84

Анонимен

преди 7 години

До 98Аз към теб също имам два въпроса:1) *** мъж ли е?2) Като те е изпърдяла, защо не си се върнал обратно?Немам повече въпроси

83

въпрос към Курнелия

преди 7 години

Един простичък въпрос. Съвсем прстичък:-Вие, др. *** Нинова ръкопляскахте ли "на крака" когато Орешко предложи Пеевски???? Само не казвайте "Не" защото го има документирано в телевизиите!!!!И втори въпрос /пак простичък като за вас/ -Вие ли др. *** Нинова ще борите "паралелната държава" след като ръкопляскахте на Пеевски???Нямам повече въпроси

82

Анонимен

преди 7 години

Когато от 39 депутати се качваш на 80, и когато от срината партия която не спечели нито един областен кмет, само година по-късно издигаш ляв президент, това си е УСПЕХ от всякъде! Другото са жалки злобни БЕЗПОЧВЕНИ коментарчета на политически противници

81

Загубата е победа…

преди 7 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

80

Анонимен

преди 7 години

Да мислиш , че може да си Премиер на България с този селски манталитет е обида на народа . Някои по ограничени хорица си помислиха , че е вярно, че всичко което хвърчи се яде. Др. Нинова си получи най точния прякор г-жа Лъжа .

79

Ц до 85

преди 7 години

Примерно : майка й и баща й са брат и сестра.....,но е въпрос на лично въображение спрямо колко погнуса изпитваме ,когато с първичен поглед срещнем лика й .

78

luckyman

преди 7 години

И както се очакваше, накрая тая ще осе ре всичко...Жалко за дъжавицата, а още по-жалко за народеца....

77

Анонимен

преди 7 години

ФАКТИТЕ, ТОЧНО В ДЕСЕТКАТА!

76

Българин

преди 7 години

Крайно време беше - след като Станишев закопа левицата - сега в същия стил (неподаване на оставка и неносене на отговорност при никакви обстоятелства) някой да я довърши!

75

ФАКТИТЕ

преди 7 години

Нинова в никакъв случай да не допуска грешката да се коалира с ГЕРБ, защото ще последва съдбата на НДСВ след голямата коалиция през 2006г. и на германските социалдемократи, които се сринаха наполовина след одупването си на Меркел!Освен това, може да опита да направи правителство с подкрепата на ОП и ВОЛЯ, като отцепи двама - трима депутати от ГЕРБ или от ДПС, няма да е особено трудно!

74

жената мъж(Курнелия)

преди 7 години

Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.

73

Курнелия нагла

преди 7 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

72

А Н Т И

преди 7 години

Пътя на БГ към Европа минава през Букурещ !Следващия премиер да вика Моника и екипа и, ако му стиска.

71

Анонимен

преди 7 години

Како Корни, ти си Лъж!Како Корни, здраво дръж!Сакън, не изпускай силната позиция! Напапка се под крилото на СДС, как сега да не си придърпаш нещо от националното богатство и от позицията на БСП?

70

Анонимен

преди 7 години

До ЦНа кого е роднина?

69

naco

преди 7 години

Как ДРУГАРИТЕ Нинова и Борисов да подадът ОСТАВКИ,ами ако НЯКОЙ реши да РАЗРОВИ НАИСТИНА КРАЖБИТЕ???

68

Ц

преди 7 години

Продукт на роднинска връзка !!!

67

:))))))

преди 7 години

Как ще си даде оставката?!Ами ако случайно (когато цъфнат налъмите, на Куково лято) БСП дойде на власт? И тя да не може да гуши с най-големия черпак?!?!Аааа, няма такъв филм!Корнето оставка не дава!

66

Анонимен

преди 7 години

Bravo ninova ne se davsi ba mutrite na jivkov na agentite s karton4eta milioneri papla4 si e papla4 komunjagite ohranite bs jivkov diktatora milionerite mutri mutresi sa bolni ne6tasni prosti zarvuli

65

Анонимен

преди 7 години

Ало др.КУРНЕЛИО ти не разбра ли какъв цирк разигра,ама те и баби не останаха вече да ти верват,бат БОРИСОВ ти натри повдигнатия нос,а сега да ти видя мазната и доволна физономия,не требва да се показваш вече......отивай в Америка при синчето си ако те иска..