106

Stonewall Jackson

преди 7 години

Навремето османците така са превземали Византия - Източната Римска империя - не са имали обсадни машини за крепостите но са се настанявали в селата ... удивителна прилика нали ? А онези в крепостта горе се оказвали във вражеска територия. Сега и в Германия.

105

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли,че под 5% от бежанците в ЕС искат да работят?Въобще не мисля,че бежанците наистина страдат защото през ВСВ когато за седмица са умирали милиони хората не са били бежанци.Тия *** има няма 200 хиляди жертви дадоха и се юрнаха половин Африка да се преселва.Долнопробни театри целящи единствено и само белите европейци да изчезнат и на тяхно място да има тъмнокожо бунище.Как я виждат тая мулти култи работа?На мерцедесът да сложиш конски впряг или да нахраниш магарето с бензин 100 октана?

104

Август Вагнер

преди 7 години

Сега разбирам защо Ади е мразел *** ... вижте тази жена на снимката .

103

Анонимен

преди 7 години

До 109 В България има стотици празни и полупразни села ,не десетки села.След още 27г.и къщи няма да има в изоставените села.

102

Анонимен

преди 7 години

До liberastХич не е изкуфяла. Върти нарочно номера, за да се прикрива, докато прокарва престъплението не само към Европа, а към целия свят. Защото светът се държи на Европа. Там е културата, там е цивилизацията. Новите земи са само приемници на нейната култура. Много още хляб трябва да ядат, докато станат истински културни. Смесването на хиляди етноси е пагубно за човешката идентичност и различност. Това е налудничава, зловеща идея. Различното е развитие. Историята не трябва да се насилва.

101

Мене

преди 7 години

Шапка свалям пред КАНЛЕРКАТА на Германия.....А иначе за копираните статии от "тасс" даже и мастилото на писалката ми не си заслужава да хабя!!!

100

Анонимен

преди 7 години

Селата? *** те оттам са изпълзели бе, джанъм. 5000 км път да бият, за да вонтят на овце и крави ли? Те искат кръшни германки и живот на социал. Молове, кафета, тук-там изнасилване и някоя бомбичка между другото за повдигане на духа.

99

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 89Меркел не е "далеч от реалностите" или "наивна". Тя, и клинтъница са жени, дълбоко наранени в личния живот, затова скрито злобни, свирепо кариеристични, без оглед на цената пазещи статута си, рекетирани от извратени сили, които смилат всичко извън доктрината им. Вместо, като силни държави, да инициират хуманно намаляване на бедността и пренаселването на планетата, те разселват кpoмaньoнци в Европа. Така им е наредено. И не им пука за ефекта на скачените съдове. Или това е целта.

98

Анонимен

преди 7 години

Тази жевее в някой паралелен сеят трябва спешно да смени хапчетата че става все по неадекватна.

97

Анонимен

преди 7 години

В България вече има десетки празни села чакащи бежанци.

96

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 104Всичкото дойде от това, че Меркела и Обамата тръгнаха да свалят Асад, за да прекарат една газова труба през Сирия и да прецакат Путин.и любимия ти Путин продължава да цака нас с цената на газа. После *** ревете що били ниски пенсиите, що нямало пари за здравеопазване. Ближете му оная работа и продължавайте да му плащате.

95

ГАДОРЯН

преди 7 години

Халифата значи ще започне от селата! Толкова лесно ще стане че не е истина. Хаха. Както сега няма помен от индианците, тука същото ще стане.

94

до селяков

преди 7 години

Вярно ли че русофилските гейчита си бъркали по дупките като си мислят за руския исполин и неговия необятен шнур?----------Ами, вие явно изводите ви произтичат от вашия богат личен опит и от гледна точка на половата ви ориентация!?Третият пол????

93

liberast

преди 7 години

Ако някой още се съмнява че това е една изкуфяла бабичка с ментални проглеми,да прочете долния цитат:"Ние знаем твърде малко за Сирия, Ирак и страните от Северна Африка и трябва да използваме тази възможност, за да ги опознаем повече, да научим нещо", добави в заключение Меркел.

92

Анонимен

преди 7 години

Всичкото дойде от това, че Меркела и Обамата тръгнаха да свалят Асад, за да прекарат една газова труба през Сирия и да прецакат Путин. Глобалистите ни го натресоха.

91

селяков

преди 7 години

Вярно ли че русофилските гейчита си бъркали по дупките като си мислят за руския исполин и неговия необятен шнур?

90

АТАКИСТ

преди 7 години

до МаймункатаАз знам че си на дървото!Там все нещо ще се намери като препитание.Въпросът е кой ще прави нещо на тази земя- там долу?Защото и дървото иска своето чрез корените.

89

селяков

преди 7 години

Абе,вярно ли е че емигрантите които ходели да рабтят в Русия били от мюсулмани от мюсулманските държави,Таджикистан,Узбекистан,Казакстан и Казан,и че в Русия имало 20 милиона мюсулмани и най голямата джамия в Европа била открита тържествено от Ердо ефенди и Лил Пи?

88

Анонимен

преди 7 години

Петият стълб на исляма отрича аграрния труд. Меркел предлага религиозен геноцид и нов Възродителен процес.

87

Анонимен

преди 7 години

Тая изперка окончателно!