10

Долу БСП!

преди 7 години

Тези лъжци и крадци ще ни попилеят, ако се докопат до властта. Те са поели поредните ангажименти към Масква и ще стартират поредните схеми за източване - реактори, аеци, потоци, банки... След като платим сметката, отново ще се чудим защо сме толкова бедни.

9

Анонимен

преди 7 години

Ясно е, че първото правило при гласуването е "Никога повече ГЕРБ". После каквото сабя покаже и сърце мъжко юнашко.

8

Анонимен

преди 7 години

Слугата на бсп - червеният райчев направо агитира хората да не се явяват на избори, а да "отидат за гъби"!

7

Факт

преди 7 години

До сминдух енд чесънЕ па матрял сме за Борисов бе пич,не помниш ли?!

6

Анонимен

преди 7 години

Андрей Райчев е прав разбира се, но спуснатите опорни точки на троловете на ГЕРБ са други - и се в посоката троловете да плюят колкото се може повече по БСП. Нормален човек едва ли би гласувал за партия с такива *** и оперни точки като ГЕРБ.

5

А бе

преди 7 години

Общо взето умряла работа и голямо надлъгване....Обаче за всеки случай,да си вдигнем за.д.ниците и да елиминираме поне ДОСТ!И не забравяйте-гласуването с "не одобрявам никого" налива вода в мелниците на ДОСТ и ДПС!Така че в неделя не за гъби,ами навреме в секциите!Изберете си една БЪЛГАРСКА партия,която ви е най-малко противна и гласувайте за нея!На тоя етап това е.А на следващите избори през годината,като се поотсеят нещата,ще видим какво ще правим.

4

Анонимен

преди 7 години

Вярно ли е,че на Румънските протести били забелязани транспаранти с надписи...,,Тихо да не събудим Българите,,!?

3

сминдух енд чесън

преди 7 години

Борисов каза,че и червените и сините социолози са направени от ,,умните"комунисти в близкото минало.Та ние дето не сме социолози и не сме правени от ,,умните "комунисти какво сме,за другаря Борисов?

2

Анонимен

преди 7 години

Бсп бсп бсп бсп бсп бсп чал боцкааа чал цецкее чао цвъкиии

1

Съвет

преди 7 години

Сега , или никага! Изпуснем ли момента да се отървем от БСП , с Бългория е свършено.Не искаме мизерията да се върне отново.Мислете за децата и внуците си , а не за това което е било в миналото. Социализма ще се върне , когато се върне робството в Америка.