103

Мечо

преди 7 години

Я патриотите пак на границата,пак ли ви пуснаха гювеч Доганчо и Дебелянов.Ха дано да ви стигнат за напиване и за напушване!!!!

102

Анонимен

преди 7 години

До 117говорим за бълграски граждани. Автоматично това са граждани на ЕС и нямат никакви ограничения да влизат в Бългаиря. Викаш - биеш се в гърдите, че Джон Атанасов е измислим компютъра (кеото не е вярно всъщост), но Джон Атанасов е същият случай. Роден в САЩ, израстнал в САЩ, учил в САЩ, завършил в САЩ, работил там. И изведнъж - "българин измислил компютъра". Затова и законът е ясен - _всеки_ български гражданин може да гласува. Дали на теб или на мен това ни харесва е без значение.

101

Наблюдател

преди 7 години

Доносник "Павел" а в момента лъснал като двоен агент, е с много добре школувана от ДС наглост! Но наглостта вирее само там където има търпимост. Този ислямистки *** трябваше отдавна да бъд изгонен от България с отнето гражданство!

100

До Пешко

преди 7 години

Ако човек е достатъчно израснал, няма нищо лошо да се управлява с всички хора, които искат България да е страна, в която се живее достойно. Трябва да си много тесногръд, за да не ти минава през ума, че първо сме хора и след това сме всичко останало.Има прости и крадливи хора и те нямат етнос, род , родина.Но има и добри, умни, трудолюбиви и родолюбиви - аз разчитам на тях.В това няма конспирация.

99

pagane8

преди 7 години

Съвременният фашизъм е ислямът! А този на снимката горе е долен ислямист!

98

ДОСТ патерица наГЕРБ

преди 7 години

ЦЕЦКА-РАБФАГА получи всички гласове на ДОСТ, ама нищо не помогна. ТИКВАТА колкото и да се крие се договаря с МЕСТАН като праща момчето за всичко - Т.ДОНЧЕВ да се среща с ТУРСКИЯ АГЕНТ КОРИТАРОВ - консултант на ДОСТ

97

pagane8

преди 7 години

До АнонименКой регистрира ДОСТ ли? Ами същите , които регистрираха и узакониха ДПС -Конституционните съдии. Мисля обаче, че няма да стане с блокиране на границата, а трябва да отидат и да блокират Конституционния съд и да го подложат на обсада докато продажните " конституционни съдии" не отменят двойното гражданство! Проблемът ще бъде решен от раз!

96

до 94

преди 7 години

Турция не е член на ЕС. Има много причини да е така.Не е въпросът да са лишени, не бива до девето коляно хора, които не знаят български, да се ползват права като български и европейски граждани.Има изисквания, ние се гърчихме 18 години, но се интегрираме и не забравяме, че сме българи - полезни сме за другите и за себе си.Смятат да подчинят другите. Какво ще даде затворени необразована общности за технологиите, които правят Европа привлекателна и печеливша?Архаична имперска политика.

95

pagane8

преди 7 години

До абсурдистанПатриотичните партии не са били във властта господине/ госпожо! Във властта си ако имаш министър в изпълнителната власт. Патриотите не са имали никога нито един министър, така че не говорете наизуст!

94

terminologiq

преди 7 години

Местан, терминологията ти съвпада сонази на Ердоган.Местан, ти си европейски гражданин.( предполагам нямаш И турски паспорт!) Не се ли обиждаш, че Ердоган заплащва Европа, а РБългария е също в ЕВРОПА.Тези от Турция с двойно гражданство ВЪОБЩЕ ИМ е все едно дали ще бъдем В Турция, Русия или според тях- още по-добре-под ислям.За тях са важни тюркието и да ползуват българският като европейски паспорт.Никаква МИСЪЛ няма в главите им.ЯВНО не са за ДЕМОКРАЦИЯ.само диктатура като при Ердоган и Путин

93

Ангел

преди 7 години

Фашизма е политическа доктрина която се получава когато когато света е застрашен от зло.Фашизма е отговор на Исламизацията.Ако нямаше Ислямизация нямаше да има и фашизъм.Този път фашизма ще бъде подкрепен от всички велики сили ,Европа ,САЩ и Русия и неговата цел е да заличи религията Ислям

92

Пешко

преди 7 години

Ето значи с кого ще се коалират кутевци

91

Анонимен

преди 7 години

По-добре фашисти, отколкото османисти!

90

Ангел

преди 7 години

По добре Фашисти отколкото Ислямисти!!!!

89

Анонимен

преди 7 години

До ШАРАН БГA BALACITE KATO 6ARANA SA NA IZDRAJKA OT RABOTE6TITE V 4UJBINA :)))6ARANA SI E 6ARAN CQLA VE4NOST :)))

88

БГ

преди 7 години

Знаех,че е лицемер ,но Местан доказа,че от него по-голям такъв няма!Създаде етническа партия с парите на Ердоган, привлече няколко типа,които се наричат"българи" и сега смята да заблуди целия свят!НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН,че човек,който не живее в България и не плаща тук данъци, не трябва да гласува за бъдещето на България и хората,които живеят тук!

87

Анонимен

преди 7 години

До ШАРАН БГРазбира се не е противоконстутиционно :D Koнституцията дава право на _всички_ бълграски граждани да упражняват правото си на глас!

86

ШАРАН БГ

преди 7 години

Да се гласува за български Парламент и Правителство от хора, които живеят и работят при други икономически и политически условия и плащат данъци на други държави / НЕЗАВИСИМО, ЧЕ СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПО ДОКУМЕНТ / е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО !! ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО е и създаването и узаконяването на политически партии на верска и езикова основа! Какво знаят Иван от Чикаго и Осман от Измир за това,миньор да живее с 460 лв. на месец и да не му ги плащат !?!?? За кого гласуват ТЕ ? За по-красивия ?

85

deliormanli

преди 7 години

davayte patrioti i nie tova chakame,DELIORMAN ICIN OZGURLUK

84

абсурдистан

преди 7 години

не са фашисти , а популисти,продажници,предатели и циркаджии .толкова години са във власта и нищо ,сега предизборно по 1ч "блокади" и си мислят,че така хората ще гласуват за тях !