561

Bad Company

преди 7 години

От ЛИДЛ рядко пазарувам -просто ми е по-далеч и пазарувам в друга верига която ми е близо. НО!! Цените на стоките които са на централно снабдяване/не местно производство/ са до стотинка равни в БГ и Италия.

560

Един българин

преди 7 години

Да кажа няколко добри думи и за Лидл... (ама да не излезе реклама?)?От Лидл съм си купувал консерва "Русенско варено", ама не българския оригинал от Русе. А немска консерва!20 пъти по-добро от родния комунистически ***!!!

559

Еврогейзер

преди 7 години

Льжи,льжи и само льжи

558

Bad Company

преди 7 години

До extremistТролчев, това, че пак си смени ника нищо не променя..........Ако искаш и под 1000 ника пиши ама си личиш от 100 км. :) Впрочем.........в ЛИДЛ България хляба е български ..........както и краставиците.Между другото познавам лично една фирма която има договор с ЛИДЛ за кашкавал. Перфектни са производителите. А ти си *** миризлив.

557

Анонимен

преди 7 години

За кого?

556

А?

преди 7 години

Другари, при социализма явно не е било добре, а сега добре ли е?

555

до екстремист

преди 7 години

ами тогава какво имаш против лидл?Каквито клиентите, такива и стоките- добре, че са немците, да сме още живи.Както сам казваш- има и добри стоки.Не може качественото да е много евтино.Виж бългаските храни колко струват в другите магазини и им виж и качеството- нямат химикали или палма вътре, а? Или са евтини?Някой друг май е екстремно кух...

554

Анонимен

преди 7 години

лидл е магазин за бедни хора...ами българите ние какви сме? )

553

Анонимен

преди 7 години

"Всичко ни беше наред" е точно толкова вярно, колкото "нищо не ни беше наред".За да падне строят, поне 51% не е било наред. Иначе още щеше да си стои- и всякакви приказки за външни фактори са невалидни, защото всичко винаги си зависи най-вече от вътрешния фактор.

552

Анонимен

преди 7 години

Статията е пълна глупост и нагласена. До 18.11.1989г. архивите на ДС са преработени и изчистени. Останало е само маловажното и не представляващо интерес. От къде черпите информация години след 11.11.1989г. Не се излагайте.

551

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 654Кажи кои са бре??? Аз пък да ти кажа, че във всяка квартална бакалия има "имитиращ продукт/ на вид като сирене дето е само палма!! И ко??

550

Анонимен

преди 7 години

Всичко ни беше наред,хората бяха спокойни и щастливи,само технологиите ни куцаха,но соца си ги крадяха от Запада и наваксваха,той и Китай беше като нас впоследствие - крадяха технологиите.Те и досега компаниите си ги крадат помежду си.

549

Анонимен

преди 7 години

До Bad CompanyПоне 20 вида шоколади и шок. бонбони в Лидл са *** с палма. Разните бисквити и прочие сухи тестени - също.

548

BBC

преди 7 години

Колко ви платиха ,бе продажни *** за тая измислена гнусотия.Защото съм живял по това време и помня това онова.Продажни ***, за пари и майките си ще пуснете на магистралата.

547

до 648

преди 7 години

То пък едни "подкупи" баха товаааа,ум да ти зайде,хаха - кутия бонбони с букет или бутилка алкохол!А сега?

546

Анонимен

преди 7 години

"един електрически прибор от соца"В онези години навсякъде беше така.Извади една АЕГ пералня от тогава и я сравни с руските, български е ит.н.Хем трайна, хем красива, хем функционална.Сега времето навсякъде е на еднодневките и пак- не е до соц или кап, а е до времето.Един стоманене черпак от ссср и сега е траен, но пък и една стоманена сапунерка Алесси -също. Защо трябва да е грозно, за да е трайно? Западът винаги ни е биел по качество и количество на стоките. Просто вече се изкофтиха и те.

545

Bad Company

преди 7 години

Не ми отговаря почитаемия пост/***/ 645. Айде бреееееееее, кажи коя е тази боклучава храна в ЛИДЛ!! Кажи, ***!

544

Bad Company

преди 7 години

До Анонимен 646ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААаааахахахахах!! По него време работех в ТРС -телевизионни и радио сервизи. Помня като пуснаха Електрон 382 ЦБ. Муууууууухахахахах! До 6 месеца на всички им отидоха кинескопите! Спукахме се да пишем протоколи за връщане:) После "великите руснаци" започнаха да им слагат кинескопи "Тошиба" . А за Електрон 714 да не говорим!! ЛАмпов кютук 65 кг!! Ужас!!!!

543

Анонимен

преди 7 години

До642.КОЕ НЕ Е вярно.Ще добавя.ПОСТОЯНО МИ КРАДЕХА ЧИСТАЧКИТЕ.РЕЗЕРНАТА ГУМА. Тогава нямше такива места за платен паркинг.НА ПРЕГЛЕД МИНАВАШ С ПОДКУП ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Всичко с нещо малко може да ти вторчи живота.ДЕФИЦИТ ВЪВ ВСИЧКО.КАКТО И СЕГА В ЕНЕРГЕТИКА, ЗЕМЕДЕЛИЕ, ОБРАЗОВАНИЕ. Пари за подкупи НАВСЯКЪДЕ

542

Анонимен

преди 7 години

Отивах сам на училище в другия край на София и после играехме по илиците до 11 часа вечерта. Не знам кой ще посмее да пусне децата си навън сами в демокрацията. Относно раждаемостта - сигурно процента на абортите е същия и сега при българките. Като се има на превид че сигурно 50 процента от новородените са роми. А за жилищата смях в залата - сега не чакаш но плащаш на банката с живота си.