18

Анонимен

преди 7 години

"Англичаните от 500 години нямат грешна преценка..."За всяко нещо има първи път.Ама това е хубаво- такива огромни разлики в стандартите само създават напрежение.Време е да се коригират.

17

Анонимен

преди 7 години

поредният германски опит за райх ще завърши с изпращането на германеца в пореден нокаут! Не си научиха урока тези хора:)

16

Анонимен

преди 7 години

Ами прибирайте се,бе.Ако сте патриоти идвайте и се хващайте за работа,България има нужда от вас.

15

Анонимен

преди 7 години

зависи колко ще издържи на поста дъ Куин преди да коронясат Камила

14

Анонимен

преди 7 години

Наближава краят на десет годишното еврогейско робство. Англичаните се избавиха сами, на нас пак трябва да ни се помага.

13

Анонимен

преди 7 години

Великобритания стои начело на Британска общност от 2 милиарда човека. Като добавим и Щатите, кото са дупе и *** с Лондон и на този фон ЕС изглежда като недоносче:). Англичаните от 500 години (т.е. от 100-год. война) нямат грешна преценка за геополитическата ситуация. От тяхното бягство от ЕС можем да си направим извода какво го чака ЕС и всички пеперудки в него:)

12

Анонимен

преди 7 години

Русофил гурбетчиев, ти си много невеж човек. От митническите бариери единствената стран, която ще страда е Германята, щото последната има 30-40 милиарда евро плюс в търговския баланс с Великобритания:). Така че германята, а оттам и юропеийците като цяло да стягат колана, че ги чака мизерия:)Да не говорим, че и в Щатите вече се задават митнически бариери за германята, а на всичкото отгоре Тръмп извади сметката от 375 милиарда долара, които Меркел ще трябва да плати по линия на нато:))

11

Дофтору

преди 7 години

Острова ке потъне и паундите лoйнaтa ша изплуват!

10

:)

преди 7 години

Ще мият чинии в Испания, Германия или Италия. Какъв е проблемът. Тези, които имат високоплатена работа, ще си останат там. Фирмите им ще намерят начин да ги оставят.

9

Анонимен

преди 7 години

Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.

8

Анонимен

преди 7 години

Ето какво ще стане след Брекзит с българите в ЮК.ЮК е чао - ще остане една Англия. Който си работи, ще си работи, ама за сринат паунд.Българските даскалички след 1-2 години ще ходят в Лондон на двуседмичен олинклузив с една заплатка само.Лошо няма.

7

Анонимен

преди 7 години

Великобритания може да си асфалтира пътищата и без европроекти,както и да си купи машини и да си посее овощна градина без " Млад Фермер"Хората имат действаща икономика и няма как валутата им да пада.Невъзможно е.Очаквам края на лятото 2,80 лева за паунд

6

Анонимен

преди 7 години

"Паундът няма как да падне повече.От тук насетне само ще се вдига.Пикливия ЕС отива в на майка си дръндера.Долара и Йената да не би да падат като не са в ЕС.Шв.франк да не би да пада.Еврото е една изкуствена парична еденица неподплатена с нищо."ЕдЕница си имал ти по български език и литература! Айде у лево! Като научиш правописа, тогава коментирай!

5

do 7

преди 7 години

Еврото както и всички други валути зависят избори, икономика, природни бедствия и т.н. Еврото го има от 10 г и си е доста стабилна валута. Това че не харесваш ЕС си е твой личен проблем, но не си налагай мнението.

4

Анонимен

преди 7 години

Паундът няма как да падне повече.От тук насетне само ще се вдига.Пикливия ЕС отива в на майка си дръндера.Долара и Йената да не би да падат като не са в ЕС.Шв.франк да не би да пада.Еврото е една изкуствена парична еденица неподплатена с нищо.

3

911

преди 7 години

слабо ме интересува какво ще стане за нас тук някой мисли ли какво ще стане след изборите

2

Анонимен

преди 7 години

Острова в никакъв случай не може да се лиши от берачите на ягоди и аспержи,поради факта,че тая работа няма кой друг да я върши.Има стотици хиляди българи и руманяски,които теглят цяло лято полската работа.Отделно има други стотици хиляди куриери,работници в строителството и тем подобни.

1

Анонимен

преди 7 години

какво ще остане от България след тиквата