23

Ангелов

преди 7 години

До АнонименТи явно не си българин. Не виждам какво те притеснява на кое място по развитие в ЕС е България. Гледай си туркията там!

22

Анонимен

преди 7 години

До 1Който пие бира и мези с джанки.

21

1

преди 7 години

Накой може ли да ми обясни кой човек нарича себе си "български турчин" ?

20

Сбогом, Лю!

преди 7 години

Трудното не е в кирилицата, а как Местан ще връща едни пари на Ерду.

19

Анонимен

преди 7 години

Тези съдии които регистрираха ДОСТ са национални предатели и нека да знаем имената им.

18

:))))

преди 7 години

България може и да е най - бедната държава в ЕС,но...е в ЕС !!!а ж'алката Турция и 100 години още да вие пред вратата на ЕС - няма да влезе:))))остава си в Анадола при кюрдите:)))Ислямски държави нямат работа в ЕС !!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Те и на турски да бяха бюлетините, пак много от тях щяха да са затруднени! Най-добре е да са с картинки!

16

...

преди 7 години

Нали имат български документи, там ясно е написано на кирилица името на всеки. Ако не могат и да препишат на кирилица това не е наш проблем. Да се научат да пишат, знам че да държиш химикалка за турците е предизвикателство ама чак пък половин час да си напишеш името е просто смешно, а после да ни изкарват нас виновни, че те не могат да пишат и да се подпишат. Никой не ги изпитва по Български искаме само да си напишат името това ако им се вижда страшно изискване не знам как им издаваме паспорти.

15

Анонимен

преди 7 години

Като ви гледам коментарите , никак не се чудя защо БГ е най изостаналата страна в ЕС

14

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен ..."невероятния номер с кирилицата..." Ами на какво друго освен на кирилица??? На турски??? Ами секциите в Пекин на китайски ли трябваше да попълват декларациите???

13

Хитър Петър

преди 7 години

Ще търпите турците и пушек ще се вдига, щом сте си избрали статуквото.

12

Анонимен

преди 7 години

И ще им става все по-трудно, след като не знаят български. Гледах репортажите, като някои въобще не можеха да говорят български. Защо тогава гласуват?

11

Кой им е виновен

преди 7 години

Защо незнаят Бьлгарски език бьлгарските изселници?

10

Krom

преди 7 години

Да? Кога българското малцинство в Турция ще има своя партия и представители в Меджилиса? Кога се очаква автобуси от Кърджали да ходят на изборен туризъм до Турция, за да гласуват на Турски избори? Апропо, викам бюлетините да са на чист български език, за да не затрудняват "избирателите"? Е, това е. Щом са българи да се напънат да пишат на български. Ако не, не ги щем. И без това, според мен такива дето живеят от 20 години в Турция, не трябва да са с наше поданство. Турция не признава двойно, а?

9

Анонимен

преди 7 години

Големият номер с кирилицата разби.

8

до:Манипулатора тука

преди 7 години

Ти нарочно сега тука за да има повече възможни коментари , аз обаче няма да те ибиждам а ти предлагам да прочетеш книгата на писателя Стоян Динков ''Османо-римска империя, българи и тюрки'' по-точно за насилственното Християнизиране по време на Византия по тези Земи

7

Анонимен

преди 7 години

Голям номер са спогодили Кирил, Методий и учениците им! Да се чуди човек как да прочете името на някой с -айайайъ в името.

6

да

преди 7 години

среден пръст за Турция и Ердоган :)))))

5

истината

преди 7 години

Турците в Истанбул са бели (българските изселници) .На квартала там му викат български .Турците си знаят ,че са българи .Излиза,че турците са потурчвали бели българи ,а в БГ са оставили черни турци с бг имена (костовисти ,атакисти и скатаджии )

4

хехех

преди 7 години

Ами аз кога ви разправям ,че повечето български не знаят , защото качествените изселници от години са в германия или си имат фирми и им е все тая , а гласуващите са от чисто турските села където български нито са знаели нито пък ще научат. И ДПС си ги разиграва 20 години