65

haha

преди 7 години

Лидерката на БСП Корнелия Нинова поиска вот на недоверие от съпартийците сиСпоред мен това е мало.умно твьрдение. Да ама според днес то е умно твьрдение.

64

haha

преди 7 години

do 79Защо не се обръщаш към автора на статията. Само автора може да обясни некои *** твьрдения

63

Анонимен

преди 7 години

А някои от тях вече не са милионери, а милиардери в партия БСП

62

ognyanz

преди 7 години

До 79: Очевидно, че Корнелия Нинова е поискала вот на доверие, вот на недоверие никой не иска. А това, което е написал автора на статията, показва, че толкова внимава какво пише.А по-долу серия от тролски глупости: Русия, Решетников, милионери в БСП и т.н. Не се престаравайте, юнаци, изборите свършиха и Цецо може спре да плаща.

61

Анонимен

преди 7 години

Тия двамата от снимката що гледат като гръмнати? Може би защото им миришеше на власт, а сега изтърваха кокала.

60

@81

преди 7 години

тия "удвоени депутати" ли са най-добрите кадри на бсп-то?ама как са удвоени- надлъж или нашир?лелей.

59

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До Червените милионериЗа кои червени милионери говориш ?Сега милионерите не са в БСП. Сега милионерите, които получиха първия си милион и протекциите от Държавна сигурност навремето са евроатлантици !Техните фирми печелят държавните поръчки. Техните европроекти лапат парите от Европа.В момента дават по BTV един от тях - Шарлопов.Хвали ГЕРБ и мед му капе от устата като спомене името на Бойко Борисов.Забрави кой му даде парите навремето ...Сега всички големи "мъже" скачат на една жена ...

58

Анонимен

преди 7 години

Не само прецевента и виц-прецеденката, и премиера сочеше през цялата кампания и ей на - избрахме го Бойкоте.*** има заложби за врачкя, и името й е едно такова, като на певачка с обърнат пол.

57

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Защо Нинова да подава оставка ? За кеф на Тиквата и мало.умните гербаджии ?!Сега ще ви видим как ще се ос.ерете отново. За трети път !Този път ще омажете и патриотите. :)Нинова удвои депутатите на БСП в парламента. Само простотията на българина и попречи да спечели парламентарните избори.Предаде я и Радев с назначението на Герджиков - политически плазмодии, който направи всичко, за да може ГЕРБ да останат на власт.Корнелия обаче е смела жена. Шапка и свалям !

56

правосъдие

преди 7 години

Станишев я освободи от зам. министър на икономиката за безобразна КОРУПЦИЯ. Сега е времето за съд да бъде или да не бъде в затвора.

55

Анонимен

преди 7 години

Курнелче, баба, иска се вот на доверие, не на недоверие, иначе току-виж вземеш да си го получиш вота, заради едното недоглеждане.

54

Анонимен

преди 7 години

В момента няма никакво значение какво се случва в БСП.Най-важното е какво ще се случи в Русия !

53

лика прилика

преди 7 години

Да се хванат с бате ти Буйко за ръчици и ходом марш при децата си в Америка.

52

Krom

преди 7 години

Нинова е типичен представител на поколението безпринципни български "политици" готови за пари и за власт да направят сви.рка и на дявола. След като в началото на кариерата си разнасяше Синята идея, и работеше за Ваньо Мавъра, някак странно, неусетно дори възлюби социализЪма. Какво по естествено? Най лесно е да се отъркаш в милионер в Столетницата - партията на червените милионери.

51

Анонимен

преди 7 години

Не оправда доверието на Русия... А толкова инвестираха в нея...

50

Червените милионери

преди 7 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

49

D0 55

преди 7 години

А хората от другите европейски държави защитават преди всичко СВОИТЕ интереси.**************************************************************************Човече ти май и до сега не си разбрал - България няма интереси, само батковците и каките от парламента имат интереси и то реални. Та така ако бьлгарина живее при лоши условия кой го е еня а? Интереса клати феса нал тъй??? Да ама ако некой строеж пречи на некоя частна компания тогава разбира се интерса е друг. Първо управляващите могат да направят "пачка" и това си е нормално. Да не говорим за тия около управляващите какви парички могат да

48

Анонимен

преди 7 години

Ръководството на БСП е съставено изцяло от милионери, станали такива от крадене, какво социално има в тая партия, целта им беше да докопат властта и пак крадене

47

Анонимен

преди 7 години

Сщият този "празнодумец" е неразбираем за българските тъпоъгълници,защото не им се мисли.Слушах итервюто му с австрийски студент,младежът беше въхитен.

46

Анонимен

преди 7 години

Отношен ие по роднински место да помогне пречи съвест ама гузен и здрасти не казва то явно другия е компетен само че за голямото защото виждате ли честния краде боико къде си боико мини в ловеч с митницата аман