няма да я има до тогава. каквото взел сега - взел.

18

анонимен

преди 7 години

До До бате МиткоСега до месец ще му измислят някаква РАЗПОРЕДБА,както стана с винетките за да му приберат париците по Законен начин.

17

ШАРАН БГ

преди 7 години

И така усукаха нещата, че сиромах-човек, когато спечели малко по-вече пари, да не ги получи !! ПО ЗАКОН !?!? Само да го изкарат на показ, като мишена за недобросъвестни хора.И веднага му е НАПРАВЕНА СМЕТКАТА колко ще харчи на ден, колко ще получава на година. ........ А някой направи ли му сметка дали ще доживее до 81 -годишна възраст? Крадците на милиарди имат охрана,канят ги по телевизиите акъл да раздават... Този сиромах / да е жив и здрав/ гледат ЗАКОННО да го уморят.........

16

Анонимен

преди 7 години

А защо е играл като не ги иска тия пари?

15

До бате Митко

преди 7 години

Ха, сега да си жив и здрав да си ползваш парите.Като те гледам си много благ човек,затова ти давам един съвет.Отдели си 50000 евро и с наи-близките си хора се разходете до финансово стабилни европеиски държави.Там си направете консултации/имат такива агенции,които са част от банковата им система/и приеми наи-изгодните за теб условия.Заложи на средна доходоностност и висок клас на сигурност за парите и си живеи от лихвите.Не оставяи нищо тук.Няма сигурност.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен #1да бе , те банките пасат трева :) нали знаят че като се махне герб и тоя пеевски с лотарията увяхва :) ... какви кредити какви 5лв , дето вика симеонов ... а иначе голяма разминавка е това с 12млн. по 500к на година за 20 години . знаете ли как им викат на талончетата за търкане ?! ДАНЪК *** :)

13

Анонимен

преди 7 години

Ами това се очакваше. Още като се разбра, че късметът го е споходил, беше ясно, че ще го налазят дърти калинки и знайни и незнайни роднини по N-та линия...

12

Сотир

преди 7 години

И кво тия 12 милиона 20 години ще му ги изплащат ,зарибявка голяма.

11

Анонимен

преди 7 години

Принуждават ги да се показват по телевизията заради рекламата. Едва ли е изгарял от желание. Аз ако съм на него ще се омета от България, доде ме позабравят малко.

10

Анонимен

преди 7 години

Ако има някой, който вярва, че бедния човече е станал милионер е голям наивни. В държавата на фирми-фантоми, поставени лица да вярваш, че хазартните игри са чиста вода е сънуване на розови сънища. Такова театро ни играят, че мен ме хваща срам.

9

бай Рангел

преди 7 години

Честито,Бате Митко! Не за милионите,а за щастието при посрещането на стотиците ти роднини, които до сега не си познавал.

8

Мнение

преди 7 години

И ако се случи най-лошото с този добър човек, какво става с парите? Остават ли в полза на държавата?Най добре е парите на куп и каквото сабя покаже.

7

Анонимен

преди 7 години

В чудо ще се види сега старият ерген, Митака. 12 милиона за все по-мизерната и загиваща България са ужасно много пари. Ще го налитат отдавна забравили го роднини и приятели, такива които са го подминавали и дори не поздравявали, да изкрънкат някой лев който никога няма да върнат. Защо му трябваше на този човечец да се показва? Голяма грешка е това и ще го разбере.

6

Мнение

преди 7 години

Горкия човек.Вече е на възраст и няма семейство.Наистина този човек се е уплашил здраво и има защо.И от кога има условие щастливеца да е явен , за да вземе парите?Така ли е наистина или е журналистическа измислица?

5

Анонимен

преди 7 години

До 1той по условие не може да вземе тези пари в пълен размер, дори да чака 12 години. Първо че му се начисляват данъци и второ че има инфлация.

4

Анонимен

преди 7 години

Сега от Герб ЕООД ще го ограбят. Ще намерят начин. Специалисти са.

3

дзъ

преди 7 години

горкия.... ами те и златотърсачките, бръмчалките и силиконките остаряват.... как да се справят сами в живота след 40те си години...ми да...кво ги правим

2

Анонимен

преди 7 години

Оставете го на мира човека бе!