269

Tobi

преди 7 години

Нали руснаците са ни ''братушки'' и тем подобни глупости.Само да ви светна - това увеличение,както и вс досегашни идва по искане на газпром,защото те са единствения доставчик на въпросната суровина за БГ.Руското посолство трябва да бъде обградено и пометено,но това никога няма да стане,защото сме стадо ......

268

Анонимен

преди 7 години

След решението на КЕВР трябва да се излезе на улицата и да се пометат тия ***. Протест който всички трябва да подкрепят, защото това засяга всеки.

267

Анонимен

преди 7 години

Споко бе. Ще купуваме газ от Ердоган паша и ток от новата Руска АЕЦ, която е пред завършване до границата на България е обещал да ни продава. Пък ако Турската граница се премести до Дунава може и по-евтино да ни излиза!

266

лиленцето

преди 7 години

Всички се карат с всички- по телевизията и навсякъде.Всички са много сърдити и говорят само за войни и мигранти.И Русия се кара с Америка и Европа се кара с тях и ние.Защо не спират?чао, че мама ще ми се кара пък на мене.

265

Наивен

преди 7 години

Няма страшно. Преди година и нещо Бойко обяви че "почваме да дупчим в морето и съм сигурен че ще има газ". Пък и газовия хъб край Варна има перспектива, и Брюксел го подкрепи. Ако има сирене, ще направим попара. Ама няма хляб. Южен поток, ако стане, ще е доста по южен. Чак турски. Ток от ТЕЦ-овете ще се закрива от Брюксел, като не екологичен. В атомната енергетика стискаме палци за 5 и 6 блок да не ни ги спрат. За нови мощности дума не става. Е, това е переспективата, която ГЕРБ ни очертава.

264

Анонимен

преди 7 години

До лиленцетоза пари кой ще стане милионер на чужд гръб

263

Анонимен

преди 7 години

Много интересно, след като всичко зависи от световните пазари, по всички държави ли поскъпва с 30% газта или само у нас?

262

лиленцето

преди 7 години

Газът не е намалял, нито е свършил.Значи, няма истинска причина да поскъпва.Поскъпва само, защото се карат.А защо се карат?

261

лиленцето

преди 7 години

Всички се карат, кой е виновен,а газта все поскъпва.Да не би да поскъпва, защото се карат?

260

Защо е скъп

преди 7 години

Газът е скъп, защото дори да се купува евтино, има високи акцизи и ДДС в БГ. Просто българските фирми са алчни и не им пука за хората. Един Южен Поток ни осигуряваше половин милиард приходи само от транзит на газ, да не споменавам и цените. Понеже другаря Борисов е голям приятел на Турция, каза че Руската газ била неприемлива. Фактът че ББ и Дянков удрят шамари на Русия, го плаща народът. ГЕРБ не плати 1 милиард неустоики за Белене, нито ще плати по-скъпият газ. Те са приятели на Турция.

259

Анонимен

преди 7 години

Дано ЕС създадат механизъм, чрез който всички членки да плащат еднаква цена. В противен случай нашите национални предатели-комунистите ще доят България в полза на азиатска Русия до като народа не ги вкара до един в дранголника. Няма отърване от тази пасмина!

258

лиленцето

преди 7 години

Аз питах.

257

Анонимен

преди 7 години

А тази скъпата откъде я купуваме?

256

лиленцето

преди 7 години

А защо не си купим отнякъде евтина газ?Няма ли?

255

ГЕРБ

преди 7 години

Преди 2-3 год. имаше интервю с представител на Газпром. Оказа се, че Русия не увеличила цените, а акзити са ни в пъти по-високи от Германия. Газпром не е увеличавала цените. Сега като закрият доставката през Украйна, ще внасяме газ от Турция в пъти по-скъпа.ББ се фалеше как закрил ЮП и Белене. Не му трябвали 500 милиона от транзитни такси. А зимата се молеше за ток от Румъния и тя ни отказа. Молеха и Турция. Шефа на КЕВР беше назначен от ГЕРБ 2015. Вече сме зависими от Турция. Машалла на ГЕРБ

254

Анонимен

преди 7 години

Все едно пък на нас всичко ни е на газ. Поредните глупости. Да си ги ядат баничките сами и сами да си се возят в такситата. Ще намалим потрблението на баници и таксита и ще има да си бъркат пак в носовете

253

Анонимен

преди 7 години

гроб трябва да възвърне парата де потроши да купува гласове ... иначе цената на петрола пада, та няма кой знае каква друга причина.

252

Анонимен

преди 7 години

Иванов от ДКЕВР беше избран с гласовете на ГЕРБ и РБ а те бяха избрани в 2014 г. от умните и красивите.

251

борис

преди 7 години

Ние газ не добиваме, купуваме го на пазарни цени.Само преди 3 години природния газ беше два пъти по-скъп,дори повече.Когато го намалиха,всички ползватели мълчаха като бити зад ници.Някой да е забелязал намаление на цени?Хляб , банички или каквото и да било там.Е сега международните цени се повишават, у нас също.И следва вой до небесата.Пак на всички Бойко им виновен.Че той не е на власт половин година,имате си льотчик на власт,герджиков и подгъзурниците на ***,питайте тях...

250

лиленцето

преди 7 години

И защо газът трябва да поскъпне?