94

Анонимен

преди 7 години

Турция , няма да се дадем и до Анкара ако трябва ще дойдем на бял кон , разберете ние сме народ велик , прославен и вашите вопли не могат да ни попречат !

93

Свобода или Цаца вън

преди 7 години

Единственият начин да покажем че България отстоява своите национални интереси е да се екстрадира Емил Джасим за обида на националното ни минало както и заради прокарване на омраза на расова основа застрашавайки националната сигурност. За нападението - Петър-Слав Божков да се привлече като кандидат депутат в някоя патриотична организация , да му се даде незабавно имунитет ! Не може да не защитим един ЧОВЕК един БЪЛГАРИН за това че е защитил паметта на стотиците изклани. Бих го направил и аз!

92

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Какви 5 години затвор ве й? Я бързо пускайте момчето.А тоя джасим трябва да получи поне 20 годи затвор за национално предателство, за оскърбление на българският народ, за поругаване на национални символи, за пропагандиране и преподаване на фалшива история!

91

кап.Петко войвода

преди 7 години

Джасим , кьопек мръсен , гледай да се не срещнем , че ке е за последно

90

Анонимен

преди 7 години

Що не беше жив Ванче Михайлов......!

89

Анонимен

преди 7 години

Свобода за патриота! Кафявия на съд!

88

Bg.

преди 7 години

Пусни момчето Цацаров, какъв прокурор си? Хващай другия за ушите и в Анадола.

87

Анонимен

преди 7 години

Ама чакайти сега.. Емил Жасмин каза по ФБ, че злото го е нападнало по неизвестни причини, но подозира, че всъщност е понеже ще се бори с корупцията ииии ДДС и какво ли още беше. Пък всъщност се бори за субсидия човеку. Нищо не прочетох по историческите въпроси които основно бликат от него в пространството.

86

Българина

преди 7 години

Пет пръста под корема ама с ножа! Да се мъчи точно 7 минути!

85

vlader

преди 7 години

- Напил се и прегазил трима с колат(баща бизнесмен): 1 година условно,- Горещо спорил с непознат и го ритнал в корема: до 5 години затвор.

84

Анонимен

преди 7 години

До *** (87)Ти си от паплачта, която трябва да работи от айде до зайде в някоя кариера. Тогава няма да се налага да ръсиш простотии по цял ден

83

амок след кома

преди 7 години

за два шамара, отнесени от фондацийния кандидат, каква предизборна олелия на люспите.

82

BURZUM

преди 7 години

*** ни съ излагай бе ...да беше у бугарско да плещиш ам ти си у еврогейска Германия и съ прайш на патриот айде молим....

81

историк?

преди 7 години

Какъв истОрик е този *** безродний? По-скоро истЕрик, истерично и неуморно изкривяващ и омаскаряващ нашата история! Само това ни липсваше след 25 годишния навремето Иречек с набързо надрасканата му крива и поръчкова история на България...Която до ден днешен чака коригиране...Боже, прибери си вересиите! Амин!

80

Циник до lukyman

преди 7 години

Ти си "заптие" нали?

79

Циник до 69

преди 7 години

Амеби сте вие - всичката русофилска п*апл*ач, р езаци..роми..всичките сте в един антибългарски кюп! И да може - човек не трябва да ви помага...а да ви пръска с мухозол, и да ви унищожава! Вие сте като Ебола разяждаща снагата българска отвътре! Като кухненски хл ебарки...като торни мухи..Без вас - България щеше да си поеме дъх!

78

Мухамед свинаря!

преди 7 години

До Анонимен 78Гражданската война не оправя нещата! 44-та никога не трябва да се повтаря!!! Някога са ни клали турците и ние решихме да ги копираме с лагерите и звесртвата!! Къде ни е мъдростта??? А сега например ни колят някои етноси само защото знаят че сме безхаберни едни към други и не само това - завиждаме си, мразим се, нагрубяваме се и сме лицемерни един към друг. Какво сме се вкопчили в Баташкото клане като в момента сами се малтретираме!!!

77

Дьомненце

преди 7 години

До luckymanТака значи турците ни пазели. По тая твоя логика как ще ми обясниш кой ни е пазил 7 века - СЕДЕМ ВЕКА преди да дойдат твоите турци "да ни пазят"?! Много преди твоите турци по време на много български царе се е пътувало до Виена, тъпият ти Багдад още не го е имало.

76

смрт

преди 7 години

Смрт за Жасим бе. Разстрел в главата с Наган.

75

Sgt.Pepper

преди 7 години

Този Златко Желев, автор на мат'риалчето с извинение, не беше ли главният редактор на Dnes.bg, на чиито тривиални разсъждения и плитки умозаключения имахме удоволствието да му се радваме цяла седмица в сутрешната програма на бТВ? Такава излагация, когато трябваше да се заеме позиция по не-политкоретно зададени въпроси, не бях виждал отдавна...