116

Анонимен

преди 7 години

Да живее Мутрон новият Т. Живков, да живее герб.

115

Герито

преди 7 години

За нищо не ви е виновен герб. Пътят на прехода е такъв.

114

Циганин

преди 7 години

В София са добре заплатени и затова се вдигат и цените на водата ,а защо не пише цената на м3 вода -толкова ли ниска цената на водата ,че не се пише !?

113

До 127

преди 7 години

И какво бе, Галфонсо? Ако бяхме избрали БСП и сега нямаше нищо да поскъпне, така ли? А да си забелязал, че *** не е казала нищо по въпроса? Или че още няма правителство и премиер?

112

Анонимен

преди 7 години

Браво на 26ти пак си го избрахте за трети път.Да ви е честито 1.100 000 балъци който гласувахте за групировката ГЕРБ.По-добре БСП да беше спечелила изборите.Сега не се оплаквайте ВИЕ СИ ГИ ИЗБРАХТЕ.

111

Анонимен

преди 7 години

Така ще е, когато единствено в нета има протести. Вместо да си чешате езиците, по форумите, независимо дали сте герберасти, *** и бесеперасти, трябва да се излезе на площада и да се измете КЕВР, Иван Иванов и нему подобни. Неразбирате ли, че независимо от политическите ви убеждения ни грабят, ВСИЧКИ НАС ни грабят, ей хора осъзнайте се. Ей там отдолу има един "газов експерт" дето е написал една свещена глупост... ама айде.

110

Гошу

преди 7 години

До 115В Лима съм, тук сега е 5:15, ама какво от това? Значи ли, че не трябва да чета какво става в България?

109

Фактолог

преди 7 години

Здравейте леви и десни, русофили и русофили. Само един въпрос: Да чувате президента Радев да е излезнал и да е дал позиция по темата за тези шокови поскъпвания? Или пък лидерите на всички политически партии? Борисов, Нинова, Каракачанов, Ахмед Доган, Марешки, Сидеров? Благодаря за вниманието и лек ден

108

Анонимен

преди 7 години

Другарю Борисов, разбрахме за увеличението на тока, парното, водата и газта и ви благодарим от сърце.Не разбрахме само защо сте пропуснал цената на бензина и въздуха ?

107

"Пак ни излъгаг

преди 7 години

Българина е мазохист, три пъти се спъва в една и съща Тиква!

106

Анонимен

преди 7 години

Като направят, четни и нечетни, веднага си вземам още един таралясник!

105

Анонимен

преди 7 години

Не четете ли? Имало е обществено обсъждане. Значи обществото се е съгласило с тази цена.Пък след три месеца ще има нова цена. Нагоре, нагоре, нагоре....

104

Анонимен

преди 7 години

Гошу, ами ти го вземи този пусти пистолет, като няма кой.Абе Гошу, ти не беше ли в Лима, бре.

103

Анонимен

преди 7 години

Сондажите са на цена от 50÷150 лева на метър в зависимост от терена. За пиене си вземаме минерална, а за останалите нужди сондажна. И ВиК да го ......... те си знаят.

102

Анонимен

преди 7 години

И В СОФИЯ НЕЗАБАВНО ДА СЕ ВЪВЕДЕ ДВИЖЕНИЕ НА АВТОМОБИЛИТЕ ПРЕЗ ДЕН - ЕДИН ДЕН ЧЕТНИ НОМЕРА, НА ДРУГИЯ ДЕН - НЕЧЕТНИ.

101

Анонимен

преди 7 години

Герберите много се охарчиха покрай изборите-то не бе купуване на гласове,то не бе обикаляне по села и паланки.Пък и два месеца вън от властта,множко си е.Сега трябва да си върнат загубеното.А после с тия пари(вашите)ще ви вдигнат с малко заплатите и пенсиите и ще ви карат да им целувате ръка за благодарност.Ех,народе...

100

Гошу

преди 7 години

Много приказваме, а един няма, дето да вземе един пистолет и да застреля един-двама от КЕВР и да видите после как всеки ще го е страх да си вдигне ръчичката. Значи в Чалгария могат да те убият за 50 лева, ама за такава работа няма смелчаци, а?

99

Ухилен

преди 7 години

Готино! И е малко. Трябва повече. На мен ми дреме на ***. Нямам нищо вече. Само дългове. Да му мислят тези с апартаменти на тяхно име. Подгответе се, да се разделите с керемидките си :) Добре дошли в моя свят :)

98

само ГЕРБ

преди 7 години

Газов експерт:Увеличението на цената на природния газ е не само основателно, но и закъсняло, като трябваше да се случи по средата на отоплителния сезон. Потребителите ще свикнат постепенно с мисълта, че трябва да са по-внимателни, когато потребяват енергия за отопление, топла вода

97

Анонимен

преди 7 години

И НА ТОКА МУ ИДВА РЕДЪТ, НЕ БЪРЗАЙ ТОЛКОВА. ЕДНО ПО ЕДНО.