182

Пешо

преди 7 години

"Русия е на първо място в Евразия и на трето място в света по брой на затворниците - по 450 затворници на всеки 100 000 граждани". Това е 0,45%. От къде са взели 25%?

181

Чайшукарие по СКАТ

преди 7 години

Нинова назначена от Костов за директор в един завод който е разпродаден и другарката с два мезонета от Софето напред.Леви десни при далаверата са с връзки тесни....

180

утрору

преди 7 години

сутрешни новини - Мужчину зарезали на рынке в Москве

179

бългериа фърст

преди 7 години

Скоро българските затвори ще бият рекорда дори и на американските затвори. След 26 март. Когато цялата шайка от ГЕРБ ще бъде пратена в пандиза. За държавна измяна!

178

Анонимен

преди 7 години

227 И аз това казах одеве, ама не го обясних с прости думи, затова ''умните'' пераха минуси. :D За жалост, толкова е занемарено образованието, че хората не знаят какво е административно наказание и какво е лишаване от свобода, просто не виждат разликата.

177

Анонимен

преди 7 години

И дето ги демократичните глупости, инфацията е след 89-та, купоните са от 91, 224 правиш ли разлика между БСП и БКП? Или не знаеш разликата между комунист и социалист? :D Забавно. :D Преди 89- престъпността е в най-ниските си стойности, имаме взрив след 90-та. КТБ фалира по времето на Бойко, който отказа инвеститори в КТБ. 3ма по точно. По времето на Орешарски имаше СМС че КТБ ще фалира и всички се лудннаха да теглят парите си от банката и източиха бюджета и.

176

Striker

преди 7 години

Бахахаха! Е как, то 100 години комунизъм няма как да не се отразят! :))) Още повече, че главатаря на престъпниците - хипофизното джудже ка-***-ко от Кремлин е президент на псевдо-държавата! :)

175

Анонимен

преди 7 години

Фалираме само с БСП на власт, тогава фалират банки, ядем с купони, инфлация 3000%Бързо забравихте, а?!

174

Анонимен

преди 7 години

220 за кое да си опичам ума? Че ГЕРБ сега се сетиха да правят 1000лв минималната заплата? Знаеш ли какво ще се случи ако го направят? 120% инфлация. Ще ни сринат икономиката, спестяванията, всичко. Ще се повтори модела от 90-те ккато махнаха нулите. Не мерси, не искам пак да загубя спестяванията си.

173

Анонимен

преди 7 години

В Русия живеят два вида хора ! -- едните са тези които обичат Путин а другите са тези които имат МОЗЪК.

172

Анонимен

преди 7 години

218 Ама от 2000 до 2016 руските затворници са намалели, докато в САЩ белите са се намалили с 40% от 1970-2016. След още 40г колко ще са? особено като ги няма белите да стабилизират икономиката. :D

171

Анонимен

преди 7 години

А Радев и Нинова на кого симпатизират...!? На държавата с най-много престъпления в нея... Опичайте си ума до 26 ти...

170

Анонимен

преди 7 години

В САЩ проблем са неггрите, а в Русия - целия народ.Затворниците в САЩ са неггри, а в Русия руснаци.Видяхте ли разликите ;)

169

ист

преди 7 години

Всеки четвърти руснак престъпник, всеки втори алкохолик, всеки трети войник.Да черпим от богатия руски опит и начин на живот.

168

Смях

преди 7 години

Дъщерята на Лавров и синчето на *** - в САЩ.Защо не са в красивата свободна Русия ;)

167

Войче Деле

преди 7 години

Вече е 10:00, а вие не сте пуснали нито една новина за голямата държава на североизток! Какво се случва, кажете, че се притесних.

166

Анонимен

преди 7 години

пример една феминистка преди 2г обвинила 8 момчета от някакъв футболен отбор че са я изнасилили. 8те момчета в затвора за 1 месец, докато мине делото, после се разбира, че всъщност дори не са били във въпросната къща, а са пиели в някакво заведение. Но вече са в статистиката.

165

Анонимен

преди 7 години

ИстинатаТо американската средна класа започна да се топи още през 72, затова днес се шегуват, че средната класа е при динозаврите. Имат white trash, нацистите, ***, испанците, отделно имат прецакана съдебна система пълна с дупки и решение взимано от съдебни заседатели. Съдът го ползват за място за приходи, а не за правосъдие. Отделно че имат sovereigh citisens и феминистки, sjw, който допълват с огромни темпове затворите за глупости.

164

Анонимен

преди 7 години

А всеки четвърти американец хич не е.

163

Анонимен

преди 7 години

Какво да кажем ние Българите, като управляващите досега успяха да прогонят всеки четвърти българин. Не тая и най-малка надежда, че след тези избори следващите управляващи ще спрат с тази своя практика.