23

Ицо

преди 7 години

Не вярвам !!!!! Щастието е субективна величина и няма как да бъде обективно измерено ! Обикновенно не най - богатите общества са и най - щастливите ! Щастието не зависи от богатството !

22

Пропаганда

преди 7 години

До aМи отиди да живееш в Норвегия? Вместо да ни разправяш колко било хубаво. Палиш и заминаваш?

21

!

преди 7 години

Имал съм възможността да посетя няколко пъти Норвегия, също имам и доста познати норвежци и въпреки, че страната им е наистина много красива не бих казал, че хората там са най-щастливите на планетата. Най-щастливите норвежци сред тея, с които съм общувал са живеещите по топлите страни, иначе процента на алкохолици и хора с психични проблеми там е доста висок. Ако имате възможност посетете Норвегия ще останете очаровани.

20

a

преди 7 години

Норвегия е една от най-богатите на петрол страни в света! В Норвегия, от 60 години има фонд, в който държавата вкарва сериозни суми именно от този петрол, който разбира се е държавен, а не на разни мошеници! От този фонд се отделят пари за всякакви социални плащания, проекти и тн. Но най-важното е, че те имат общество, докато в България, такова няма от много години!

19

Пропаганда

преди 7 години

Норвежците най-щастливи ли? Глупости!Норвегия е с много висока квота на депресии и самоубийства. Да не говорим за Детметъла и че 6 месеца в годината е тъмно.В страни като Хаити, Хавай и Куба, хората са мнооого пъти по-щастливи.

18

Да, така е

преди 7 години

Наистина Норвегия е много красива страна, със силно обединено общество. За разлика от нас и безпределният ни егоизъм, те се чувстват добре, когато вършат нещо в полза на другите. Уважават правото на личен живот на другия и едновременно се грижат за общото благо. Мисленето им не е корумпирано и порочно като нашето.

17

Адам Смит

преди 7 години

Татарлоните коментират самоубийства ама не знаят за следното:Вулгаристан -10.8 самоубийства на 100к *** - 19.5 самоубийства на 100кНорвегия - 9.1 самоубийства на 100кПричината поради която северните страни имат такава слава е проста - те са едни от първите, които следят тези статистики.

16

Хм

преди 7 години

Скоро "новите' норвежци ще ги направят съвсем щастливи,направо на седмото небе....в буквалния смисъл!С рязане на глави и всички екстри!

15

Азе

преди 7 години

Чудесни хора ! Няма как да не са щастливи. А и красиви при това <3

14

Защо точно в БГ

преди 7 години

Ако им пратим Боко Тиквата ще им разплаче майката до девето коляно за половин мандат и накрая ще подаде оставка защото са неблагодарни...

13

Ходил в Осло

преди 7 години

Ходих декември месец в Осло - леш! Депресия! Студено, съмва в 9 сутринта, мръква в 3 следобяд (на север е още по-зле, скъпотия, роботизирани от работа вкъщи.Не ми го хвали туй щастие.

12

Анонимен

преди 7 години

Вярват в Брайвик норвежците. Затова са щастливи.

11

Батко

преди 7 години

Природни ресурси и липса на кофти съседи.

10

Анонимен

преди 7 години

Защо не са дали на концесия петролните залежи, както Боко продаде Хан Аспарух. За 2% комисиона такса. Нека печелят чужденците и да са щастливи. Ние сме щастливи с това, че руският газ ни заобикаля.

9

Гошо

преди 7 години

Това колко пъти ще го претопляте като нова статия! Щастливи били, колко пък да са щастливи .Питайте ги ония лудия Брайвик колко семейства ощастливи и колко човека изби.Другаде такова чудо не е имало , така че не ми ги хвали тия бозави ***.

8

Анонимен

преди 7 години

Постигат го с много петрол и алкохол.

7

Анонимен

преди 7 години

Тъмно и студено все едно си на Плутон.

6

nina

преди 7 години

"Колегата му Ю Несбьо пък пише романи, в които има много убийства и смърт".Ю Несбьо е писател,който пише криминални романи,естествено че ще има вътре убийства..Много добър!

5

Анонимен

преди 7 години

Я вижте колко самоубийства имат на година... Магазина за алкохол е с решетки, а този за злато е без. Сами си правете изводите. Имат серизен проблем с депресията заради климата.

4

Анонимен

преди 7 години

Помпат безплатен нефт от океана и държат роби за работна ръка от Източна Европа.