31

Анонимен

преди 7 години

Представяте ли си само колко, ще повиши жизнения стандарт на бабите балетът, сега Веждичката трябва да им построи една опера, а. ЛилитУ една спортна зала и ги стигаме хамериканците.Предполагам частните инвеститори, като видят тази държавна грижа, веднага, ще отворят триетажен мол за 900човека, а,,Мерцедес"тутакси открива завод за електромобили, така е в Тиквостан, липсва само многопрофилна болница и 5-6 частни училища.

30

Анонимен

преди 7 години

Да бе,русофилите са прът в развитието на масовия спорт на село.Ако не бяха те ,бабите щяха да тренират двуразово.А има ли портрет на Дебелия гълъб на стадиона?

29

Анонимен

преди 7 години

Баце и Дебелата Берта ще тренират тайно латино танци с хореограф Лъчо Мозъка,кондиционен тренер Цвъки Ушото и доктор на отбора,Лудия Макс

28

Вършецец

преди 7 години

Я вижте спортната зала във Вършец, стой си неоткрита години наред, защото няма кай да я ползва. Иначе Сите Големи има де да спат там!

27

Инж.

преди 7 години

Да напомням ли за проекта за градския транспорт на Пловдив ( by мамин Тотю) дето обаче ще ни го напомнят от ЕС като дойде време да връщаме парите.

26

Инж.

преди 7 години

До 27 Стига с плиткоумните приказки. Тук става въпрос за целесъобразност на изразходените средства. А не за герберския принцип "Давай да правим глупави проекти по евро програми та да краднем колко можем."

25

Анонимен

преди 7 години

Елате да видите във Видинско стадионите в Ново село и Ружинци.Само че там става дума за по 2 пъти по 5 000 000.Ама кучетата си лаят кервана си върви.

24

Анонимен

преди 7 години

На кръглия зеленчук от Банкя постиженията и рязането на ленти

23

Еврика!

преди 7 години

Колко пъти да подсещам?След като има демографска прогноза, че на поляците през следващите десетилетия ще са им нужни нови територии и че те щели да могат да ги усвоят само на юг, защо да се чака до 2050 г., когато щели да стигнат до Дунав, разселвайки се?Да заповядат, щом ще са им нужни територии за фермерска дейност!Войнствена нация от бели, руси, светлооки славяноезични християни! Ще използват и фитнеса, и киносалона, а вероятно и балетната зала. Хубави, грациозни полякинчета дал Господ!

22

Анонимен

преди 7 години

важното е че сме в ЕУ и НАТО---е така харчиха народните пари ГЕРБ-ерите ..НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ

21

Анонимен

преди 7 години

На залад разлика между село и град няма. ПРОСТО НЯМА , НЯМА. ПАРИТЕ СА СИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО В КМЕТСТВОТО.А ПРОГРАМИТЕ СА СПОРЕД НЕОБХОДИМОСТА И ПРОЗРАЧНИ.

20

Инж.

преди 7 години

И първия герберски *** ми закачи минусче. Мерсииии

19

Анонимен

преди 7 години

"Танцуващите с камили" рязко ще повишат класицизма и разнообразят културния афиш на това пропаднало селце. Честито другаре евроатлантици!

18

Анонимен

преди 7 години

До 11 Най добре се краде ведно с колектива.ВЛАСТА В СЕЛОТО НЕ ЖЕЛАЕ ДА СЕ НАГЪРБВА С ОТГОВОРНОСТТА НА МЕСТНАТА ВЛАСТ. ИСКА ДА И СЕ СПУСКАТ ПАРИТЕ ОТ ГОРЕ. И В ТОВА Е КОРУПЦИЯТА. А които иска хляб и лютеница да си прави.

17

Инж.

преди 7 години

До Ивчо 11Ивчооо, моето момче. *** си пиле или просто герберски ***. Един милион лева могат да се дадат и за развитие на друг вид спортове, към които има интерес в съответното село (пример: с. Чепинци имат отбор републикански шампион по хокей на трева - цена на игрището 30000 лева), но БАЦЕ и компания харчат 1000000 (колко са краднали е друг въпрос) за развитие на БАЛЕЕЕТ в село, в което "Лебедово езеро" звучи като "*** за прасета".

16

Анонимен

преди 7 години

Първата постановка ще е "Камилско езеро" на талантливия афганистанки хореограф-бежанец Главорезани ибн Алахакбар ел Шахид абу Касапчи.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонименако няма дупки ще рухне икономиката , на сервизите им намалява работа и наще фирми няма да лапат от пълнене на дупки дето след 2 месеца пак са дупки и то двойно по големи

14

Анонимен

преди 7 години

Вярвам пътя е дупка до дупка ама там няма далавера

13

Анонимен

преди 7 години

"Балетна зала чакат напразно желаещи за танци, но такива няма" Това на какъв език е? Каво искахте да кажете, че не разбрах смисъла? Йода говори доста по-разбираемо.

12

Анонимен

преди 7 години

Ето затова всички средства на държавата трябва да се инвестират само в София! Там всичко се ползва и хората са радостни.