66

Анонимен

преди 7 години

До ха-ха-хаИ Бойко като Радев е путинска болонка, а по-големи национални предатели от русофилите не е имало през последните 200 години.

65

Анонимен

преди 7 години

Явно някой плаща да се пише против Русия и свалянето на санкциите. Кое е по-добре, да дойдат пълчищата камилари, да наслагат фесове и забулят жените, да слушате виенето на ходжи по 5 пъти на ден, да се решават проблемите не в съда а при ходжата? За мен няма българин който да харесва и дори иска тук да се върне турско! Що не отидете малко след Истамбул ДС видите как живеят? Хиляди пъти с Русия и руснаците! Никога с тези подлеци турците. Никога! Не се ли разбира, Турция не е приятел на никого.

64

Анонимен

преди 7 години

Каква Турция какъв приятел бе тези фесове винаги чакат да то забият нож в гърба всички турци да се изгонят от България и Европа и да се затварят границите ето го решението толкова е просто

63

ха-ха-ха

преди 7 години

Радев е пич , а герберунгелите търсят под вола теле. Препоръчвам на гербавите предатели да отидат при баба Цецка Стругарката от с.Добринка ,Ловешко ,да научат каква е нейната позиция.

62

Анонимен

преди 7 години

До ГНЕВЕНПий един Бояришник и се успокой приятелю. Санкциите ще останат докато съществуват причините, довели до въвеждането им. А дотогава руски агенти като Радев и Нинова ще *** при всеки удобен случай за тяхното премахване.

61

Анонимен

преди 7 години

Радев много добре знае какво си мисли всеки българин за Турция. Казал е по изключително дипломатичен начин да се разкарат. Като погледнем страните около Турция, наистина от турска гледна точка сме им приятели. С гърците си го мерят всеки ден, със Сирия работата е ясна, с Кипър проблемът си стои, арменците не могат да ги гледат, с Ирак се счепкаха като вкараха армия там, с Израел бяха на нож заради кораба, доскоро с руснаците бяха на крачка от война.

60

Говорит Москва

преди 7 години

Радев не болгарский президент а мальчик на побегушках у Путина.

59

Анонимен

преди 7 години

Няма надежда!! И този президент стана като нашите т.н. политици. Вместо да покаже на обезверените българи, че има някаква промяна, че ще е човек с достойнство което ще се предаде на хората, той стана подобие на онова мекотело преди него.Да погледне Орбан поне, решителен и патриот.Сега разбирам защо БСП си го сложиха този. Няма решителност да удари по масата и да каже, стига!!България няма да допусне намеса от Турция и изгони онзи наглец Гьокче. Коя държава би го търпяла, коя би регистрирала ДОСТ

58

Анонимен

преди 7 години

Може и да са "приятели",но да си възстановим армията ,да възстановим Дот-овете по южната граница ,да възкресим ракетните и танкови войски ,а те нека пак да са ни приятели .......

57

Анонимен

преди 7 години

Когато нашите ракети бяха насочени към Анкара и Истанбул и през границата ни пиле не можеше да прехвръкне Турция се държеше уважително.Сега нямаме ракети нито армия,разчитаме на НАТО да ни пази.Но при конфликт между две натовски държави никой не се меси.Турция окупира половин Кипър и създаде Северно кипърска турска държава.Гърция и Турция бяха членки на НАТО.Нещата са сериозни,а вие с Путин и Русия по цял ден се занимавате.

56

До Осман

преди 7 години

Жалко, че не мига да те намеря! За това, че ни наричаш гя//ри да знаеш, сбием ли се един ден, един няма да оставя. Мърсите Европа с гнусната си култура, с гадни и грозни муцуни, с дебелите си жени и отвратителен език. И ти ще ни обиждаш като българина те е оставил да живееш спокойно в България? Рано или късно ще си го получиш! Толкива сте отвратителни! Твоето нещастие е, между се родил турчин, отритнат от всички! Кой ви харесва, никой. И ще променяш света като налагал исляма? Как, като колиш?

55

Анонимен

преди 7 години

Русофилите *** като Радев стриктно спазват инструкциите от Москва и при ваяка своя публична проява повдигат въпроса за сваляне на санкциите срещу истинската им родина.

54

обективен

преди 7 години

Ген.Радев се оказа много достоен и уравновесен човек! Само като си помисля какъв невзрачник беше предишния и каква бабичка ни натрапваше Тиквата , и тръпки ме побиват.Поне случихме на Президент.

53

Анонимен

преди 7 години

Толкова се надявах, че Радев ще заеме решителна пизиция пи важни за нас неща. Оказа се, че след като сложи Герджика за премиер и направи едно смесено и безлично правителство разбрах, за нула време го направиха хлъзгав, нерешителен, конюктурен. Радеееев, нищо за корупцията на Рапона от Банкя, нищо за годините в които ни продаде и предаде на Турция. Слушам общи фрази, Турция ни била приятел??? Не може дивака да ти е приятел! Ти беше последната надежда за Промяна. Явно нямаш смелост или те купиха.

52

Русофилка Радева

преди 7 години

Де юре Радев е пилот на боен самолет, де факто е пощенски гълъб на Путин.

51

Анонимен

преди 7 години

Голям дует срещу санкциите заформиха генералчето и ***. И все от загриженост го правят. Нинова защото вределу на България, Радев, защото разделяли ЕС. Но никой от тях не разглежда причините за тяхното налагане и не посочва цифри за "огромните" загуби. Русифилите винаги са били вредни за България и са работили против нея. Няма русофил, който да е бил български патриот и да е защитавал българските национални интереси.

50

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 7 години

Този е по-голяма марионетка и от Плевнелиев.Гледам в момента повторението на Панорама.Общи приказки и клишета.Никаква конкретика.Никаква ясна позиция.Явно сме обречени никога да нямаме истински мъж и българин за президент.

49

Мен

преди 7 години

Абе що ....... да живее демокрацията оная 30,000 тонната!

48

Анонимен

преди 7 години

Има ли пилот в самолета?

47

Радев,

преди 7 години

Инициирай премахване на двойно гражданство, както е в много страни по света и проблемите ни с Турция ще станат около 0.