19

Наталия

преди 7 години

За ужас на комунистите-болшевики по цял свят Европейския съюз няма да се разпадне, но ще има различия, които ще се изглаждат с разбиране и спорове....плюс финансиране.

18

Анонимен

преди 7 години

ЕС ще се разпадне, Гюрга Пинджурова ще спчели Уинбълдън, петел ще пръдне ии Бойко Бибитков ще прочете 101 книги..................всичко е възможно ама едва ли.

17

ivailo1403

преди 7 години

Дано се разпадне тоя вреден за България ЕС.

16

Европейският съюз

преди 7 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

15

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевТурция е най-важният коз на британо-американските интереси в този момент!.по скоро в британските интереси. Те свирките са различно производство, ама от едно и също дърво ... :))света е по-сложен отколкото ни се струва, но по-*** отколкото мислим! :))

14

РАЗПАД ДА

преди 7 години

И още как

13

Анонимен

преди 7 години

Това ,разбира се, е основание да седиш и гледаш как се формира изкуствено нова държава отцепена на верски принцип.....То така навремето са гледали западните държави и страданията на българите,но пък нали не е имало ЕС,нито сме членували в него...Йезуит!

12

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСПРИ С АГИТАЦИЯТА !!!СЪРБИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА В ЕС!ЕС НЕЗАЩИТАВА СТРАНИ КОЙТО НЕ СА В ЕС!! СПРАВКА УКРАЙНА !

11

Анонимен

преди 7 години

няма да се разпадне, ще мутира в ново състояние , засилващо пирамидалната структура.в света борбата е между тези, които искат, да има една голяма пирамида и тези, които искат да има 2-3 локални пирамиди

10

смЕх

преди 7 години

Трябва да си сляп или предубеден за да не виждаш на къде вървят нещата. Проблема е, че тези които ни докараха до това положение сега се правят на спасители и леко започват да обръщат палачинката, но май вече е малко късничко. Хората просто не желаят съюза да е в този вид подчинени на група добре платени чиновници които никой не е избирал ,а трябва да търпи безумните им решения.

9

Анонимен

преди 7 години

Ще се разпадне няма как.Няма вечни съюзи.

8

А Н Т И

преди 7 години

Щом България е в съюза, ЕС ще се разпадне, и ще премине във друга форма.

7

трябва

преди 7 години

Час по скоро да се разпадне и България да си намери мястото в съюз с Русия и Турция...всичко друго е тука има,тука нема..а агонията на народа продължава с пълна сила..при Путин и Султана не се толерират националните предатели и мекерета,разни третополови политици

6

Анонимен

преди 7 години

УМРЕ ЛИ ПУТИН МОЖЕ ДА ИМА ЛЪЧ СВЕТЛИНА ЗА СВЕТА!!!!!!!!!!!!ПУТИН ДАДЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ИРАН!!!!ПУТИН ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ С РУСКАТА ВОЙСКА САМО И САМО ДА ЗАПАЗИ НЕЩАСТНАТА СИ БАЗА ТАМ И ВЛИЯНИЕ С ЦЕНАТА НА МИЛИОНИ ЧОВЕШКИ СЪДБИ!!!ПУТИН НАПРАВИ БЕЖАНСКИЯ ПОТОК ОТ СИРИЯ КЪМ ЕС ЩОТО АКО НЕ БЕШЕ СЕ НАМЕСИЛ В СИРИЯ СЕГА ТАМ ЩЕШЕ ДА Е КАТО В ЛИБИЯ А ОТ ТАМ БЕЖАНЦИТЕ СА СМЕШНА БРОЙКА!ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА СИ ИМА ИМЕ И ТО Е ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН!

5

трябва

преди 7 години

Третополовия съюз ако се разпадне пропадналата,крадливата,корумпираната България за десерт ще е в ръцете на Великия СУЛТАН ...и ще бъде пътиииии по добре за България и народа,жизнения стандарт ще се повиши много,заплати,пенсии ще скочат драстично....вТурция живеят над 80 племена-стада и са си доволни от живота и си обичат Султана си..а в България нарочно държат стадото гладно и мизерно с ниски заплати и пенсиии...не че няма пари в държаватаа крадците,престъпниците,националните предати са в повеч

4

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТТи другарю путинист живял ли си преди смъртта на СССР та толкова просташки сравняваш чудовището СССР с ЕС. От написаната глупост се разбира че изобщо не си бил роден тогава, но да плещиш глупости първа радост е тебе.

3

DO 11

преди 7 години

Путин е виновен за разпада на ЕС ?

2

Анонимен

преди 7 години

Мечти за разпад на ЕС има само в главата на Путин и нашите русофил путинисти. Докато Путин има основание да иска разпад за да може поединично да изяжда Източна Европа както направи с Крим и Донбас, то не виждам никакво основание това да искат нашите русофил-путинисти, освен престъпното им желание да унищожат България заради руския интерес.

1

Анонимен

преди 7 години

Какъв е този *** въпрос? Та той почти се е разпаднал невиждате ли или ви трябват 5 диоптъра очила? ЕС е Вавилонска кула която ще се разпадне с гръм и трясък. Това съм го казал преди повече от 15 години и не спирам да го повтарям. Само като им гледам размазаните мозъци и действията ми е ясно накъде се е запътил ЕС. Особено пък след като онова баби вкара в германия почти милион кафени хептен ос.рахте пейзажа. Така че разпада е неизбежен колкото и да им се иска на някои да продължава лапачката!