93

касетата

преди 7 години

този евгени винаги е мамел, срам за българщината.Да отиде на гроба на Петър Младенов да му се извини.

92

Анонимен

преди 7 години

Кириак Стефчов, няма доказателства, че зад дост НЯМА ръка турската държава

91

Анонимен

преди 7 години

Не знам, но всеки който е имал нещо общо със завряния зет с течение на времето затъпява, става предател, крадец и т.н. отрицателни качества. Този, Кунев, Цв. Василев, Нинова и т.н.

90

Анонимен

преди 7 години

еи михаилоглу кога ще ти правят сюнет да почерпиш с баклава аз съм ти приготвил едно фесче с голям пискюл

89

morelini

преди 7 години

Много се изложи Михайлов...много.Къде беше през 90 год и къде си сега..патерица на Местан.С него ли беше в турското посолство където търсеше уж закрила един......Български Депутат.Нищо не става и от теб вече...бита карта си...ващите трябва да се срамуват от теб макар че...какво са виновни те че чавка ти е изпила акъла...Срам Михайлов...срам.

88

Анонимен

преди 7 години

Тоя пък кой го бръсне за слива!

87

Анонимен

преди 7 години

Тоя Поп Кръстьо трябва да бъде съден за държавна измяна и заплаха за националната сигурност.

86

Dino

преди 7 години

Stiga ste go puskali da govori tozi trski ***!

85

емигрант от 22 г

преди 7 години

Този ми беше симпатичен с ,,танковете", но после ......залиташе за парици, където му попаднеше.Да ....де....гладно не се стои, но е объркал посоката. България е християнска държава с 9% мюсулманско население. А тази част от хората имат , ама наистина имат права след 1989-та, но някои от тези ....най-вече политичетата им искат повече права от българите. Еми....нема да стане.Объркал се господинът.

84

Krom

преди 7 години

Взе ли си 30-те сребърника, Евгени-оглу? Предизвикваш повече отвращение, отколкото омраза. Като гадно, слузесто, пълзящо нещо. Майчин ли е езика, Гад-ино наложен с огън и ятаган от Поробителя? ОССЕ ще насъскваш, срещу собствената си Нация, в услуга на чужда? Как се казва на български такъв човек? Предател? Как бориш монопола, като смучеш пиш-ката на довчерашната дясна ръка на Доган - Местан? Говори каквото искаш, но Рода ти те презира.

83

Джедай Мастър

преди 7 години

Че няма доказателство ДОСТ да е партия на Ердоган, не е доказателство, че ДОСТ не е на Ердоган. А тоя Михайлов е просто жалък.

82

(не)случаен минувач

преди 7 години

Тая презряна твар не си намери място в живота, защото непременно трябва да е в политиката. Съмнявам се че дори му плащат, по скоро го държат за топките с някой компромат.

81

peko

преди 7 години

само кажи кой ти плаща и ще го видиш доказателството.отвори турски вестник преди изборите и ще го видиш доказателството.чуй изказвания на турски политици преди изборите и ще го чуеш доказателството.

80

Анонимен

преди 7 години

Защо никой нищо не казва за Слави Бинев.А ДОСТ ,ако е партия на Ердоган,то този,който го твърди е английската кралица.

79

Членска карта №7

преди 7 години

Мерзка, огладняла, жадна да се продаде твар!

78

Анонимен

преди 7 години

Предател, безродник, ***, бо.к.л.у.к това е евгений михайлов.Пожелавам му всички кървави пари които изкарва, да ги дава за лекарства и свещи.

77

Анонимен

преди 7 години

Винаги е търсил келепира.Завърши ВГИК в Москва по време на СССР.Знае се кои можеха да отидат да учат там.Оплю комунизма като започнаха промените през 1989 година и се писа демоктат.Сега е намерил друга хранилка - при подкрепяната агресивно от държавния апарат на Турция,новоизлюпена партия ДОСТ. Е,ако това не е ***,здраве му кажи.

76

Анонимен

преди 7 години

Знае ли някой с какво се занимава това ***,освен с национално предателство.Само не ми казвайте,че е режисьор,според мен за нищо не става.

75

Стефанов

преди 7 години

Никой не защитава Михайлов, значи има надежда

74

Анонимен

преди 7 години

Този жалък измекярин изглежда е ДОСТа закъсал финансово,щом е готов и на дявола да се продаде само да оцелее.Горкия ***.