40

Анонимен

преди 7 години

Ето защо санират жилищата, като се изнесем да не им е студено на арабите.Всичко им се приготвя само ние не що се бавим с изнасянето, обаче с увеличението на цените ще ускорят процеса.

39

Сурай

преди 7 години

Зурлатити сте много зло племе Спокоино нии ша ги приемим в рудопити

38

ни искам фасул бук

преди 7 години

то българските граждани не са интегрирани те за бежанците се замислили

37

вероятно

преди 7 години

в този смисъл:" решение на съда на ЕС от вчера потвърждава правото на страните-членки да отказавт хуманитарна виза на хора, търсещи международна закрила, включително и бежански статут."ДАНО!!!Прочети още на: dnes.bg/politika/2017/03/08/priemame-bejanci-no-po-novi-pravila-kakvi.334197

36

Анонимен

преди 7 години

Наредбата е отменена, това е важното, а за новата разчитам на Радев, както е натиснал за отмяна на тази, да следи внимателно какво ще пише в новата. Най-добре беше, разбира се, да сме като Унгария, с два реда огради и без наредби за заселване, но нищо... да не сме много рязки... На заседанието тази вечер са се чули гласове от министрите, че може да ни накажат, според 24 часа. Проблемът е, че Оня се връща!!!!

35

Много Зле

преди 7 години

Какво са отменили бе!? щели за създават нова наредба!!!!, абе кво ше интегрирате бе, народа вас трябва да интегрира и то в затвора, продажници! Тези които нарушават държавната ни граница са престъпници!!!!!!! тези бежанци нямат работа в България, тази земя е за българите, и единствената мисъл и цел на управляващите е да живеем възможно най-добре, и да оставим завет и родина за поколенията.

34

Лоша работа

преди 7 години

Гледайте от хубавата страна! Вносни роми+ нашите особенно добра комбинация! Сега ще ги издържаме и тях, но нищо трябва да сме толерантни и добри. Абе как искате да живеем в нормална държава, като некви' ора не знаят за какво гласуват, други се е..т за една Фафла и т.

33

Анонимен

преди 7 години

Разликата между белите държави и страните от третия свят е в степента в която законите се спазват.В Африка и Азия също има много хубави закони, но никой не ги спазва.Така, че другари министри, ... това че сте измислили поредното законче, НЯМА НИКАВО ЗНАЧЕНИЕ !!!

32

Анонимен

преди 7 години

Мда... ето го новият електорален корпус от "благодарни и признаващи властта" на благодетелите си и на-важното - незнаещи за произхода на "първият милион" на "властта" 2000 лв заплата чисто, жилище, работа и безплатно здраве. Нужни са бачкатори, които с чест ще са съгласни да слугуват и ще "целуват ръка"недоволните и непоколни бълагри - у коша за бок**лук!

31

Патриот

преди 7 години

Колкото и да го увъртате, 205 го няма вече браво господин президент!

30

Анонимен

преди 7 години

Това, коментиращите по сайтовете да не разбират, че Бойко Борисов ни пазеше умело и ловко от бежанци, това го разбирам. Нормално е.Но това екипът на президента да не го разбира, не може да е вярно! По-скоро си играят с огъня. Поставят мини пред следващото управление при това на изключително опасно място!

29

Анонимен

преди 7 години

До анонименСамо 600 изстрела в минута, при 715 м/сек дулна скорост. Достатъчно.

28

Анонимен

преди 7 години

А скока с 30% на газа как ще го интегрираме, мин заплата 460лв, а цени яко нагоре, как???

27

Анонимен

преди 7 години

И каква точно им е идеята?Досега, през цялото управление на Борисов, я се съберат 5-6 бежанци, които да са приети да останат в България, я не!Тия сега ще правят нова наредба, с която да интегрират като за световно!

26

Анонимен

преди 7 години

Тогава българите ще се дезинтегрират.

25

Анонимен

преди 7 години

До Исти Иберийските маври са били ИЗГОНЕНИ след 700г. от Испания.Сега джамиите са музеи или католич. църкви.

24

Сурай

преди 7 години

Примети бижанси ве няма само ТУРЦИЯ да ги храни ния ще ги приемем в рудопити

23

Анонимен

преди 7 години

Отменената наредба не вършеше работа, защото имаше съпротива от местното население, а не защото е направена нарочно да не върши работа.

22

нищо

преди 7 години

не се разбра: ще има правителство, служебното в 99-та прави нови наредби.Кога ще прочетем какви промени и в КАКВО е ползата за РБългария???? Дотук- само някакви думи, изречения.Какво се ОТМЕНЯ и какво е НОВОТО,ПО-ДОБРО за коренното население на РБългария?

21

Анонимен

преди 7 години

Браво Герджиков, ТИКВАТА да зачита България !