50

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

БРАВО НА МОМЧЕТАТА, БОРЕХА СЕ ИСТИНСКИ ЗА ПОБЕДАТА!!!

49

Анонимен

преди 7 години

Нещо нередно имаше,като че ли ? Но след Барса вече няма невъзможни неща :))) Тотото завладя всички .

48

Де майтап ,де истина

преди 7 години

Холандия без Суринам е пълна НУЛА.Сега разбирате ли колко са важни бежанците и колониите за Европа ??? Холандия излезе на терена със видимо расистки отбор по тяхните стандарти и кво стана ??? Белите не могат да скачат.

47

Анонимен

преди 7 години

Смятай , колко е паднало нивото на някогашната Холандия :)) хаха

46

До 110

преди 7 години

Прегледай по долните коментари, някъде бях писал за тези които са играли против националния си отбор и спри да мяукаш, това няма да ти върне парите!

45

До 103

преди 7 години

Ти винаги ли си такъв оптимист или само когато си в мен.ис? Успех националите в следващите мачове!

44

Анонимен

преди 7 години

"Сериозно ме притеснява факта, че в Българския национален отбор вече повече от половината са от онзи етнос, който се цензурира."....Това какво те притеснява след като играят за България и очевадно го правят по-добре от нецензурираният етнос?

43

Gi

преди 7 години

Бутнах 10лв на коефициент 9.10 и след втория гол каква тръпка беше до края:). Мерси национали, с тия 90лв ще се почерпя за ваше здраве и бъдещи успехи!

42

Анонимен

преди 7 години

Браво на момчетата! Ей така трябва да се играе: с хъс, мъжество и себераздаване до последната минута. Така играха и срещу Италия за 2-2, и колкото и да ни е срам, същото го видяхме и при Люксембург. Вместо да се предадат и да приемат равен от слабак, се хвърлиха напред и победиха. Така и тук.Ако трябва да сме честни обаче, дали щяхме да вкараме тези 2 гола ако не беше 17-годишното хлапе централен защитник от Холандия, а някой по-опитен? И дали щеше да се развие мача по същия начин?

41

РВ

преди 7 години

Като българин няма как да не се радвам че победихме Холандия. Само че на фона на цялата ни мизерия, просто някак си не мога да го превърна в еуфория знаейки щ разликата между техният и българския футбол. Да не говорим за разликата в държавите...

40

Анонимен

преди 7 години

Дърветата биха Лалета... ШаШ

39

До нещастника

преди 7 години

Аби, може да изчезнем на юг към бяло море с малко братска съветска помощ и пак сме на три морета, а ти пак ще си в мишата дупка

38

До Мишо

преди 7 години

Алоу, мишо България като стана четвърта на световно, холандците къде бяха бе ***? Направи си справка последните години кои са Белгийците и кои са Гърците във футбола, Мишленце

37

Щирлиц

преди 7 години

До Живея на западТам ти е мястото,кандидат българино.

36

ДО ЗАПАДНЯКА

преди 7 години

Алоу има ли още индианци там в дивия запад, където живееш или ти си последния мохикан?

35

Анонимен

преди 7 години

турските сериали са по-реалистични от тази пародия която гледахако знаех че коефициента е 7 щеше да заложа пари, въпреки че не играя изобщо на залаганияКоце Маца да ми беше звъннал да ми каже, ама на егоист

34

Шанс за българите!

преди 7 години

Футболистите от школите на ЦСКА се представиха на ниво, както и тези тръгнали от Литекс.Ако и Левски даде своя принос, ще имаме съвсем друг национален отбор.Дано Краев да се развие, дано да извадят и други като него.Има бъдеще, но трябва да им даваме шанс.

33

Живея на запад

преди 7 години

Не ме интересува. Не ме интересуват и изборите, които ще се провеждат. Влизам само да ви кажа, че сте селяни. Лека вечер.

32

БРАВО!!!

преди 7 години

Каквото и да говорим, единственият, благодарение на който в последните години излизаха класни български футболисти, е г-н Гриша Ганчев! Вижда се, че с момчетата от школата на Литекс и ЦСКА, България побеждава.Пък хейтърите нека си плюят.Аз ще пожелая успех на България, и Левски да си "намери" подобен можещ и отговорен собственик, който да дава шанс на българите.

31

Алоу

преди 7 години

Гърците и те ли купиха мача, без малко да опукат Белгия като гости?И там ли черно тото имаше?