267

Анонимен

преди 7 години

БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета, просто докато не го разберете няма да излезем от този омагьосан кръг. Помислете дали на президентските избори, ако Цецка не беше кандидат на ГЕРБ щеше ли Радев да спечели?...Доброто и лошото ченге, но в крайна сметка ченгетата получиха, това което искаха. Не важно какво ще направят, защото те нищо не могат да направят, важното е да са постоянно във вашето полезрение, всички медии ги облсужват, а другите кандидати защо не четем за тях? МИСЛЕТЕ!!

266

Анонимен

преди 7 години

А и промените не са нужни хората . Нъсно е ....

265

до 315

преди 7 години

Чака ни *** Нинова...приготвила е мнооого големи торби за "народната пара"!Синчето и искало Бугати Верон...Ролс Ройса бил за червени пенсионери!Чака ни светло бъдеще...ако можем да си подадем носа изпод руския ботуш!

264

DiesIrae

преди 7 години

До DiesIraeКойто и да спечели ние все губим. Това е защото 1989 не избихме всичко с червена книжка + родата им и защото след всеки парламент от тогава до сега не избихме всеки депутат !!!

263

DiesIrae

преди 7 години

Дърлим се кой червен, кой син, кой зелен, жълт, лилав и тн., а те си ни се смеят защото всичките до един са едни и същи (и Боко е бившо БКП, и Нинова и Кунева и всичките) Как един не повдигна въпроса защо ЦИК допусна 50+ хора бивши ДС да са кандидати и да се чудят после как да ги махат от списъците? Кой спа, кой пак не си върши работата? Абе разберете дали ще е Иванчо, Драганчо, Педканчо, докато не се пръснат 2000, 3000 депутатски тикви с павета няма да дойдат хора на власт,а все ***!

262

Гражданин

преди 7 години

Айде дано Бойко пак спечели, че иначе не знам какво ни чака :)

261

DiesIrae

преди 7 години

Който нямат програма. Как един не заговори за масови съкращения на щатни държавни служби който съществуват само за да оправдаят назначението на тоя или оня? Как един не каза промени в предизборния кодекс (право на глас да имат само тези който плащат данъци) как един не издигна идеята за помощи за каквото и да е да се получават само от тези който си плащат данъците? Как един не повдигна въпроса НАП да извършат проверка на *** къщи и мерцедеси последен модел (като са безработни от къде)?

260

DiesIrae

преди 7 години

Човек като чете коментарите вижда, че масово хората са откачили вече. Каквито гласоподавателите такива и политиците. Няма една партия която да е излязла с предизборна програма (това включва точни дати, кой за какво е отговорен, кой ще бъде наказан ако не се случи това или онова до дата еди коя си) всички като си отворят устата само течение става и гласоподаватели същата работа. БСП - Русия, Боко тиквата и др. Абе хора вместо да искате реална отговорност, да откажете да гласувате за партиите

259

Анонимен

преди 7 години

***, много *** човек !

258

Анонимен

преди 7 години

Хахаха...БСП ...няма да краде...и слънцето ще изгрява от запад! *** български ти*кви не увират ей!По-скоро ще омекне камъка с който са ги затиснали в тенджерата!Заслужавате си БСП-то!С огромни крачки към севернокорейския модел!!

257

Вярно!

преди 7 години

Третият мандат- само от едно година!Сърдит Петко пак ще подаде оставка-макароните за закуска били много меки.

256

nina

преди 7 години

Що се отнася до ТРЕТИЯ мандат на господина-той фактически ще е...втори. Защото 2 пъти по 1/2 е равно на единица. Иначе "премиерството" му може да продължи до *** му-по две, по две години. А, че хвърля България в разходи за милиони /за избори/.какво му пука-да не би да дава *** от джоба си?!

255

Анонимен

преди 7 години

Само ГЕРБ може да ни предпази от БСП..и червендалестата с&***!Задунайска губерния - е бъдещето българско с БСП!Ще ви оглозгат до кокъл...и ще питат носите ли си сламка да ви смукнат и малкото останал мозък!

254

nina

преди 7 години

Не ви ли се струва, че предизборната надпревара е абсурдна? Наред с гръмките обещания за манна небесна след изборите-основна тема е: оплюване, оплюване и оплюване на БСП и Русия, като често се споменават заедно. Т.е., вижте ни колко ги мразим, затова-изберете нас! Някога с такава омраза СДС загубиха безвъзвратно изборите.Впрочем, с поведението си К. Нинова показва, че идва от техните редици. И така, говорете какво реално ще направите за обрулената ни Родина!

253

От 297

преди 7 години

Ше додете на моя акъл ,яз ви казвам чи Бойко е най великия балгарин на двайсе и първия век ,няма фтори кат него Бсп-та , Воли пътриоти и фсичките.други не моат да му са хванат на кутрето на левия крак ,само той мисли за народа и строи мъгистрали и дески плущатки и кара инвистиции и ни дава работа

252

123

преди 7 години

Тази година българинът има 1 час по - малко за размисъл. Страхувам се пак да не вземе погрешно решенши като гласува за тази хераковска тиква.

251

Фф

преди 7 години

Победа на БСП е победа на на най некадърната и крадлива СДСарка...Победа е на децата на престъпници, обучавани че това е ТЯХНАТА страна....Че всичко си е тяхно наследство .....Нагласени ***... НИКОГА ВЕЧЕ

250

Анонимен

преди 7 години

Гласуваме за ГЕРБ!Отстраняването на бсп от властта е най-висшо патриотично дело за всеки българин!

249

Анонимен

преди 7 години

Бойко пожизнен министър председател ,няма фтори като него, напрет Бойко ти нямаш равен на себе си

248

Анонимен

преди 7 години

боико е параолимпийски политик главата хич не го слуша