37

Анонимен

преди 7 години

Киро Домуса все повече заприлича на БМБ. Затворени от десетки гавази, страхливи и подли, защото всичко което правят и са правили е подлост и далавери. Толкова са долни и неприлично забогатели, че са се превърнали на заложници на алчността и параноята.Да имаш отбор с 20 чужденци с една цел, титлата, за да печелиш пари е предателство спрямо Бълг.футбол.Ето защо хората са гневни! У нас всичко се знае, а пазаруването на влияние във БФФ се прави от Домуса.И така се побеждава, парите и съдиите решават

36

Анонимен

преди 7 години

Щеше да е по-сладко, ако Лудогорец беше понабил ЦСКА, а не преименувания Чавдар от Етрополе, съща така бивш Литекс.

35

Цецка Ганчева

преди 7 години

Ама Бойко как прекара цесекарите с този измислен отбор на Етрополе-Литекс, сега Цецка има само 4 титли , хахахахах !!!

34

Анонимен

преди 7 години

ЦСКА фалира, няма го, факт, ...Няма какво да се коментира повече по въпроса. Сега играе Чавдар от Етрополе, преименуван на Литекс от Ловеч, преименуван на .........Жалко е разбира се, че ЦСКА вече го няма - това беше отбор с история, която за съжаление завърши.

33

Анонимен

преди 7 години

Лудогорец спечелил с 2:0 срещу Чавдар от Етрополе. Има ли изненада?!

32

Анонимен

преди 7 години

Целенасочено у нас всичко се руши. Плана Ран и Ът.Когато няма държавност, няма да има нито спорт, нито правосъдие, нито изкуство.ЦСКА и Левски даваха ядрото на националният, също Ботев Пд, Черно море,Славия и Локомотивите от Сф и Пд.Ограби се България,ограбиха и спорта.По футбол заминахме под място 100. Унищожиха се двете дружества ръководени от поставени лица.Ограбиха ги!Остана делиорманският отбор, инжектиран от нелегален бизнес с подкрепата на Рапона.И той да е винаги шампион но с чужденци.

31

Анонимен

преди 7 години

Лудогорец е абсолютно измислено, неприятно отборче създадено да начеше егото на един милионер . И са крадци . Има само едни орлета и това всеки зане, че са Пирин основан 1922 г . И екипа със зеления цвят са откраднали и орлета били ...в Разград не летят орли, в Пирин има орли . Жалко че ЦСКА не са ги смазали вчера . Милко Георгиев е абсолютно прав в гнева си .

30

Анонимен

преди 7 години

Фенове без достойнство - само така може да се определят тази част от феновете на бившето ЦСКА, които сега подкрепят отбор с историята на Литекс и Чавдар от Етрополе. Защо спряха да подкрепят ЦСКА, въпреки фалита? Нали уж му бяха фенове....

29

Анонимен

преди 7 години

Лудогорец понатупал Чавдар от Етрополе и странно защо се разнесе едни квичене ....

28

Анонимен

преди 7 години

За най-голямо съжаление герп и лудогорец не могат да бъдат победени по нормалния начин, само бой и революция срещу тях

27

Анонимен

преди 7 години

Простотии. Кой ги гледа Тея.

26

Анонимен

преди 7 години

31 То в Цуца щото няма бежанци, а само чисти българи? Тъппак!

25

Анонимен

преди 7 години

На следващия мач със Бежанците да свири направо Киро наркомана а странични да са Борисов и Цветанов.ЦСКА-ГЕРБ 0-2,Главен съдия на мача Стефан Апостолов депутат на ГЕРБ син на кмета на Симитли Апостол Апостолов.МАФИЯЯЯЯЯ,ГЕРБЕРСКА ДЕЛИОРМАНСКА МАФИИИИЯЯЯЯЯПрочети още на: dnes.bg/sport/2017/04/01/ludogorec-otnovo-prevze-armiiata.336850

24

Анонимен

преди 7 години

Стойчо Стоилов казва,че в литекс тренират добре,а тоя реве за цска.Последно прасетата червени ли са или оранжеви?

23

Анонимен

преди 7 години

29 Те и Реал Мадрид бяха непобедими при Франко. Гордееш се с това, че комунистите ви подпираха отбора срещу всеки при бай Тошо?? Не е лесно да си спрял в мозъка чорбар!

22

Анонимен

преди 7 години

Айде айде. Головете си бяха 100% редовни, да не говорим че ЦСКА си изпуснаха шансовете и можеха преспокойно да бият. Какво са виновни съдиите, че Каранге и Мумамбе (чистокръвни българи, личи им!) не могат да нацелят вратата?

21

Анонимен

преди 7 години

На калпавите чорбари все рферите им пречат :-D

20

Анонимен

преди 7 години

Петричееееев, шубето е голем страх. Говориш, че не те интересувал мача, бил като другите а беше блед като платно. Ако някой те беше подушил сигурно си осмърдял пейзажа. Може би затова побърза да се скриеш в автобуса. Едно е да се правиш на велик, друго е да си такъв. Добре, че феновете те пожалиха, защото следващият път не се знае как ще излезеш от стадиона. А за Гела не ми се мисли, който е виновник за част от разрухата на българския футбол. И колко дълго ще издържи Лудогорец така да пазарува?

19

ЦСКА за смях

преди 7 години

За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата и турските сериали...

18

Историята на ЦСКА

преди 7 години

Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.