49

Факт

преди 7 години

До ГеоргиСирийците не бягат от районите държани от ЗАКОННОТО правителство,а от тия държани от опозицията-умерени,неумерени и ИД главорези,абсолютен факт!!В Контролираните от Асад райони съжителстват мирно всички религии,работят заведенията,слуша се западна музика,жените не са опаковани и т.н.!От другия край е точно обратното!Това ли искате псевдо-демократи,вкл. и за България?

48

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата заплаха за Сирия и Сирийския народ е гнездото на терор и лъжи"Израел".ЕС има ли мнение по този въпрос както и за войните за Велик"Израел"?

47

Георги

преди 7 години

До 47 Те,За какво решаване говорим? Нещо като "румънците си избират Чаушеску"? Или както чехите си "избраха" през 1968? Или унгарците през 56? За културната революция в Китай да ти напомня. Там на Тянънмън също си избираха. Безброй са примерите за такива "решавания".

46

Георги

преди 7 години

Аз съм за Асад

45

Анонимен

преди 7 години

Сирия,най-големия враг на тероризма ,която стои на първата линия за спасение на човешката цивилизация и отстоява международния тероризъм от платени наемници днес строго осъди терористичната атака срещу Русия.

44

Анонимен

преди 7 години

Dnes търкате ли коментари? Ссоросчета

43

Симо

преди 7 години

Каква е тази демокрация? ЕС ще казва на народа на Сирия кой да го управлява. Сигурно и у нас е така, затова един все си подава оставката и после идва с малко, но достатъчно на власт.Европа била доволна от резултатите на последните избори. Сега като почнем да плащаме скъпо парно, ток и вода, а от тук всички стоки нагоре, да видим колко доволна ще е Европа.

42

Георги

преди 7 години

До 45 еййй,Що да не може? Много е просто - щом бягат хора от домовете си, значи нещо с управлението куца. Едно време така бягахме от комунизма.

41

Анонимен

преди 7 години

Сатанистите на ЕС питал ли ги е Асад или Сирия,която стои зад него какво мислят по въпроса .

40

Те

преди 7 години

Единствено народа на Сирия има право да решава.Малко ли беди докара ЕС на Сирия!?

39

Георги

преди 7 години

До 44, факт,Що пък реши,че на шопа му е любима османската империя?

38

Еййй

преди 7 години

Заради това си държание ЕС страда,не може да решаваш кой е диктатор и кой да е на властт в суверена страна!

37

Факт

преди 7 години

До ShoppСветовната история не започва от любимата ти Османска империя!

36

Хм

преди 7 години

Е заради тая мантра:"Бъдещето на Сирия-без Асад" бъдещето на Европа е под въпрос!Покрай сирийските бежанци ни набутаха няколко милиона не.гра и всякакви тара.мбуки,а процесът продължава!Тия в Брюксел не разбират ли,че с бяла Европа се води война и то на унищожение?!Иначе в САЩ вече не се интересуват дали Асад ще падне,а вече подхождат прагматично-гледат да заграбят колкото се може повече от Сирия!

35

Анонимен

преди 7 години

Имам предвид древна цивилизация, Шопе-трамвай.

34

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно светска държава си беше Сирия. Два пъти съм била в Дамаск, по улиците забулено младо момиче не видях, от възрастните жени - да, но с забрадка, а не цялото лице. В Дамаск беше пълно с дискотеки, по улиците живот, търговия, усмихнати хора... Бащата на Асад и самият Асад държаха под контрол "Мюсюлмански братя", от които после се пръкна ИД. Жалко за хубавата държава, една от най-старите в света.

33

Анонимен

преди 7 години

И касапина Асад-чо и руските му касапски приятелчета ще вървят по дяв....

32

seira

преди 7 години

КАКВА "ПОЗИЦИЯ" МОЖЕ ДА ИМА ЕС, АКО СИРИЙСКИЯ НАРОД СИ ИЗБЕРЕ АСАД ЗА ПРЕЗИДЕНТ?СЪДБАТА НА СИРИЯ Е В РЪЦЕТЕ НА СУВЕРЕНА - СИРИЙСКИЯ НАРОД!!!

31

до 29

преди 7 години

Сирия била светска държава?Ко речи?Мюсулманска държава с диктатор мюсулманин който е на поста през целия си живот.където хората нямат права,а жените ги трепят с камъни на площадите?Това само един русофил с мозъчно сътресение от малак може да го измисли.

30

Анонимен

преди 7 години

До ивчоНе забравяй Иран, моля те.