7

Анонимен

преди 7 години

А излъчването на клипове по турската телевизия за възродителния процес, а участието на турски министър в предизборен клип, а агитацията на "майчин език", а "ще ни кажат за кого да гласуваме" - не, това изобщо не е опорочаване на вота, как можахте да си го помислите!

6

българин

преди 7 години

А аз викам, след като подобни действия като бутане на жени, слагане на гуми на пътя и живи вериги, нарочни проверки за тормоз върху всички автобуси, както и гаврата с малкото изборни секции точно в Турция, както и допълнителните инструкции за попълване на декларациите само в секциите, все едно има значение къде си попълнил, но важащо само за Турция.Че как каза човека, това не било диксриминация и блокада?Да се молим да не ни отвърнат по подобен начин, че нали знаете поговорката?

5

До ФАКТ

преди 7 години

за пореден пътстана ясно,че от Възродителния процес по-хубаво нещо не се е случвало"Ама това е ясно и на нас...един път мистър *** свърши добра работа...ако бяхме останали там, още щяхме да се трепем там от работа...а децата ни щяха да берат ягоди някъде си! Благодарим!

4

Анонимен

преди 7 години

И ние от Турция да почнем с блокади опс с протести слагеме на пътя гуми, затваряме го, особено като слене някой от автобуса (желателно е да е жена) викаме депутат да я бутне, може и протестиращи...и така по тоя начин ще протестираме!

3

ФАКТ

преди 7 години

браво на Янев - истински българинне се подведе по номерата на дъртата туркиня, която трябваше да го играе жертваизселниците са турци и правилно бяха спрени..за пореден пътстана ясно,че от Възродителния процес по-хубаво нещо не се е случвало

2

лукчо

преди 7 години

а това пълното момиче на смимката от беСеПе-то е то-глупава и от гадулка.такива глупости е забъркала и такива глупости е наговорила по пресс конференциите, че е по-добре да я копама.

1

Анонимен

преди 7 години

ОТ КОГА ЗАТВАРЯНЕТО НА ПЪТЯ, БУТАНЕТО НА ЖЕНИ Е ПРОТЕСТ...БЕ ЛИЦЕМЕР!!! И АЗ ВЕЧЕ ДА ПРОТЕСТИРАМ НА ЖЕНИТЕ ВИ, КОИТО ИДВАТ ВСЯКА СЕДМИЦА НА ПАЗАР В ЕДИРНЕ...ПРОТЕСТ С БУТАНЕ КВО...ЩЕ ЗАТВОРИМ И ГРАНИЦАТА И С ЧАСОВЕ ДА ЧАКАТ ТАМ...ПРОТЕСТ БЕ КВО...