87

Анонимен

преди 7 години

Майко милаааа....ти да видиш патриотиии...По-лошото е, че има хора да ги възхваляват. трагедия, пълна трагедия....

86

За доброволците

преди 7 години

Потърсете в интернет "БНО Шипка" има телефони и всичко, който търси - намира.

85

Анонимен

преди 7 години

Добре,че са доброволните отряди,иначе сме го закъсали.

84

111

преди 7 години

Нарочно разсипаха армията, нарязаха ракетите, предателски регистрираха ДОСТ. Всичко върви както го е предсказала великата Слава Севрюкова. Хубавото е, че след това тези юнаци ще се вдигнат и пометат предателските правителства.

83

Бай Иван

преди 7 години

Единия ми се видя че носеше униформа с отличителните белези на БА (нямам звук на компа), което за частни отряди е недопустимо и подсъдно. Още повече че са в пограничен район и може да стане някой фал със съседна държава.ПС: "Следотърсача" на края кърти...

82

Анонимен

преди 7 години

И тези сигурно като Динко не знаят "А" и "Б", ама се бият в гърдите че ас родолюбци. Смешници...

81

Анонимен

преди 7 години

Предпочитам някой да спонсорира такива групи за опазване на границата, отколкото да бъдат спонсорирани групички "умни и красиви", въргалящи се по жълтите павета!

80

Bad Company

преди 7 години

А журналистчето що не ги попита кои им са спонсорите ???? че да лъсне всичко......

79

boto

преди 7 години

Има нещо верно в този безмислен клип и това е, че сме в хибридна война. И този клип е част от нея. Имали финансиране - да ако хванат някой му взимат парите.Айде стига глупости. Един душеше раница и веднага хвана поне 2-3 вида синтетика :DНекакви па идвали с компютър и веднага им вадели снимните с отрязани глави.Некакви бивши военни, дето не могат да си намерят работа щото цял живот са викали "Айде беж до другото дърво и обратно " са хванали заблудени момчета и си играят на граничари.

78

До Анонимен 82

преди 7 години

Какво общо имат Русия с тези момчета ве К"Р"етен такъв? Тук става въпрос за защита на турската граница, а болни мозъци като теб не спират да бълват глупости по руско-американските въпроси...

77

Анонимен

преди 7 години

Тези ли са баш българите патрЕоти? Къде бяха като руския депутат Толстой каза че Русия ще купи България? Къде бяха когато рускяи посланик(бивш вече) Игор Исаков натисна пряко съда да освободят от наказателна отговорност убиеца, руската измеет Максим Ставийски? Вие ли сте патрЕоти дето се завивате с руския флаг? Позор! Бог да пази България!

76

Браздиров

преди 7 години

Евала на родолюбците! Само ромските отряди и местните дерибеи са по силни от тях, но те поне не искат да сменяме вярата, щото и така си ни дръстят.

75

Анонимен

преди 7 години

До До Анонимен 71Прекаляваш с вестник ШОК! :)

74

Петолъчка в сърцето

преди 7 години

До Bad Company:Ти какво имаш против ТВ Звезда бе, кpaвар???

73

До Анонимен 71

преди 7 години

И на теб трябва да спрат американските военни филми. Спомняш ли си как командоси на НАТО паднаха с парашути в частна нива на български селяни и те ги смляха от бой? Ами, ако попаднат на тези момчета? Жална им майка! Да живеем българите!

72

Bad Company

преди 7 години

Всичко било от дарения!!! Ххахахахаахахах!!! Абе някой от вас да е правил "дарения" на маскирани *** дето се правят на мъже??? Аз не съм чул де.......

71

luckyman

преди 7 години

Целта на статията и клипа са да насочат наказателните отряди на Сорос! Разбирай НПО, партийни, съдебни и правителствени лобита, които сега ще започната преследване, съдене, дискредитиране и прочее аресанал от мизерии!

70

Свободомислещ

преди 7 години

Нуждата от такива отряди означава, че държавата е капитулирала по две от основните си задължения към българските граждани, а именно да опазва националните граници и да защитава своите граждани от външни заплахи. Сами трябва да си чистим градовете по кампании, сами трябва да си защитаваме от бежанци, сами трябва да взимаме закона в собтвени ръце, защото няма кой да го прилага и излиза, че в момента държавата ни съществува само на принципа на доброволните начала !

69

Bad Company

преди 7 години

Ужас. Гледам и не вярвам на очите си. Все едно , че ТВ Звезда го е правила филмчето.

68

Анонимен

преди 7 години

Ще ми е интересно така както уж нямаме армия, тия мъжаги да се изправят срещу няколко войника от НАТО :) Давам им няколко секунди живот...пък нека нямаме армия!