25

Анонимен

преди 7 години

До БЪЛГАРИНЕ ти сам щом не можеш да се сетиш, а чакаш тоя да ти го показва..."надежда всяка тука оставете"

24

сминдух енд чесън

преди 7 години

Чета,гледам и си записвам,едва ли повечето от хората осъзнават колко сме пропаднали като нация и държава,затова и съпротивата срещу демократичните ценности е толкова добре организирана и все по агресивна.нещо простичко за размисъл-български политик избран вече за депутат бута и пъди баби на границата ужким били неграмотни,закрилника на нацията Динко грамотен ли е?

23

Анонимен

преди 7 години

АБЕ СТИГА С ТОЯ МУЧАЩИЯ ПРОФАН ЧЕ МИ ДОТЕГНА ВЕЧЕ!

22

Евроскептик

преди 7 години

Шоуто на Слави е един бълвоч. Хем се меси в политиката, хем не участва в нея. Нека стане премиер и съм убеден че ще е по зле и от Боко. Бе важното е че е червив с пари. Да си ги харчи със здраве.

21

тими

преди 7 години

дето умните избраха

20

!!!

преди 7 години

До БерлинАми то и избора на ГЕРБ се дължи на много простите хора. Никой интелигентен човек не гласува за тази създадена от мафията партия.

19

timi

преди 7 години

поне не ходил да гони и да дърпа бабички по границата както бъдещия коалиционен партньор който ще ни управлява

18

БЪЛГАРИН

преди 7 години

АЗ НЕ ХАРЕСВАМ СЛАВИ И НЕГОВОТО ПРЕДАВАНЕ ,НО ТОЗИ ЧОВЕК НИ ПОКАЗА ,ЧЕ НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИМ И ДА ЗАЩИТАВАМЕ САМИТЕ СЕБЕ СИ ОТ НАГЛОСТТА НА ПОЛИТИЦИТЕ ,ОТ ТЯХНАТА АЛЧНОСТ И ОТ БЕЗСРАМИЕТО С КОЕТО ОТГОВАРЯТ НА ТЪРПЕНИЕТО НА НАРОДА СИ. НЕ МОЖЕ ДА ЧАКАМЕ 27 Г. ТЕ ДА СЕ НАКРАДАТ ,ТЕ ДА СИ НАПЪЛНЯТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ И ДА СЕ СЕТЯТ ЗАЩО СА ИЗПРАТЕНИ ТАМ ,КЪДЕТО СА СЕГА И ДА ВИДЯТ НАРОДА СИ ,КОЙТО Е ЗА ОПЛАКВАНЕ....

17

снайпера

преди 7 години

На мен не ми пречи, само кубето му малко ми блести.

16

Анонимен

преди 7 години

Проблемът не е в гражданската позиция и протеста на Трифонов,не е в симпатия или антипатия към него! Проблема е че го прави по начин за който няма позволение от своя работодател! Останалото е самореклама и съмнително патриотарство,смесено с чалгарско -роково-мутренски image! Показва още че без сценаристи е никой!!

15

Анонимен

преди 7 години

хаха, РАЖДА политици, знаех си.После чакай оправия от филмови герой..Контрацепцията в случай е проста-дърбаш щепсела.

14

ledoiad

преди 7 години

Абе хора, нормалнили сте, защо се връзвате на политически интриги. Кои е Слави, всичко в държавата ни е в ред, че да се занимаваме с него. Да го линчуваме аааааа???

13

Берлин

преди 7 години

Трифонов е един самозабравил се сeляндур с пари, опериран от чувство за хумор, напълно лишен от какъвто и да било талант. На всичкото отгоре има много грoзна и отблъскваща физиономия. Неговият "успех" в България се дължи на мноооггоооо пpостата аудитория. Такъв в една нормална държава с интелигентни хора, нямаше да стигне и до радиоточката в най-забутаното село.

12

Благодаря

преди 7 години

И малко продължение подслушването е стигнало невиждани размери. Г-н Президент няма ли да направите нещо? Незаконно се подслушва Вие съгласен ли сте.

11

Анонимен

преди 7 години

Лелеее, каква страшна физиономия ! Типично изражение на мутра.... и как гледа, като че ей сега ще пребие някой.. . Напълно логично политиците да ги е страх от него, иначе от какво друго да ги е страх?!. Няма да се плашат от интелекта му я! Казват че лицето е огледало на човешката душа.. Е повече думи не са необходими.

10

Благодаря

преди 7 години

Слави се е доказал с екипа си. Кой друг политик или шоумен може да се похвали с такъв качествен екип? Троловете си плюят на тях това им е професията, но хората не ги четат или мислите, че българския народ е глупав. Българите ще се освободят и от сегашното робство както се освободиха от гоце цецка руменовците и др. Аз не съм гласувал защото няма за кой т.е. настоящите политици са (КОЙ). Слави иска свобода и това няма да му бъде простено, както и на мен не прощават, че казвам истината. Аз го зная.

9

БСП=ПЪЛЕН ФАЛИТ!!!!!

преди 7 години

БСП има изключителни постижения в сферата на ИКОНОМИКАТА!!! Луканов - ПЪЛЕН ФАЛИТ на държавата!!! Глад, купони и опашки пред магазините, КУФАРЧЕТА и разграбване на държавата ДО ДЪНО!!!Виденов - ПЪЛЕН ФАЛИТ на държавата!!! Пирамиди, фалирали банки, ограбване на спестяванията на хората!!!Станишев/Доган - спрени и окрадени Евро фондовеОрешарски/Пеевски - ФАЛИТ КТБ, минус 4 милиарда за държавата

8

Анонимен

преди 7 години

Слави от коректив на политиците се превърна в техен съмишленик.Тръгна по стълбата,която води надолу.

7

Коча

преди 7 години

Защо няма статия за ПП Възраждане и Костадин Костадинов който се отказа от 500 000 лв субсидия на година дарявайки за за каузи опазващи българщината ,защо това не ви е интересно ???????????????????????????????????????????????Костадин Костадинов е бъдещият премиер на България ,ЗАПОМНЕТЕ ТОВА.

6

Анонимен

преди 7 години

Само Христо Стоичков ше ги оправи медиите и телевизиите!