271

Анонимен

преди 7 години

Ако не беше джуджето, лицемерите от запад да са разкостили Русия до сега няколко пъти, както направиха с нас междудугото!

270

адолф хитлер

преди 7 години

Аз също имах висок рейтинг.

269

мазепа

преди 7 години

Путин да става направо цар на Русия и президент на света. Така целия свят ще живее щастливо.

268

Анонимен

преди 7 години

До Атлас3,6 трилиона $, разделено на 142млн. руснаци прави по 2000 евро на месец на човек, включително децата и пенсионерите.

267

Петьо-Еврей

преди 7 години

Предлагам да стане президент и на България!! гласуваме

266

юбералес

преди 7 години

Сергей Аксьонов е най-верния привърженик на движението ''Свидетелите на Путин''. Но по темата СССР е по-добре да си мълчи, защото изглежда като ***.

265

Атлас

преди 7 години

Ех Русия, Русия. Имат толкова ресурс, а БВП им е наравно с Италия..........СПРЕТЕ със тая простотия бре..........отворете кънтриметър (Хамерикански сайт) и там пише:-Италия -1,4 трилиона,-Русия- 3,6 трилиона,къде го видяхте това развенство бе????Тази година изпреварват Германия и стават 5-та икономика в света.

264

BURZUM

преди 7 години

ЦАР (Цезар) на Вселената......ехаааааааа.....

263

монти пайтън

преди 7 години

Хиляди руснаци емигрират на запад,дъщерите на Путин живеят на запад,а пък кримчани искали Путин за президент хахахаха

262

Анонимен

преди 7 години

Това означава завинаги. Вече се разбра,че Путин не е обикновен човек, а Бог,който за наше удобство е приел човешки образ,защото ние сме твърде нисши за да разберем Божествената му същност. Съвсем скоро,това ще бъде обявено официално и лъжливите религии-християнство,ислям,юдеизъм и т.н,ще бъдат заменени с истинската религия,към Бог Путин.

261

Анонимен

преди 7 години

По-големи *** в този сайт от Шоп, Василев, Старбъкс, Странджата, Говедарин, Василев...и оня Одисей дето може да се е превъплатил в някой от другите не познавам.

260

Анонимен

преди 7 години

284 Ти не знам за руските лакеи, но виж един *** като Старбъкс как лиже задните части на американеца...понеже вече се има за американец...

259

Ха- ха- ха

преди 7 години

Руските лакеи до такава степен са се русифицирали, че се представят за етнически руснаци.

258

Анонимен

преди 7 години

Старбъкс, ти да не живееш на лодка в Атлантическия океан че да е 6 часа в момента?

257

Я РУССКИЙ

преди 7 години

Крим е руски, извоюван e с кръв и чест от руските войници срещу турците.... И присъединен от Екатерина Велика в Руската Империя ! Ако не беше така, може би сега щеше да турска територия....

256

Анонимен

преди 7 години

277 Старбъкс, една рускиня винаги се познава по акцента. Когато ти се обадих преди време, тя вдигна телефона вместо теб и нямаше грам акцент. Що така лъжеш бе, ***???

255

Анонимен

преди 7 години

275, Вярно Путин е психопат. Ако е нормален човек да беше се огънал 100 пъти през тия години под натиска на Европа и САЩ и техните мръсни подмолни шантажи. Нещо повече, Путин е психопат и за друго...целият свят знае че няма да му мигне окото ако нападне някой Русия и ще има нещо ядрено във въздуха!

254

Mr STARBUCKS

преди 7 години

До 274 Нали съм ви казвал, че живея от 10 години с рускиня. Станала душичката рано, направила кафе за двама, и готви в момента. Как да не отвърна на нейното топло отношение към мен.Ама на теб темата уважение и романтика,май ти идват,като плява. Часът в момента е 6.17 АМ.

253

бай иван

преди 7 години

Ех Русия, Русия. Имат толкова ресурс, а БВП им е наравно с Италия. Ако бяха случили на управник никога нямаше да гласуват за човек като Путин. Същите са като българите, тъпкани, тъпкани, тъпкани че не знаят кое е добре за тях.

252

Анонимен

преди 7 години

Путин е психопат, масов убиец и военнопрестъпник. Щом на евразийските пpимати доставя удоволствие да го имат за доживотен диктатор да го направят. Ако желаят може и да го обявят за светец преживе, само да не налагат примитивните си възгледи на света.