22

Анонимен

преди 7 години

Бой до дупка с червения глад. Там където ни обедняват некви пенсии,че трябвало да се върнем.... смешковци.

21

Анонимен

преди 7 години

идеята тепърва да предизвикваш авторитарен режим близо до европа е обречена. нямате пари за тая цел

20

ууу

преди 7 години

аффторката гладна, достойнството си продава, лъжи преписва. Нашата България - най-бедната в ЕС, тя за Беларус скимти. Ами пиши за червените, сините ... и всякаква *** дето станаха от комунисти демократи, еврофили и докараха народа ни до това положение. Вижте вчерашните избори - борба за ВЛАСТ - и нищо за нас. И имаэли съществена разлика между двете първи мафиотски групи.

19

sd

преди 7 години

руската империя се разпада, но ще пусне още много кръв.

18

Анонимен

преди 7 години

Провал на изборите в България, протести в сателита Беларус, протести в самата Русия. Какво ли става в нежната жужилина душа?!?!

17

Анонимен

преди 7 години

Защо протестират тези? Нали са в благословения миропомазан руский мир? Там недоволни гладни голи и боси няма. Нъл тъй другаре?

16

Анонимен

преди 7 години

време е русия да си вземе ссср, и варшавския .тогава ще се приключи със западните димки

15

Bad Company

преди 7 години

Беларус е христоматиен пример. Колкото по-близо до русия, толкова по-далеч от цивилизацията.........

14

Анонимен

преди 7 години

А аааа има грешка при Лукашенко и Путин няма гладни безработни и нещастни, такива има само в загнилия ЕС.*** веднага да вземе мерки тази лъженовина да изчезне! След което да докладва в Москва.

13

Американ

преди 7 години

А сега могат да си поканят Путин. Той Лукашенкото и без друго му се репчеше напоследък..Прочее, белорусите май са руските "македонци"..

12

Анонимен

преди 7 години

Нямат нужда от майдан, хората. Хора са, не са маймуни и както всички бивши соц държави, рано или късно ще разберат, че на изток за тях има само мафия, диктатура и попове агенти на ФСБ. Кофата, дори и кофа, не е бездънна. А вие си ревете с опорната точка сорос и продължавайте да се преструвате, че това е достатъчно за да ви обърне внимание някой адекватен човек. В същото време апелирам към вас, не спирайте! Производството на *** е вашата страст и живот, поне бъдете добри в нещо, пеленгатори

11

Бранник

преди 7 години

12 фактите ще опровергаят истерията ти, сам ще се убедиш в това ако междувременно съвсем не откачиш от русофилия. колко пъти повтарям, че е вредна за психичното здраве на индивида

10

Анонимен

преди 7 години

"казва независимият политолог Александер Класковски."Бре! Независим!

9

Бранник

преди 7 години

Беларус е последния васал наПутя, не броя Казахстан щото там е Китай , Турция ... падне ли лукашенко и путин пада и то с кръв

8

Анонимен

преди 7 години

Ами пролет идва!За Беларус - бяла пролет, звучи логично.Виж, за Русия ми е интересно какъв ще е цвета. Предвид огромния процент хомосексуалисти там, повече отколкото в която и да било друга страна в света, може би цветната пролет в Русия ще се казва "Розова пролет"!

7

Анонимен

преди 7 години

Лукашенко като отговорен държавник който стои зад държавата която му е поверена просто прочиства соросовата шлака.

6

Анонимен

преди 7 години

Впрочем в Белорусия знаят ли, че има протести?

5

Бранник

преди 7 години

иде пролет за катъра лукашенко, неговите ще го любят на стари години, края на бившето стверско "пространство" настъпва

4

factotum

преди 7 години

Майданче !

3

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

***, *** да видиш какви са селата в Беларус - подредени, пълни с живот. Няма роми, няма кражби, няма разруха.То, бива пропаганда, ама чак пък толкова не бива !Какви протестиращи ?Няколкостотин безделници, на които им плащат разни с.оросоидни организации да протестират.Не ви ли е неудобно да говорите за "осиромашели хора" в Беларус, след като в България 80% от населението е бедно ?Населението на Беларус е намаляло с 500-600 хиляди човека за последните 20 години, а на България с 2-3 милиона.