27

Анонимен

преди 7 години

Натовския бюджет е по-голям в абсолютна стойност, но в релативна към бвп руския е за световна война. Заплатите на войниците на запад са много по-високи от руските.

26

Анонимен

преди 7 години

русия е aгресивнa, дори тукaшните руски aгентурчици зaплaшвaт с рускa окупaция и репресии. НAТО е гaрaнт нa мирa, сaмо се зaщитaвaт от кремълския Мордор. Кaквa зaплaхa зa Рф сa тези 4 бaтaльонa в Прибaлтикa?

25

Анонимен

преди 7 години

НАТО - Кошмарът на Кремълската КГБ Клика !

24

Анонимен

преди 7 години

Кремълска пропаганда: Батальони в Прибалтика, оправдават се с Русия

23

Гошо

преди 7 години

Измислените русофобски балтийски държави и трите ще са руски за 24 часа ,ако Путин реши така.Смешните краварски тактики със наслагване на бази и бойни отряди по границите на Русия са само въздух под налягане.Видяхме ги и в Виетнам и в Ирак и Афганистан ,гледаме ги и в Сирия колко са неспособни и умеят да избиват само цивилни.То с нощтни бомбардировки по въздух не става.Русия е силна ,независима и единна.САЩ само печатат долари и жадуват евтин нефт, извратеняците са в адска криза са от 2008 насам

22

борис

преди 7 години

Балтийските държави се нуждаят от сигурност, след като путин изби стотици хиляди в Чечения, окупира половин Грузия, нападна и окупира първо Крим, а после и донбаската област на Украйна.И тази сигурност им я дава НАТО. Точно НАТО е организацията създадена да възпира руската агресия по света, да не би сега някой да каже че балтийците са насила в НАТО?

21

чиба

преди 7 години

не Германия а Масквата щешИ да е германска, ако "лошия" Рузвелт не беше помагал на "добрия" чичко Сталин (който освен германци убиваше много повече руснаци и българи и дори Вожда георги димиров уби!!!) със всякакви средства но рашките и тролите имат голяма амнезия и затова ще си останат мизeрни кучeта джaвкащи в мизeрните си концлaгери, които сами си построиха за сънародниците си!!!

20

училища и болници

преди 7 години

В Мосул са избити над 300 мирни жители, след бомбардировка на славните военно-въздушни сили на САЩ! Целта, иракско училище, е определена от славните летци на германския вермахт. Оказва се, че това е най-голямото военно престъпление след Виетнам! Кога демократите от ЕС ще протестират против САЩ?

19

Боби

преди 7 години

До АнонименТака им показа Хитлер, че после половин Германия беше 50 години руска, гледай и сега така да не им покажат, че ще тряя да сменяш работодателя и да бачкаш за копейки и одеколон.

18

Анонимен

преди 7 години

Здравейте бе иванушки чак сега ли загряхте,колко сте бедни и изостанали :)Той Хитлер ви показа още ВСС .

17

по-големи

преди 7 години

ХИТРУВАНИЯ и явни ЛЪЖИ няма от онези на Русия, Путин и говорителите на правителството му; в СИРИЯ какво правят? НЕ да избиват ИД, а да поддържат АСАД.Разрушиха Сирия, а сега ще бъдат първите й 'помощници"- важното е да има "война" и те да се "притичат на помощ'...Като се знае, че има около 2000 и повече бойци от ИД- руснаци-чеченци и др. мюсюлмани, а има и чеченски отряд, който поддържа Асад: това е ИГРА на война и заблуда за руснаците, че са силна страна.

16

манго

преди 7 години

Природните богатства и икономически интереси са винаги действащата сила в главите на малка но ненаситна група ,,хора" . ,, Разделяй и владей " в името на ,,демокрацията ,правата ,свободата........" на хората.Алчността ще погуби земята, в стремежа да догоним желаното щастие да имаме ,, пари и контрол "над себеподобните ни вкарва в себеунищожение!!!!

15

Искаме мир!

преди 7 години

Не искаме НАТО! Искаме мир!

14

Анонимен

преди 7 години

Ама Тръмп даде сметката на Меркел за охраната от Нато. 370 милиарда долара, само за Германия. А от другите 27 гольовци, колко ще поиска? Така че нато го виждам при Варшавския договор. Студен и с много свещи.

13

Анонимен

преди 7 години

Леле, и в БТА вече се навъдиха неграмотници, жалко.

12

Циник до 9

преди 7 години

То хубаво че си "СЛАВЯНИН" *** ние сме българи - явно тази малка разлика - ти убягва!Така е - като не си учил история навремето!

11

Анонимен

преди 7 години

Руснака пак лъже за да оправдае парите които отиват за оръжия вместо за бедните руснаци!Кой и как заплашва Русия?5000 човека от НАТО я уплашиха ли?!Или ПРК - те са защитни оръжия.

10

Да се знае,че

преди 7 години

Който пише против Путин ще бъде екстрадиран от Бойко в Русия,съден и изпратен в Сибир, където комарите ще му изпият кръвта до последната капка!

9

USA

преди 7 години

Защо тогава тази бедна държава се напъва да издържа 1 900 000 армия, срещу 5 000 натовци и все се оплаква като вдовица за ... какво беше там.

8

Анонимен

преди 7 години

славянин съм но вече сме малцинство като гледам по улиците и пишещите